Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 875
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 675
gigsy a в поръчката ти каква дата дава за доставка. На мен предишните обувки ми дойдоха за 7 дни(с БГ пощи)- както си пишеше, но сега дата ми за доставка е много повече -15-19дни.

Благодаря, дава 3 август,  дано да я спазят  Peace

# 676
Здравейте, имам една пума пусната - доставка пише 12 август. Номер 34 е. Обаче сега виждам че има 35 номер. Мога ли да анулирам предната поръчка и да си взема 35 номер?

# 677
Здравейте, имам една пума пусната - доставка пише 12 август. Номер 34 е. Обаче сега виждам че има 35 номер. Мога ли да анулирам предната поръчка и да си взема 35 номер?
Ако не са си дръпнали парите, да. Виж си в самата поръчка.
безоен д'ануле ън артикл? Ако го имаш този бутон, ще можеш да анулираш като натиснеш там. Peace

Алекса, чантата е супер. Аз дефект не видях... Crazy

# 678
Явно вече не мога да анулирам. А безплатно ли е връщането и трябва ли да давам някакво обяснение защо връщам определени обувки?

# 679
  • Бг
Рони, на снимките вярно не се вижда толкоз добре, но на живо е очеизбождащо  Laughing. Стои сякаш преди това е носена доста дълго време от някого. Писах, та ще видим какво ще кажат амазонци.

# 680
Явно вече не мога да анулирам. А безплатно ли е връщането и трябва ли да давам някакво обяснение защо връщам определени обувки?

Връщаш без обяснение до една година от закупуването. Но в този случай, връщането е за твоя сметка.

От коя дата получавате от френското? Имам една поръчка, изпратена на 22.07 с краен срок 29.06, но все още я няма...

# 681
  • София
Обикновено възстановяват пощенските разходи, ако причината за връщането е тяхна грешка - объркан или дефектен артикул, неточно описание и подобни.
Можеш да пуснеш излишния чифт в темата за размените или да опиташ да го продадеш. Ако си го взела на изгодна цена, едва ли ща се задържи.

# 682
Обикновено възстановяват пощенските разходи, ако причината за връщането е тяхна грешка - объркан или дефектен артикул, неточно описание и подобни.
Можеш да пуснеш излишния чифт в темата за размените или да опиташ да го продадеш. Ако си го взела на изгодна цена, едва ли ща се задържи.
Не искат да ми приемат подмяна на номер, а грешката е тяхна, спрямо официалния сайт на марката, за който им дадох линк. Да настоявам ли, че грешката е тяхна? Дали ще поддадат? newsm78

# 683
  • София
оБИЧАЙНАТА ПР
Не искат да ми приемат подмяна на номер, а грешката е тяхна, спрямо официалния сайт на марката, за който им дадох линк. Да настоявам ли, че грешката е тяхна? Дали ще поддадат? newsm78
Не съм чела да са подменяли. Предполагам, че са ти предложили да върнеш объркания чифт за тяхна сметка и да си купиш желания номер.

# 684
  • Бг
Преди малко пуснах тези Camper-ки, подарък за систъра. С кода цената стана "бонбон". Дано си отговарят, и й станат.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:44 от Alexa_a

# 685
  • Варна

Връщаш без обяснение до една година от закупуването. Но в този случай, връщането е за твоя сметка.

От коя дата получавате от френското? Имам една поръчка, изпратена на 22.07 с краен срок 29.06, но все още я няма...

Аз чакам 5 поръчки от фр., едната е от 17.07 с дата за доставка 05.08 пусната е по пощата. Другите 4 са от 24-25.07 едната е пусната с DHL с дата за доставка 05.08., друга с дата 01.08. а останалите 2 още не са ми изпратени пише дата 12-16.08. Парите за всички са блокирани или изтеглени.

# 686
# 687
Не съм чела да са подменяли. Предполагам, че са ти предложили да върнеш объркания чифт за тяхна сметка и да си купиш желания номер.
Ето какво ми пишат:
Hello,

I am sorry to hear about the size problem, sadly i can't make a free replacement order as the size will be different. As we don’t provide exchange, if you’d likeanother size instead, please place another order online.

The returned item must be unworn, in the original packaging, and the original packing slip must be included in the returned package.

Our full returns policy, as well as our Online Returns Centre, is available at this URL: ttp://www.javari.fr/retours

Please return the item to us through our Online Return Center at the following address: https://www.javari.fr/orc?rmaId=D2ppSmqFRRMA

# 688
Като се заговори за  възстановяване на суми- на мен не ми е много ясно какво  са ми върнали до сега от френското. Обувките струваха в евро 10,50 + пощенските, заради дефект- 15лв.
Имам възстановени в лева един път 15, но сега видях че е пристигнало и друго плащане от два пъти по 5 лв. Много странно.
Да им пиша ли или да чакам още другите 10 лв?

# 689
  • София
goddess, точно това ти пишат. Можеш да върнеш обувките в оригиналната им кутия и да си поръчаш нови. Само попитай дали ще поемат пощенските разходи, тъй като грешката е в информацията, подадена от тях.

Общи условия

Активация на акаунт