Кралски работи и клюки - 5

• 26 167
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Какъв късмет извадих тази вечер - сядам на компютъра, пущам стрийма и след 3 минути Уилям и Кейт излизат!
Да са живи и здрави цялото семейство и да отгледат достоен крал! Ама как мърда малки пръстчета бебока! А мама и тати са прекрасни!

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/b46d7bf7.jpg

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 21:46 от nela_66

# 376
Хора аз къде мога да видя повторение на излизането от болницата Confused Cry,досега съм наливала вода от друго място че нашата  я спряха и изтървах... Sad

# 377
  • София
'He's got more hair then me and his mother's looks thankfully'

Уилям ще ме разбие от смях  Joy

# 378
Сега пуснаха пак с малко повече звук - имал повече коса от него, каза Уилям, приличал  на Кейт:). Бил тежко момче и още работели по името, сега се надявал да се разотидат всички и да ги оставят да си гледат детето:).

По СНН дават отново и отново.

# 379
Прекрасни са! Само няколко снимки мернах, но наистина са страхотни! Браво на Кейт!

Дайте линк към изписването  Praynig

# 380

Дали или си е по протокол-син в синьо?

Явно не е - при изписването на Хари Даяна е в червено.

http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20395222_2071587 … ,00.html#21358766

# 381
  • Русе
Моля, превеждайте написаното  Praynig. Не всички говорим английски

# 382
# 383
  • София
Ох, толкова вълнуващо - щастливо и прекрасно семейство са.
А Кейт за малко да се разплаче, страшно емоционален момент.  Heart Eyes
Дано поне още 2 пъти да ги видим как излизат през този вход с бебе на ръце.  Heart Eyes

# 384
  • София
ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ПРОПУСНАЛИ - ГЛЕДАЙТЕ АНГЛИЙСКИТЕ НОВИНАРСКИ КАНАЛИ, ТЕ ПОВТАРЯТ СЪБИТИЕТО НА ВСЕКИ 15 МИНУТИ !!!

# 385
Много ми харесва ,че Уилям не се носи като баща си с костюми Simple Smile Явно лека полека започва д се налага съвремеността Simple Smile

# 386
Умна е Кейт! Какъв прекрасен жест към Даяна!
Дано да са много щастливи и да имат още деца Heart Eyes

На нея й е ясно, че ще я харесват повече, ако им напомня на Даяна  Peace
Може и така да е. Но си мисля, че това е жест преди всичко към Уилям

# 387
Малии,на sky news има един муден коментатор Simple Smile Докато си изкаже мисълта и Уилям и Кейт ще обявят,че чакат второ дете Simple Smile

# 388
И аз се просълзих.
Невероятни са! Мъжа ми като видя Кейт и каза: "Ауууууу, каква свежарка, все едно е родила минимум преди месец"  Laughing
Със сигурност ще отгледат достоен престолонаследник.
Кралското семейство със сигурност не са такива сухари, каквито се опитват да ни втълпят, че са, нарочвайки Хари за "черната овца"  Peace

# 389
Хареса ми , невероятно .А това че той седна зад волана ме впечатли най много .Той ще си кара семейството, браво Hug Flutter Heart Eyes
Ефекта щеше да е троен ако бяха му докарали и хеликоптера "Апачи",нали е пилот Joy Joy
голееееема работа са..в буквален и преносен смисъл,да са живи и здрави и много щастливи с бебока Hug Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт