Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 875
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 360
Мацки, от френското диспачват ли поръчките на датата, която е спомената в поръчката? Поръчах едни сандали на 24 с дата на експедиция 25, а още не са изпратени. Чудя се дали няма да ме отрежат. А пари си дръпнаха, дали са изтеглени или само блокирани не съм гледала обаче.

А тези перца на цветенцето дали да не ги махна?

Не! Муцка са така  Heart Eyes! Ако бяха с ток, веднага щях да отнеса едни.

Аз имам две поръчки на сандали от 24.07.Едните ги изпратиха,другите още стоят така.Вече два пъти съм поръчвала от френското Toska Blue и все ми ги изпращат от Германия,но не си спомням толкова да са се бавили.

# 361
  • София-Лагера
Момичета пишете коментари на български език в Джаварито и Амазона.
Така няма да се питаме нон стоп.
Аз винаги чета коментари за даден модел.

# 362
Днес си взех Clarks-четата. Поръчах си 39,5, което е 6 - ца, т.е половин номер по-големи и ми лепнаха точно, чудна градска обувка.
Alexa много хубави тия чантета, определено изглеждат естествена кожа, май ще метна и аз.Чудя се черно или синьо newsm78

# 363
  • на малък остров в океана
Ако нямам линк за проследяване, а само евентуална дата за получаване, със сигурност ли в пощата пристигат или пак има вариант с куриер да пристигнат? За Френското Джавари стана въпрос.

# 364
  • София-Лагера
Ако нямам линк за проследяване, а само евентуална дата за получаване, със сигурност ли в пощата пристигат или пак има вариант с куриер да пристигнат? За Френското Джавари стана въпрос.
Ако са пратени с куриер си пише,иначе в пощата.

# 365
# 366
Здравейте !

Днес ми върви с проблеми да се занимавам само - едни непристигнали детски Геокси от Амазон . Крайната дата беше 23ти. Без проследяване са . Писаха ми да изчакам още малко. Досега не ми се е случвало.

На съпруга ми се разши един шев на обувки Josef Seibel само след седмица носене. Иначе са много хубави. Предложиха ми отстъпка. Доволна .

И най- накрая проблемите с Кикз засега са разрешени в моя полза . Имам уверение , че ще ми възстановят транспорта ( бях ги пуснала до превозвач в Англия ). Така че в понеделник ще връщам тениската.

# 367
  • Пловдив
Вчера поръчах уж с празна карта 2 чифта пума за приятелка ... , не съобразих че в картата в действителност има пари за единия чифт и какво се оказа, дръпнаха си хората за единия чифт, казах си ок... Но днес освен за втория получих отново смс, искат да дръпнат и за другия и съответно нямаше достатъчно наличност и само едните обувки се подготвят за изпращане.. Какво да правя в този случай? Не ми се чака 45 дни..., а в моята банка все нищо не знаят  и не искам да ги плащам два пъти.  Tired

# 368
Мацки, от френското диспачват ли поръчките на датата, която е спомената в поръчката? Поръчах едни сандали на 24 с дата на експедиция 25, а още не са изпратени. Чудя се дали няма да ме отрежат. А пари си дръпнаха, дали са изтеглени или само блокирани не съм гледала обаче.

А на кой етап отказват поръчка? Веднага или по-късно?

# 369
Ох, как да направя рекламация на амазон.де като бъкел не знам немски. Поръчах едни обувки и имат разшит шев. Мисля, че ми е спешно, понеже с превозвач докато дойдат - да не съм изпуснала срока за рекламация. Моля ви за помощ  Hug

# 370
Ох, как да направя рекламация на амазон.де като бъкел не знам немски. Поръчах едни обувки и имат разшит шев. Мисля, че ми е спешно, понеже с превозвач докато дойдат - да не съм изпуснала срока за рекламация. Моля ви за помощ  Hug

Аз им пиша на английски  Peace

# 371
Момичета, като вляза в javari.fr на поръчката си, най-отгоре виждам това:
Скрит текст:
Message important

Avant de commencer a traiter votre commande, la banque émettrice de votre carte bancaire requiert que vous effectuiez l'une des opérations suivantes :
* Réessayer la carte que vous avez enregistrée.
* Mettre a jour la date d'expiration de la carte que vous avez enregistrée.
* Choisir une autre carte sur votre compte.
Entrer un nouveau numéro de carte.
Cliquez sur  pour continuer.

Трябва ли нещо да направя и какво? Бъкел френски незнам, а нямам опит и с аналогичните им сайтове. Rolling Eyes

# 372
Не ти харесва картата. Имаше назад съвети как да се обнови.

# 373
Не ти харесва картата. Имаше назад съвети как да се обнови.
Благодаря, Камиче!  bouquet
Така си и мислех. Whistling
Сетих се за съветите, да видим какво ще кажат сега. Thinking

# 374
  • Русе
Ако някой може да помогне с инфо за тези ще съм благодарна. Дали си отговарят номерата и как е марката като качество?
http://www.javari.fr/Pastelle-Jelana-Ballerines-femme/dp/B004OBZ … 0&discount=30

Общи условия

Активация на акаунт