Кралски работи и клюки - 4

• 26 959
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Боже, как се ражда пред камерите на цял свят?  newsm78

Тия хора, наред ли са?  Shocked

Едва ли мисли за това...

# 271
... колко е готин тоя оператор, най-близо до камерата... един рус с бяла риза... долу в ляво...  Heart Eyes

Ееее, защо изместиха камерата сега?  
С едни слушалки на главата ли?Ми дърт ми изглежда ... Thinking
...

Не тоя, как! В момента не го дават, за съжаление! Ако дръпнат малко назад камерата, може да се появи.

# 272
The Palace have changed their plans and the first public announcement of the birth will now be by official press release, before the bulletin is published on the easel outside Buckingham Palace.
п.п.Браво !!!Решили са да уведомят веднага пресата ! Party

# 273
Боже, как се ражда пред камерите на цял свят?  newsm78

Тия хора, наред ли са?  Shocked
Камерите не са вътре в стаята на Кейт Stop Stop

А, то оставаше и да са вътре, представяш ли си, тогава съвсем онлайн щеше да е предаването?  Mr. Green

# 274
Гарантирам ти рекорден рейтинг Joy Joy Joy Joy

# 275
има някакво раздвижване сред операторите

Sad фалшиво

# 276
Е, чак пък игра със съдбата...Това е нормален процес, който не става за една минута, освен по филмите. Болките не са чак толкова нетърпими, когато всичко е наред, няма медикаментозна намеса и ограничение на движенията.
Тя нали под хипноза щеше да ражда...да не е объркал нещо конците хипнотизатора и Катрин да е забравила защо е там... Simple Smile

Елиас, да не си обърна събирателната точка, да стана жена и да роди, та да знаеш
колко е дълъг процеса? Ще ти кажа колко е дълъг. За страничен наблюдател- 6 часа.
За мен? Две вечности. На всяка контракция.

На други ги приказвай тия с нормалното. Едно време специално за кралиците
е имало упойка етер и е било престижно да се ражда без болка. Сега у БГ-то
е масово да се ражда бързичко, само на Запад стана модно да се влачиш по
24 часа и да напъваш два часа.

Бе дано монархчето да не загуби много мозъчни клетки в процеса. Ако не
се е родило вече де, ако не е всичко за заблуда.

# 277
Тогава сигурно и мъжът ми щеше да се заинтересова  Joy Много обича да гледа раждания.

Аз съм си вкъщи и съм се позиционирала вече с три камери и следя  Laughing

# 278
Тогава сигурно и мъжът ми щеше да се заинтересова  Joy Много обича да гледа раждания.

Аз съм си вкъщи и съм се позиционирала вече с три камери и следя  Laughing

Къде ги позиционира тия камери? То като няма да е онлайн раждането, ко да гледам, операторите и охраната ли?  Laughing

# 279
Голям зор ще да е, кога беше 5.30 сутринта

# 280
Току -що по БТВ казаха, че Даяна е раждала ден и половина бъдещия татко Shocked
Т.е да си лягаме сега, че утре по обед голямо празнуване ни чака

# 281
  • Варна
Оооо ама при тях е още светло бе, е сега какво до полунощ ли ще стоим да вардим  newsm78, по бтв казаха че Даяна също е влязла сутринта но е родила след ден и половина  Outta Joint

аз следя тук

http://hollywoodlife.com/2013/07/22/kate-middleton-royal-baby-li … ream-video-birth/

# 282
Като гледам само репортерки на линия в готовност да обявят новината!!

# 283
Ако се роди тая вечер е м/у Рак и Лъв. Дано да устиска да е Лъв.

По Нова тв, казаха -"Кейт Мидълтън, трябва да роди до часове". Никой не каза обаче колко часа  Mr. Green

# 284
Елиас, да не си обърна събирателната точка, да стана жена и да роди, та да знаеш
колко е дълъг процеса? Ще ти кажа колко е дълъг. За страничен наблюдател- 6 часа.
За мен? Две вечности. На всяка контракция.

Crazy
Аз съм раждала, нормално, без упойка. Не че е голямо геройство, но все пак...имам си бегла представа за какво става въпрос  Laughing Както писах по-напред- в продължение на близо седмица добивах представа. И смело мога да твърдя, че тази седмица бледнее пред трите часа след системата с окситоцин. Мерси за такава бързина!

Общи условия

Активация на акаунт