Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 868
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София-Младост
Хм, според теб това 112 (в твоя случай) ли трябва да е дължината, която трябва да се поръча или трябва да измеря до коя дупка го закопчава?

Например този колан http://www.javari.fr/Tommy-Hilfiger-Denton-Belt-Ceinture/dp/B00A … 00&rnid=price По тези изчисления ти 110 ли би поръчала или 85 (колкото му е талията)?
Така като гледам, размерите, които са дадени са на талията, не на дължината на колана. Мериш талията на мъжа ти и поръчваш най-близкия по-голям размер. Както сина ми е с 83 см талия, аз бих взела 85 см.
От френски taille  е размер, а не талия мисля. Размерът на колана се мери от токата до третата дупка...до колкото знам. Обаче навремето в ЛР така мерих, мерих...накрая девойката го носи.

# 1 006
Момичета, може ли още малко помощ при избора на колан? На един от коланите, които има вкъщи ММ пише 32/33, но като го измеря въобще не мога да засека мерките в см. Според вас колко см трябва да поръчам? Той носи дънки 33 newsm78
Сина ми носи този размер дънки, сега премерих един колан на G-star. Цялата дължина на кожената лента е 112 см. Закопчава го на последната(най-вътрешна) дупка и остава доста за затъкване в гайките, но е с капси по края и няма как да се реже. Талията на "хлапето" Crazy е 83 см.
По принцип коланите се режат не от края,а от катарамата.Струва 1 лв. при обущар.  Дори някои колани там са с винт и просто се развива винтът,реже се и пак се завива.
 Много рядко при катарамата е така направен,че не е подходящ за рязане.

# 1 007
  • Пловдив
Момичета, благодаря Hug 

Обърках се съвсем, взимам най-голямото пък после ще му мисля  Mr. Green ех, ако беше за мен отдавна да съм решила, ама той е такава претенция  Crossing Arms

ПП този, който харесах в сайта на Левис пише W40=100cm, така че сигурно мерките са по стандарт до третата дупка, но няма да рискувам.

# 1 008
  • София-Младост
Момичета, благодаря Hug 

Обърках се съвсем, взимам най-голямото пък после ще му мисля  Mr. Green ех, ако беше за мен отдавна да съм решила, ама той е такава претенция  Crossing Arms
Я виж тези размери, ако са ти ориентир:
http://www.shop.kenvelo.bg/skins/kenvelo-v4/customer/size-chart-bg.html

# 1 009
Аз мисля, че най-голямото ще е огромно. Тук са толкова кадърни обущарите, че ще го съсипят с рязане! Sick Аз ще си го направя по-добре от тях...

# 1 010
Еми,смених картата с Виза на ДСК и стана. Даже днес с ми ги пратили прословутите маратонки.

# 1 011
  • Пловдив
Момичета, благодаря Hug 

ПП този, който харесах в сайта на Левис пише W40=100cm, така че сигурно мерките са по стандарт до третата дупка, но няма да рискувам.

Есенция Лимонова, а нямаш ли подръка някакъв стар негов колан за да видиш какъв размер пише отзад?

Днес си взех черното ТХ портмоне, доволна съм много  Peace. Червено имам едно СК - страхотна кожа и изработка, затова не се изкуших и на ТХ с такова  Crazy
Чакам до 3-4 дни тези боти Now, но май ще ги видя чак другата седмица, че е време да забегваме  Mr. Green към морето.

# 1 012
  • София
Днес получих сандалките АРА https://www.javari.fr/dp/B00681IXWW  -№39.Въпреки, че пише ширина G са доста теснички. Аз съм с широк крак и изобщо не успях да ги обуя, но имах една приятелка на гости, носи №37 и е с нормален крак - едвам си навря крака. Кожата е хубава, мека, затова мисля, че  ще се отпусне, просто трябва да се дадат на обущар или да ги поноси някой с тясно краче.

# 1 013
Получих тези:
https://www.javari.fr/dp/B0043VEBXY   - 37 номер. Отговарят си, добра изработка, доста по-светъл е цвета им от това което виждам на снимката на моя монитор, имат някакъв отенък на розово.  Хубави са като цяло за 17.60 евро, но миришат ужасно на лепило или някакъв химикал. Дано се измирише това нещо.

Също и тези:
https://www.javari.fr/dp/B004G0DXA4
Много хубави, стоят супер на собственичката. Поръчахме 38 колкото носи по принцип. Ще си ги носи въпреки че казва, че малко я стягат. Имайки предвид, че са изцяло подплатени с вълна ще се носят само с тънък чорап. На кутията пише 38, 24см

и тези:

http://www.javari.de/ESPRIT-Lexa-Q13026-Damen-Sneaker/dp/B004DMX … mp;rnid=536844031
за същата приятелка, но 39 защото тя има и други обувки на марката от този номери според нея са умалени. Залепнаха й точно. Хубаво стоят на крака.

# 1 014
Здравейте, някой поръчвал ли е мъжки маратонки Asics? Въпросът ми е точно ли отговарят номерата?   bouquet
Отзив за Asics - днес получихме тези, 45 номер - отговарят си. Много хубави и меки.
А на етикета на кой UK и US номер отговарят?
UK - няма посочен номер, US - 11. Правени във Виетнам  Simple Smile
  bouquet поръчала съм друг модел, но се колебаех за номера.Поръчката не е изпратена и имах време за смяна Grinning, но ще ги оставя така...дано да са ок...

# 1 015
  • София
Дами, тези симпатични обувки дали си отговарят на размера, или са умалени?

# 1 016
  • Варна
Отговарят и са много удобни и мекички, подходящи за за тесен до нормален крак.

# 1 017
  • Пловдив
Момичета, благодаря Hug 

Есенция Лимонова, а нямаш ли подръка някакъв стар негов колан за да видиш какъв размер пише отзад?

Имам, пише 32/33, но това не ми помогна особено...

# 1 018
  • Варна
Днес си взех тези боти Coral Blue. Нямам опит с марката, пише made in Italy на тях, 38 номер поръчах и са ми идеални - т.е. според мен леко уголемени, 25см стъпало. Опасенията ми, че ще са широки и груби изчезнаха, за тесен крак са/даже не за 'нормален'/, стоят перфектно около глезена, миришат на кожа. Това 'рошавото' лесно ще махна, всичко останало е според моя вкус - доволна.
Получих и сандали Naturino, 37 номер, поръчани по спешност за дъщеря ми. Отново непозната за мен марка, биват но нищо особено според мен.

# 1 019
Днес получих сандалките АРА https://www.javari.fr/dp/B00681IXWW  -№39.Въпреки, че пише ширина G са доста теснички. Аз съм с широк крак и изобщо не успях да ги обуя, но имах една приятелка на гости, носи №37 и е с нормален крак - едвам си навря крака. Кожата е хубава, мека, затова мисля, че  ще се отпусне, просто трябва да се дадат на обущар или да ги поноси някой с тясно краче.
Тези и аз утре ще ги вземам.
Поръчах точно моят номер 36,5 спокойно като се доверих на марката, че повечето им модели са за широк крак.
Утре ще се чуе дали ще им търся нов собственик.

Общи условия

Активация на акаунт