Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 868
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 795
  • ...на безопасно
Хм, и аз днес пак имам в пощата нещичко.
Надявах се да е по ред на изпращането, ама явно с дата 5.08 ще изпревари 3.08.

# 796
AniK, ак са тези портфейлчета? Че и аз се наредих за едно черно, но още не съм го платила и му се чудя. Нали за това става въпрос?

Я, аз теб да те питам нещо докато си на линия Hug  -  имам някакъв  спомен, че ти си поръчва нещо на Melvin & Hamilton?  Thinking
 Та в случай, че не ме лъже паметта -  какво беше и отговаряха ли си на номера?

Благодаря aniK! bouquet 
Моето е изпратено на същата дата, та ще мина да ги навестя след работа Peace

# 797
  • Варна
Не съм поръчвала нищо тяхно, чудех се за едни ботуши миналата зима.

# 798
  • Варна
Привет! Някой има ли тези обувки и ако да - как са като качество:
https://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/276-4404557-5919116/?on … 23%26pageCode%3Dd
Виждам, че са синтетика, но ако са удобни и си отговарят, ще ги поръчам, че ми трябват за комбинация с една рокля.

# 799
Извинете , че съм настоятелна , но трябва най- късно утре да ги пусна , че след това нямам възможност и ще изпусна срока.

Моля някой , който е на "ти " с немския да ми каже какво са ми писали
  bouquet

Стоножки, моля за помощ.
Досега не съм връщала . Сега ще връщам на Кикз. Следвах стъпките в Амазон за връщане и получих писмо, че са ми препратили искането за връщане до Кикз и да чакам одобрение или отказ от тях.
Преди това нали си водих дълга кореспонденция с Кикз и в един от отговорите ми бяха прикрепили ритърн лейбъл ( който разбира се няма как да използвам от Бг).
Сега получих ето този отговор , но нещо не разбирам . Отказали ли са ми искането за връщане ?
Guten Tag,
Amazon.de sendet Ihnen diese E-Mail zur  Bestätigung, dass...........seinen/ihren Rücksendeantrag für die folgende Bestellung zurückgezogen hat:
Bestellung: 304...........
Artikel: Hispanitas Metropol HI38579, Damen Combat Boots, Beige (Topo), EU 41
Menge: 1
Rücksendegrund: Entspricht nicht der Beschreibung auf der Website

Stornierungsdatum des Rücksendeantrags: 02.08.2013

..............., hiermit bestätigen wir, dass der Rücksendeantrag von Ihnen zurückgezogen wurde.

KICKZ, Sie können im Abschnitt Rücksendungen verwalten in Ihrem Verkäuferkonto mit dem Käufer kommunizieren. Sie können auch einfach auf diese E-Mail antworten. Klicken Sie für weitere Informationen auf den Link "Rückgabedetails & Bestellverlauf" neben der Bestellung.

# 800
  • София
Получих и момчешките Havaianasразмер 31-32. Май си отговарят абсолютно точно, защото той сега е 30 и тези почти му стават. Лошото е, обаче, че каишките около стъпалцето са доста широки  Rolling Eyes
Според мен дори са умалени малко. На сина ми кракът му е пухкав и с висок свод и са му екстра каишките.

Едни мъжки 44№ - Schott 19,38€ вместо 95€

# 801
  • София
Извинете , че съм настоятелна , но трябва най- късно утре да ги пусна , че след това нямам възможност и ще изпусна срока.

Моля някой , който е на "ти " с немския да ми каже какво са ми писали
  bouquet

Стоножки, моля за помощ.
Досега не съм връщала . Сега ще връщам на Кикз. Следвах стъпките в Амазон за връщане и получих писмо, че са ми препратили искането за връщане до Кикз и да чакам одобрение или отказ от тях.
Преди това нали си водих дълга кореспонденция с Кикз и в един от отговорите ми бяха прикрепили ритърн лейбъл ( който разбира се няма как да използвам от Бг).
Сега получих ето този отговор , но нещо не разбирам . Отказали ли са ми искането за връщане ?
Guten Tag,
Amazon.de sendet Ihnen diese E-Mail zur  Bestätigung, dass...........seinen/ihren Rücksendeantrag für die folgende Bestellung zurückgezogen hat:
Bestellung: 304...........
Artikel: Hispanitas Metropol HI38579, Damen Combat Boots, Beige (Topo), EU 41
Menge: 1
Rücksendegrund: Entspricht nicht der Beschreibung auf der Website

Stornierungsdatum des Rücksendeantrags: 02.08.2013

..............., hiermit bestätigen wir, dass der Rücksendeantrag von Ihnen zurückgezogen wurde.

