Кралски работи и клюки - 4

• 26 664
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
След като публукуваха ,че са добре и майката и синът споменаха ,че ще останат тази нощ в болницата .бащата предполагам също ще остане ,а утре ще ги изпишат  Grinning и от правителството поднесоха официално поздравление.

# 391
  • София
На глашатая нищо не му разбрах ,освен финала Simple Smile Уилям дали ще излезе скоро? Или дали ще излезе изобщо?

Нищо ново не каза - Днес, 22 юли, година 2013, на техни кралски височества дукът и дукесата на Кеймбридж се роди дете, което ще бъде първо за унаследяване на трона...бла-бла. Слухтях за име, но нямаше.

По-скоро трето за унаследяване. Май каза и кое поред внуче е на кралицата и че е първо на Принца на Уелс.

# 392
Бъдещата съпруга на принца е родена на 22 май 2012  Heart Eyes , да си знаете отсега  Crazy
Втора си в листата на чакащите
*Belle-Etoile* ти си трета

# 393
Мисля, че ще е Жорко, ама Мама Цоцоланка ако пусне една бърза анкетка  Whistling

# 394
каква е тази врата , която дават?

# 395
  • София
  Даяна няма да си види първото внуче! Cry

# 396
Ще видим, ще видим  Joy

А вратата с номер 10 по Livestation каква е  newsm78 Сега май говори премиерът им.

# 397
  • Варна
Бъдещата съпруга на принца е родена на 22 май 2012  Heart Eyes , да си знаете отсега  Crazy
Моята е 2009, та е голяма, ама залагам на твоята. Нали ще ме поканиш на сватбата, иначе  Naughty

Е кЪ, иска ли питане , ще има черпня за целият български народ , айде от мен лека Ви нощ , отивам да нагледам принцесата  Joy

# 398
  • София

Вече не е толкова интересно - няма как да е Даяна.  Wink
А, аз и не очаквах да е Даяна, ако беше мома.

Само аз ли не съм чааааак толкова омаяна от Даяна? Наистина, хубава жена, но толкова кофти съдба има и така са я заплели в техните си монархо-царски интриги, че ми се доближава повече до образа на мъченица, а не на принцеса.

# 399
Аз никога не съм вярвала, че може да я кръстят Даяна, дори и да беше момиченце..

# 400
  • София/Горна Оряховица
На глашатая нищо не му разбрах ,освен финала Simple Smile Уилям дали ще излезе скоро? Или дали ще излезе изобщо?

Нищо ново не каза - Днес, 22 юли, година 2013, на техни кралски височества дукът и дукесата на Кеймбридж се роди дете, което ще бъде първо за унаследяване на трона...бла-бла. Слухтях за име, но нямаше.

По-скоро трето за унаследяване. Май каза и кое поред внуче е на кралицата и че е първо на Принца на Уелс.

Ей тука стрийма прекъсна при мен и тия подробности не ги чух. Чух обаче три пъти Ура и God safe the Queen.

Тъй, роди се, мен ме кефи 22 като число, и аз на 22 съм родена, ама 2 месеца по-късно  Laughing .

Сега ги чакам ония с рептилиите да почнат да изчисляват - Е ли е кралското бебе антихрист или не  Laughing .

# 401
Ще видим, ще видим  Joy

А вратата с номер 10 по Livestation каква е  newsm78 Сега май говори премиерът им.
И ти се кандидатираш за тъща Stop Премиерът им също съобщи новината, ако някой още не е чул и разбрал
Наистина ли утре ще ги изпишат

# 402
  • София
отивам до веце-то и  да простирам, ся ако пропусна момента с името  ooooh!

# 403
вратата на Даунинг стрийт 10 - премиер!Останаха топовните гърмежи дали ще са сега  Thinking

# 404
  • София
Ще видим, ще видим  Joy

А вратата с номер 10 по Livestation каква е  newsm78 Сега май говори премиерът им.
Да бе, снаха там ще пращаш, пък питаш публично, тихичко на ушенце   Mr. Green   Hug

Даунинг Стрийт 10 е резиденцията и работен офис на Министър-председателя на Обединеното кралство и главна квартира на правителството на Нейно Величество. Намира се на улица „Даунинг“ в квартал Уестминстър в Лондон.

Не мога да публикувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт