Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 864
  • 1 728
  •   2
Отговори
# 1 275
  • София
Ау, шейм он ми да напиша прЪсец, вместо прАсец  Mr. Green Ще трябва да спя с правописния речник под възглавницата

На подобен модел в джавари намерих обиколка на прасеца 35см, а моя си го измерих на най-широкото място 36см, та се надявам да го поразпъна...
Благодаря за мнението

# 1 276
Green Burry-то много ми харесват, но що не са дали размери тези главанаци Confused и тежали... то си личи от кожата  Peace
има надеждица... днес се бях отчаяла  ooooh!

Няма място за отчаяние - чанти да искаш и пари да има само  Peace Laughing
Ето и от мен едно предложение - първата. Хубави чанти - едно нещо само не им харесвам - цената Mr. Green. Да си призная аз не бих дала толкова пари за чанта, но когато случаят е спешен .... Laughing   Ето я и в Амазон. Тук в друг цвят и как стои върху манекен - размери 35 х 35 см.  На мен тази ми харесва много, че тя е и "много" намалена Mr. Green, но е по-голяма - почти колкото Maze-то. Последно - още една красавица, но тя пък е съвсем oversized.
Брандът Шутценгел /забавно звучи/ ми е напълно непознат, но дори на снимките личи, че са качествени и без да има голямо разнообразие почти всичките им модели ми харесват.  Peace

# 1 277
  • Бургас
Пуснали са номера от тези
http://www.javari.fr/Josef-Seibel-98101950757-Mocassins-femme/dp … p;nodes=367664031
Знам, че доста от вас си ги взеха. Отговарят ли си на номера?

Зависи, ако си между два номера, взимай по-малкия. По принцип, марката е за нормални към широки стъпала.
Имам балеринки със същата подметка.  Peace
А сега, ако пуснат и другите цветове на мокасините, цена няма да имат. От миналата година ги искам, ама...  Rolling Eyes

# 1 278
  • Sofia
Green Burry-то много ми харесват, но що не са дали размери тези главанаци Confused и тежали... то си личи от кожата  Peace
има надеждица... днес се бях отчаяла  ooooh!

Няма място за отчаяние - чанти да искаш и пари да има само  Peace Laughing
Ето и от мен едно предложение - първата. Хубави чанти - едно нещо само не им харесвам - цената Mr. Green. Да си призная аз не бих дала толкова пари за чанта, но когато случаят е спешен .... Laughing   Ето я и в Амазон. Тук в друг цвят и как стои върху манекен - размери 35 х 35 см.  На мен тази ми харесва много, че тя е и "много" намалена Mr. Green, но е по-голяма - почти колкото Maze-то. Последно - още една красавица, но тя пък е съвсем oversized.
Брандът Шутценгел /забавно звучи/ ми е напълно непознат, но дори на снимките личи, че са качествени и без да има голямо разнообразие почти всичките им модели ми харесват.  Peace

Добре, че отвлече вниманието то ВИП-а, а и се надявах, че си по моя въпрос, като видях последно мнение в темата от теб  Heart Eyes Тамън си викам докато чета - тия как ще ги ЗАръчвам, и те излезли в Амазон-я. Шутценгел викаш  Joy
Момичета, код за 10Е има в немския ВИП за суми над 50Е - важи до 15 август - TD6YTWG4. Еднократно на акаунт  Peace Бях го писала.

# 1 279
Пуснали са номера от тези
http://www.javari.fr/Josef-Seibel-98101950757-Mocassins-femme/dp … p;nodes=367664031
Знам, че доста от вас си ги взеха. Отговарят ли си на номера?