KICKZ, Sie können im Abschnitt Rücksendungen verwalten in Ihrem Verkäuferkonto mit dem Käufer kommunizieren. Sie können auch einfach auf diese E-Mail antworten. Klicken Sie für weitere Informationen auf den Link "Rückgabedetails & Bestellverlauf" neben der Bestellung.

Потвърждават ти, че сторнираш по твое желание вече направената заявка за връщане на артикула.

# 802
Mimosa83,   bouquet

Странна работа - аз им пращам заявка, че искам да ги върна, а получавам това  newsm78

# 803
  • Austin,TX
Banshee, аз имам ботуши на Melvin & Hamilton. Купих си №38, защото бяха заострени и се притеснявах , че № 37 ще ми е малко. Огромни са ми  Crazy, онзи ден колежка, която носи №39 - 39,5 ги обу съвсем спокойно с дебел чорап  #Crazy. Качествени са , но са уголемени поне с номер, номер и половина.

# 804
  • Sofia
Banshee, аз имам ботуши на Melvin & Hamilton. Купих си №38, защото бяха заострени и се притеснявах , че № 37 ще ми е малко. Огромни са ми  Crazy, онзи ден колежка, която носи №39 - 39,5 ги обу съвсем спокойно с дебел чорап  #Crazy. Качествени са , но са уголемени поне с номер, номер и половина.

И аз им върнах едни ботуши - поръчах 36, но в поръчката пишеше UK4 (, което си е 37) - така и дойдоха. Според мен са уголемени, защото са Датски (онези народи по-едрички вървят  Joy) Бях си харесала едни чехълчета, писах на официалния им сайт и те ми казаха, че както са били ботушите, така ще са и чехлите като номерация. В сайта им обаче започваха от 35. Наскоро за приятелка мятах в коша онези с плетениците - вкарах 36ти номер, изписа ми UK2, това във FR javari. Та знам ли... може французите нещо да са им изравнили размерите, но се съмнявам  Rolling Eyes
Цените им са неоправдано скъпи, но това пак защото са Датски (според мен). Ботушите бяха яки (имам ги снимани), но за шляпките много лоши отзиви  Confused

# 805
AniK, ак са тези портфейлчета? Че и аз се наредих за едно черно, но още не съм го платила и му се чудя. Нали за това става въпрос?

Я, аз теб да те питам нещо докато си на линия Hug  -  имам някакъв  спомен, че ти си поръчва нещо на Melvin & Hamilton?  Thinking
 Та в случай, че не ме лъже паметта -  какво беше и отговаряха ли си на номера?

Благодаря aniK! bouquet 
Моето е изпратено на същата дата, та ще мина да ги навестя след работа Peace
Melvin & Hamilton имам ботуши и чехли. Уголемени са с един номер.

# 806
Благодаря ви момичета  bouquet  Няма да рискувам с плетените балеринки. 

По казуса с кецовете са ми писали следното:

Dear Customer,
After researching your quiry, I can confirm that this item "Frye Kira High Top, Baskets mode femmes" is in stock (3 left) and once you have updated your payment details, this item will be sent to you.

Странно защо на Айви са ги отказали, но пък и тези (3 бр. останали) никъде не се виждат  newsm78
Ще ги платя и ще видим

# 807
Тези маратонки Reebok някой не ги ли получи вече, че се чудя 37 дали ще ми стане при положение, че съм 37-38. Има едно мнение, че са номер уголемени, та се чудя  newsm78

Аз ги поръчах току що...Ще ме изгонят вече... Twisted Evil Лошото е, че съм твърдо 37, дали няма да ми хлопат накрая?

# 808
Може ли мнение за този модел или марка
http://www.javari.fr/dp/B00751CEII
  bouquet
Имам обувки от тази марка. Много са удобни, особено за по-широки крака. Цената е прекрасна, не се чуди ако ти харесват.
Благодаря!

# 809
айви, Banshee, аз вчера успях да пусна едни сиви Frye номер 40 на празна карта Mr. Green, които след това веднага изчезнаха - явно са били последен чифт. Сега се чудя и аз какво да правя. А бихте ли споделили на каква цена успяхте да хванете синичките?
27 и нещо евро. Пристигнаха черните кецки на Фрай, 40 номер. Какво ти умалени, уголемени са поне с номер, станаха на майка ми, която носи 41 и е с доста широк крак. Иначе са хубави, но честно казано, АниК е права, мъжки фасон. Имам поръчани и неплатени едни в лилаво- направо ги отказах.
И сега на въпроса- мога ли да върна в един колет два чифта обувки, за френското Джавари става въпрос? Някакви етикети се лепяха на пакета, два ли да залепям или...? Просто като два пакета сметката за поща ще надхвърли цената на единия чифт.

Общи условия

Активация на акаунт