Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 868
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 975
  • гр.Добрич
Тези Бугати http://www.javari.de/brand/Bugatti/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 38%26pageCode%3Dd взехме миналата година, но мъжа ми каза, че му опират на пръстите, иначе имаше ботуши, които му бяха добре. Връзките пък се оказаха толкова прости, накъсаха се.

# 976
Здравейте, някой поръчвал ли е мъжки маратонки Asics? Въпросът ми е точно ли отговарят номерата?   bouquet

Отзив за Asics - днес получихме тези, 45 номер - отговарят си. Много хубави и меки.
kokona24  и от мен глас за FL. Изглеждат по-меки и удобни. Цветовете им са много приятно съчетание също. Имам опит с чанта на марката и едни мъжки платненки - супер са.

# 977
Момичета, имам поръчка която трябваше да е тук до 25.07. Днес вече ще им пиша, как мислите, има ли шанс въобще да дойде. Thinking

# 978
Донесоха ми детските сандалки Kickers от френското с дата на доставка 8-ми. Прекрасни са! Цветът е много по- наситен, син. Искам и за мен такива!
Тази чанта обсъждаше ли се по едно време или е била подобна? Ако някой я има- как е цветът?  
http://www.amazon.co.uk/Marco-Tozzi-2-2-61011-20-Handbag-Womens/ … 9CXP3I3&psc=1
marian1- пиши им. На мен преди време ми се загуби от английското джавари пратка и пак ми я пратиха.
kokona24, ако вземеш Флайките, ще те помоля за коментар като пристигнат.

# 979
Здравейте, получих чанта днес, но не ми хареса защото е много голяма. Мога ли да претендирам да ми върнат парите, защото няма посочени размери в сайта newsm78

# 980
  • Бургас
Момичета  искам да взема едни маратонки на майка.Тя е 39 номер, а последните и маратонки са Булдозер-40 номер.Отговарят ли си New Balance и кой номер ми препоръчвате.

# 981
Здравейте, някой поръчвал ли е мъжки маратонки Asics? Въпросът ми е точно ли отговарят номерата?   bouquet

Отзив за Asics - днес получихме тези, 45 номер - отговарят си. Много хубави и меки.
А на етикета на кой UK и US номер отговарят?

# 982
  • София-Лагера
Здравейте, получих чанта днес, но не ми хареса защото е много голяма. Мога ли да претендирам да ми върнат парите, защото няма посочени размери в сайта newsm78
Просто върни чантата и те ,ще ти върнат парите.
Сега видях,че пише /сак за спорт/.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 13:37 от Desi_2

# 983
Аз знам че ще ми върнат парите за чантата става въпрос че искам да поемат и пощенските, затова питам дали мога да посоча като причина това че няма посочени размери. Thinking

# 984
  • София
Момичета  искам да взема едни маратонки на майка.Тя е 39 номер, а последните и маратонки са Булдозер-40 номер.Отговарят ли си New Balance и кой номер ми препоръчвате.
6.5  Peace Или 40  Peace Добре е да има малко свободно в спортна обувка (и аз съм с такъв крак и имам New Balance)

# 985
Аз знам че ще ми върнат парите за чантата става въпрос че искам да поемат и пощенските, затова питам дали мога да посоча като причина това че няма посочени размери. Thinking

Можеш да опиташ, но не мисля, че имаш основание да си искаш и пощенските. Ако имаше дадени размери и чантата не отговаря на тях - тогава да, но след като няма дадени, ти не си попитала т.е.  си се съгласила да я купиш при описанието, което е дадено. Peace
Та едва ли имат такава практика - не теб ти е голяма, на друг пък може да му е малка и ще стане една ... изпращане - връщане до 101 и обратно.

# 986
Можеш да опиташ, но не мисля, че имаш основание да си искаш и пощенските. Ако имаше дадени размери и чантата не отговаря на тях - тогава да, но след като няма дадени, ти не си попитала т.е.  си се съгласила да я купиш при описанието, което е дадено ... малко след "дъжд - качулка"  става Peace
Peace
Пък и както Desi_2 писа, "чантата" е описана като сак...

# 987
Благодаря много за разясненията  bouquet

# 988
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/Reebok-Kids-Ultra-Versa-Sports/dp/B004R9 … ref=pd_sim_sbs__9
Маратонки Рийбок 1.5 УК - в червено 8.59 паунда

# 989
  • Бг
Благодаря много за разясненията  bouquet

Преси, дай едно фото да видим колко е голяма. Благодаря   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт