Кралски работи и клюки - 4

• 26 535
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И що ги държат 1 ден само??
Тва дете как ще е под наблюдение..? Сигурно в тях ще има денонощно лекарски екип, но все пак това е живо същество на 1 ден....няма и толкова даже...нито апаратура нито нищо имат вероятно...едва ли е като в болницата..
Доколкото ми е известно и в Америка ги изписват на следващия ден след раждането.  Peace

# 721
# 722
Аууу...ужас.
Аз се чувствах физически и психически добре веднага след раждането , тъй като беше нормално и без упойка, обаче умората дойде на следващия ден. Представям си какво и е на Кейт....чисто физически едва ли има толкова сили колкото след 2 дни примерно...и да трябва да се приготвя приготвя, приготвя, с дрехи, грим и прическа за да излезе пред егати тълпата и телевизи онлайн....
егати...
ся да не изпадне в депресия.. newsm78

# 723
  • София
...
ся да не изпадне в депресия.. newsm78

Съмнявам се.

# 724
  • София
Е, не е като да не е знаела от самото начало с какво се захваща и в какво се въвлича, омъжвайки се за Уилям.  Wink
Даяна нали също е минала по каналния ред преди Кейт.
Пък и Кейт е кораво момиче.  Peace

# 725
Така е, кораво момиче е очевидно по характер, обаче изглежда толкова......деликатна и нежна...Та някак си ти иде да и спестиш тоя ужас....

# 726

Поне Даяна да я имаше, да и дава напътствия..

# 727
  • София
В крайна сметка тя е наясно с какво се е захванала, а и мисля, че "+" -те са много повече от "-"-те  Peace Все пак не всеки се омъжва за престолонаследника и влиза в кралска фамилия  Peace

# 728
  • София
В крайна сметка тя е наясно с какво се е захванала, а и мисля, че "+" -те са много повече от "-"-те  Peace Все пак не всеки се омъжва за престолонаследника и влиза в кралска фамилия  Peace
И не всяка ражда бъдещ крал.  Grinning

# 729
Така е, кораво момиче е очевидно по характер, обаче изглежда толкова......деликатна и нежна...Та някак си ти иде да и спестиш тоя ужас....

Нито е нежна, нито е крехка, най-вече психически. И за какъв ужас става дума?! Вече толкова време камери я дебнат навсякъде - свикнала е отдавна. А сега е и предупредена, знае къде и кога ще срещне репортерите, знае, че няма да им дадат повече от няколко минути за снимки и после ще я приберат в колата. После се прибира в къщи, а прислугата ще се занимава с дрехи, пелени, домакинство и всичко останало, което обикновено чака една "простосмъртна" майка при завръщането й от родилното.
Та не виждам за какво я жалите Катето.

По-скоро Кейт би могла да дава напътствия на Даяна.  Peace

# 730
HELLO! Online readers' top name suggestions for the royal baby so far are James, Spencer, Charles, Alexander and George. Many readers and fans are suggesting that naming their son Spencer would be a lovely way for the couple to honour Prince William"s late mother, Princess Diana.

Едва ли баба Бети ще го разреши.

# 731
  • София
И не всяка ражда бъдещ крал.  Grinning

Абсолютно, а и тя няма да го гледа сама: ще има прислужници, дойки, помагачки и т.н.

Хич не е за жалене. Ако беше толкова лошо, да чака толкова дълго Уилям да се реши да я вземе  Mr. Green

# 732

Ау мани мани свекървата да се меси, тц!  Naughty Kaто ги поставя една до друга и по-скоро Кейт би могла да учи Даяна. Корава мацка е!
А относно депресията - тя се появява и при бедни и при богати жени. Ще го преодолее.

# 733
  • София
HELLO! Online readers' top name suggestions for the royal baby so far are James, Spencer, Charles, Alexander and George. Many readers and fans are suggesting that naming their son Spencer would be a lovely way for the couple to honour Prince William"s late mother, Princess Diana.

Едва ли баба Бети ще го разреши.

И по-добре, ако ще е крал не ми звучи да е Спенсър. Макар че като си има няколко имена, може при качването на трона да си избере едно от тях - като пра-прадядото Джордж. Това му е последното име, но пък най-подходящото за крал.

# 734

Mr. Green
И да я очакваме в най-скоро време в темата за свекървите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт