Кралски работи и клюки - 4

• 26 786
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Ехеее, колко хора пуснаха да се снимат там! ... и аз искам ... да взема да се фотошопна ли?

# 226
Ще трябва да фотошопнеш групова снимка на списващите в тази тема.  Mr. Green

# 227
Да ви кажа, Че ей сега по новините тук казаха, Че англиЧаните след 22 Часа и преди 07 Часа и да се роди не съобщавали. Да знаете да не ставате посред нощ да проверявате  Mr. Green
Копирам това много важно уточнение, защото съм сигурна, че някои мадами ще спят тази нощ с показалец на F5 hahaha
Маме, стегна ли багажа за почивката утре?

# 228
Ще трябва да фотошопнеш групова снимка на списващите в тази тема.  Mr. Green

Ще се наредим на стълбите ... като хор!  Grinning

# 229
Роди ли се?!!!!!

# 230
# 231
  • София
Горкият лекар!

# 232
Ш' припадна!

# 233
Сетих се за началните редове на Принцът и просякът от Марк Твен:

--------------------------------------------------------------------------------
"В стария Лондон в есенен ден от втората четвърт на шестнадесетия век на бедното семейство Канти се роди момче, което никой не желаеше. В същия ден се роди друго англичанче на богатото семейство Тюдор, което то желаеше. Желаеше го и цяла Англия. Англия така дълго се бе надявала, молила и копняла за него, че когато то най-после се роди, хората едва не полудяха от радост. Познати и непознати се прегръщаха, целуваха и плачеха. Всички празнуваха. Велможи и народ, бедни и богати пируваха, танцуваха, пееха и се веселяха дни и нощи поред. Денем Лондон беше ненагледен, с весели знамена, развени по всички покриви и балкони, с великолепни шествия по всички улици. Нощем, беше пак ненагледен, с бенгалски огньове по всички ъгли, с весели ликуващи тълпи. В цяла Англия се говореше само за новородения младенец Едуард Тюдор, Уелски принц, който си лежеше повит в коприна и атлаз, без да съзнава тази суетня, без да знае, че важни лордове се грижат и бдят за него… Без да иска и да знае, че е така..."

# 234
А някой ще може ли да ми даде линк към страничката на кралското семейство във фб, за да следя и там за новини.

# 235
Катериноооо,приспа ме с това раждане! Буквално!Сега кой ще готви?! Гладен мъж има да посрещам....отивам да врътна едни пържени кюфтенца,че Катето като Девата май ще е три дена в родилни мъки....

# 236
Жаве,   bouquet!

# 237
# 238
Въй, в България и циганките не ги оставят толкова часа да се мъчат!

Колкото искате си пишете за натурално раждане, но хиляда пъти
по-гот е да приключиш за няколко часа с монитор за бебето, отколкото
цяло денонощие да си играеш със съдбата...

# 239
Ох ,аз не издържах  и  седнах и хапнах с мъжлето и синчето-домати и сиренце...то какво друго като няма сготвено заради Кейт и нейното раждане...цял ден!Най ме е яд че не излязох през деня на разходка..Дано реши да роди до сутринта че утре да има разходка ... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт