Nail art 62 тема

• 104 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Аз имам едно въпросче към Radi, надявам се не е проблем да ми отговори. Бих искала да питам какви са номерата на тези четки
Скрит текст:
Детайлната разбрах,че е колински 00, а обикновената и плоската? Предполагам са от магазин за художници?
Доколкото виждам са основни в направата на декорации, а аз винаги съм искала да сътворя нещо, но все не знаех как Crazy
Виждам, че плоската тук е друга
Скрит текст:
Има ли разлика между двете?

Извинявам се за много въпроси и ще съм много благодарна, ако мога да получа отговор! Simple Smile
Също така искам да благодаря за уроците стъпка по стъпка, изключително полезни са.

# 691
Kolinsky No.1 е другата, по- дебела четка. А плоските ми са съвсем обикновени, от комплекти за нейл арт, които се продават масово по сайтовете. Peace

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 16:18 от Radi D.

# 692
Благодаря за отговора!

# 693
# 694
Здравейте.   
Имам въпрос-как се използват стикерите за нокти?  Не питам за лепящите разбирасе.  Взех си някакви,които били на одна основа.... newsm78каквото и да значи това.   
В албума на Ради виждам такива.  Сподели моля те как става?

# 695
  • Пловдив
Здравейте.   
Имам въпрос-как се използват стикерите за нокти?  Не питам за лепящите разбирасе.  Взех си някакви,които били на одна основа.... newsm78каквото и да значи това.   
В албума на Ради виждам такива.  Сподели моля те как става?

Изрязваш формата, махаш прозрачното найлонче, потапяш с пинсета във вода и поставяш върху нокътя.

# 696
 Здравейте дами!  Много отдавна не съм ви посещавала. Виждам доста "стари лица " и определено си личи, че много са работили и са постигнали страхотни резултати!
След 4години в майчинство скоро се връщам на работа и бих искала да помоля някой работещ да ми препоръча четки и акрилни бои, за да ср поупражнявам Simple Smile имам комплект четки от преди, от ибей, но не съм особено очарована..Благодаря Simple Smile

# 697
Добре дошла отново, Роси. Hug

Аз от години си ползвам боите на Марабу и съм доволна от тях. За техниката с плоска четка, обаче, бих ти препоръчала  Polycolor. Четки също като теб, ползвам такива от сетове, с изключение на детайлната- тя ми е от магазин за художници- Колински 00. Peace

milisa предполагам за ваденките става въпрос и както Деси ти е отговорила- изрязваш си желаната фигурка от картончето, махаш прозрачното фолио от горната страна и потавяш във вода. След 2-3 мин бялото картонче ще се разлепи от ваденката (може и да се отдели направо от нея, ако не се отдели самО, като приплъзнеш ваденката между пръстите ще се отдели), хващаш я с пинсета и я поставяш на нокътя върху напълно изсъхнал лак. Можеш леко да я наместиш, докато е още мокра и после лекичко притискаш, за да излезне водата от под нея. Като изсъхне покриваш с топ лак задължително. Някои ваденки са много тънки и фини и трябва да действаш много внимателно, защото или се късат при поставяне или при изваждането от водата се свиват и залепват. Peace

# 698
Воден маникюр от мен Simple Smile

Малко цветя  Hug

И сърчица  Simple Smile

# 699
Воден маникюр от мен Simple Smile

Малко цветя  Hug

И сърчица  Simple Smile

Хубави декорации!!
Нещо от  мен:
http://www.album.bg/lion_dess/images/31365347/

# 700
# 701
- гел лак и златен пигмент

# 702
Ради,Десислава,много благодаря  Hug  .   Тези дни ще пробвам и ще се отчета.

# 703
РАди, много ти благодаря за отговора!   bouquet

# 704

Общи условия

Активация на акаунт