Зависи, ако си между два номера, взимай по-малкия. По принцип, марката е за нормални към широки стъпала.
Имам балеринки със същата подметка.  Peace
А сега, ако пуснат и другите цветове на мокасините, цена няма да имат. От миналата година ги искам, ама...  Rolling Eyes

Получих ги миналата седмица. Според мен си отговарят. Нося 40, взех 40 и са ми идеални . Стелката е 26 см

# 1 280
Момичета,от близо година не съм поръчвала и не съм ви следила ,но сега чакам пратка от немското -нали пристигаха с ДЧЛ ,защо не ми дава номер на пратката?! ooooh! Thinking

# 1 281
  • Варна
Момичета,от близо година не съм поръчвала и не съм ви следила ,но сега чакам пратка от немското -нали пристигаха с ДЧЛ ,защо не ми дава номер на пратката?! ooooh! Thinking

Често напоследък пристигат в пощата. Щом нямаш номер, там я чакай. Wink

Аз се наредих на опашката за едни боти във випа, ама надали ще ме огрее.

# 1 282
  • София
Ох и аз се тръшкам за едни ботуши Бъфало от buy vip, ама ме спират мненията, че са тесни в пръсеца. Даже едното мнение е, че едва ли съществува толкова тесен крак  Mr. Green
ето тези
Това от глезена нагоре не е кожа, а е някакъв текстил. Имам почти същия модел, но без катарама. Не мисля, че ще се отпусне.

# 1 283

Как разбираш , че те е огряло? Нещо не схващам аз...дава ги резервирани, пази ги по 2о мин... Rolling Eyes
Моля, някой който е наясно да ме светне Hug

# 1 284
  • Варна

Как разбираш , че те е огряло? Нещо не схващам аз...дава ги резервирани, пази ги по 2о мин... Rolling Eyes
Моля, някой който е наясно да ме светне Hug

Ще се радвам и мен да светне. В случая аз съм auf die Warteliste, което аз разбирам, че някой трябва да се откаже, та да мога аз да ги взема. Като при сделките в амазон на черния петък. Аз веднъж да стигна до 20-те минути, знам как да действам - плащам и готово, мои са.  Mr. Green

# 1 285
  • Beyond the Frontiers
Ох и аз се тръшкам за едни ботуши Бъфало от buy vip, ама ме спират мненията, че са тесни в пръсеца. Даже едното мнение е, че едва ли съществува толкова тесен крак  Mr. Green
ето тези
Това от глезена нагоре не е кожа, а е някакъв текстил. Имам почти същия модел, но без катарама. Не мисля, че ще се отпусне.

Кожа са изцяло, вътре е кожа и текстил според описанието и отзивите, които съм чела.

37 http://de.buyvip.com/homepage?ref_=pe_220051_35600761#page=d& … d_g_b_img_d_385_1

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 23:19 от Galactic Voyager

# 1 286
  • София
Galactic Voyager, виждам, че пише кожа. То и на моите пишеше и бяха над 100 евро ненамалена цена. Обаче като дойдоха се оказа, че горната част си е чист китеник.

# 1 287
Ох и аз се тръшкам за едни ботуши Бъфало от buy vip, ама ме спират мненията, че са тесни в пръсеца. Даже едното мнение е, че едва ли съществува толкова тесен крак  Mr. Green
ето тези

Кожа са изцяло, вътре е кожа и текстил според описанието и отзивите, които съм чела.

То от картинката ясно се вижда,че е някаква "еко" кожа нагоре.

# 1 288
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, виждам, че пише кожа. То и на моите пишеше и бяха над 100 евро ненамалена цена. Обаче като дойдоха се оказа, че горната част си е чист китеник.

Ама това на Бъфало ли? Защото в един от коментарите даже като минус е отчетено, че е кожа е не текстил.  Мека кожа - пишат масово на този и подобните модели.

Vor allem dank des weichen und flexiblen Leders des Schaftes. Dieses fühlt sich etwas wie Kunstleder an, ist aber laut Etikett echtes Leder.

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 23:37 от Galactic Voyager

# 1 289
  • София
Galactic Voyager, точно за Бъфало купувано от някое от джаваритата. И няма как да съм объркала кожа и текстил, защото разликата е очевадна. На снимка прилича на мека кожа с мъхеста подплата. Обаче реално си е като плат, но мъхест от едната страна.

Общи условия

Активация на акаунт