Кралски работи и клюки - 5

• 26 262
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Благодаря, дами  Hug
Ако и картина излъчвахте, нямаше да има по-голяма инфо.агенция от вас

# 226
бе пребориха се май тя настъпваше повече.Той толкова ако се е борил щеше да направи като чичото на майка му -да се оттегли от бъдещия трон и да се вземе  с Камилата,а не да се жени за Даяна и да се прави на влюбен в нея.Да и отрови чувствата и да и изневерява постоянно с тази Камила.не е борбен толкова Peace
Родителите и бебчо скоро ще излязат ! Hug

# 227
# 228
  • Русе
Гледам но много ми прекъсва Sad

# 229
http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/ето ти още един .На мен ми е супер картината и на двата  Peace

# 230
# 231
  • NE
Май се приготвят  Party

# 232
бе пребориха се май тя настъпваше повече.Той толкова ако се е борил щеше да направи като чичото на майка му -да се оттегли от бъдещия трон и да се вземе  с Камилата,а не да се жени за Даяна и да се прави на влюбен в нея.Да и отрови чувствата и да и изневерява постоянно с тази Камила.не е борбен толкова Peace
Родителите и бебчо скоро ще излязат ! Hug

По скоро Камила не е Уолис-едната е аристократка все пак,а другата -американка Wink

# 233
  • София
Ходя с лаптопа в ръка до печката, че да си наглеждам бутерките.  ooooh!

# 234
  • София
Гледайте на skynews Непрекъснато повтарят кадрите, кой влязъл, кой излязъл...коментират, много по-удобно от линка на ройтерс.

# 235
Вратата в отворена, а никой не излиза /това по Ройтерс/

# 236
Вратата в отворена, а никой не излиза /това по Ройтерс/
Не е.

# 237
Заваля ли?

# 238
По-рано казаха, че най-вероятно ще ги изпишат към 18.30 тяхно време, значи чакат да настъпи обявеният момент.  Laughing
Ако е така, остават още 15-ина минути.

# 239
  • София
На мен лично малко лигава ми изглежда цялата тази работа. Па ще излязат, па няма да излязат. Па на обяд, па а следобед, па а в 18:00 часа местно време. Не мога да разбера какво толкова им пречи официално да обявят един час и да го спазят, ами си играят на важни персони.

Общи условия

Активация на акаунт