Кралски работи и клюки - 4

• 26 779
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък, породено от много латиносериали, се замислих, ако НЕ дай си Боже, нещо се случи с бебето, дали ще го сменят тайно  Rolling Eyes Crazy

аааааа много си прекалила със сериалите!
Е стига де, една жена като всички нас ражда, да и пожелаем леко раждане, ако не е родила вече, недейте така Peace

# 181
  • София
Moon Walk, убедена съм, че всички тук изключително много симпатизираме на Кейт.  Peace Просто изпукаме пАрата.  Wink

# 182
Кой е това?  Grinning

# 183
  • sf
еееее аз да не съм пожелала пък нещо лошо  Crossing Arms
на кой въобще ще му хрумне да го пожелава
просто цялата тая истерия си е като от сериал  Rolling Eyes

# 184
Съгласна съм и аз в началото на темата се бъзиках, че ако раждаше в Шейново до сега да е забравила и да чуем салютите, ама нека не се бъзикаме с лошите неща, че да не чуе дявола, бабите казват.  Hug Peace
Запалихте ме покрай вас, цял ден зяпам на живо, омръзна ми да ги гледам тези полицаи, вече ги запомних, започнах да им следя карулите, на колко минути са Joy

# 185
Бъдещата баба и бъдещата майка:)

# 186
# 187
Нали?  Mr. Green  Прилича, между другото.  Grinning  Съвсем обикновено соц мамче от началото на 80-те, в соц-спалнята си.  Grinning

# 188
Опааааа не пуснаха две дами вътре!!! искаха да минат острани, от вътре се показа един, обаче едната дама беше с патерици, та ги пуснаха.
Но нещо вътре гласят Peace

# 189
Темата ще свърши докато бебето се роди. Дано да е по-скоро, че то не е лесно да се ражда, а пък толкова часове са си направо мъчение.

# 190
Според мен нашата гугутка вече е родила, обаче изчакват. Най-малкото да я отремонтират жената /ако бебето е голямо сигурно се е сцепила до гърба, милата, каквато е кльощава Laughing/
Излючително просташко изказване Tired

# 191
Според мен нашата гугутка вече е родила, обаче изчакват. Най-малкото да я отремонтират жената /ако бебето е голямо сигурно се е сцепила до гърба, милата, каквато е кльощава Laughing/
Обаче си мисли, че е забавно.  Laughing

# 192
  • София
Съгласна съм и аз в началото на темата се бъзиках, че ако раждаше в Шейново до сега да е забравила и да чуем салютите, ама нека не се бъзикаме с лошите неща, че да не чуе дявола, бабите казват.  Hug Peace
Запалихте ме покрай вас, цял ден зяпам на живо, омръзна ми да ги гледам тези полицаи, вече ги запомних, започнах да им следя карулите, на колко минути са Joy
Е щом във фейсбука ми се избъзика... Laughing  bouquet
Ама си права де Simple Smile
Само да ти кажа, че сестра ми каза, че хич не сме на център, ама то нали там в центъра на събитието, та му е лесно  Heart Eyes
А междувременно мъжа ми мрънка, че цяла вечер ВВС гледаме. Ми английския си тренирам, как не може да го разбере човека пък.

# 193
  • NE
Кейт имаше страшно сладко котешко коремче напук на всички изказвания. Peace
Май вече се би рекорда от 16 часа от раждането на Уилям?

# 194
  • Бургас
Обаче си мисли, че е забавно.  Laughing

Ами защото съм простачка.
Вие така сте се стегнали все едно сестра ви ражда.
И за мен да ставаше въпрос пак щях да се бъзикам така, само че със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт