Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
_Ninka и аз по принцип съм хайманичка, но сега не ми дават, излизам на своя глава, ако разбере АГ незнам. С предната бременност не се спирах до последно, даже два дена преди да родя ходихме до морето. Но този път ме мъчи това момченце, но после ще мерим улиците. newsm44

После ще си наваксате, Peace  Сега е важно да устискаш макс близко до термин и за това лежането му е майката  Hug

# 196
Здравейте и от мен  Crazy   Няма такава жега  #Crazy Побърках се тая нощ, бях отворила врати и прозорци, но движение на въздуха- никакво. В 2 вече бях плувнала в собствен сос и бях на ръба на нервна криза. А ММ спи като пън. Затворих , пуснах климатика в другата стая и съм се унесла. Ама тая пущина не включва и изключва , ами духа непрекъснато. И тоя шум ме дразни....Абе май в последно време всичко ме дразни  Mr. Green
_Ninka и аз по принцип съм хайманичка, но сега не ми дават, излизам на своя глава, ако разбере АГ незнам. С предната бременност не се спирах до последно, даже два дена преди да родя ходихме до морето. Но този път ме мъчи това момченце, но после ще мерим улиците. newsm44
Танче, и  аз съм така. Обаче като прекаля с разходката, чак чувствам вина. Все си казвам, че не остана , ама бленувам за разходки, кафета, пикници, еко-пътеки, и любоффффффф  Mr. Green
  Ха , пък днес вече две мои познати се обадиха да ме питат дали не съм родила. hahaha Споко хора, аз ще се похваля. Само ми стана странно, как пък и двете днес  newsm78

# 197
  • Пловдив
Добър ден, тумбаци! То май снощи никой не е спал. Много ми липсва спането по корем, ама малко да го закача да го натисна и почва да се бунтува сериозно.
Аз не знам къде ще ходя на тонове и въобще ще ме праща ли. С малкия не ходих, с големия ме бяха взели в болницата 1 с-ца по-рано и там си ми правеха всеки ден. Сметнах си как ми е написала болничния. Реално до 22.09. включително ми идва 45 дневния като ми го даде. Защо така не знам.  newsm78
Вчера ме боядиса моята приятелка, че вече приличах на баба. Отиде 1 боя за корените. Иначе за 2 пъти става. Буйна ми е гривата в момента, язък че ще окапе като родя.
kotkincho, бързо да се оправяш. Естествено, че нямат Зероацид, нали е 2 лв. Талцида има алуминий и не е подходящ за продължителна употреба при бременни. От едно хапче когато има нужда нищо няма да ни стане, но все пак предпочитам другото.

# 198
Здравейте мамчета, май само аз се наспах, ей не ми стига този сън, спя и спя, пожелавам ви тази вечер всички да се наспите.

# 199
  • София
Ninka, направо ти завиждам за ходенето. Аз имам чувството, че откакто спрях да ходя на работа (1,5 дни Simple Smile) като че ли имам много по-малко сили и вече ходенето от нас до спирката на автобуса и обратно си ми е предизвикателство. Имах уж планове да прекося парка, но това вече ми изглежда в сферата на фантазиите.

# 200
Момичета, когато ви дават болничния, проверете дали са ви сложили печат. Аз току що се сблъсках с този проблем. Не ми бяха казали и аз доволно си го придвижих, докато не е стигнало до лекарския кабинет.

# 201

Вчера и днес имало намаление 15% в МД в часовете между 17-19ч. на всичко. Ще се метна за памперси, мокри кърпи, превръзки и еднократни бикини.

Какво е МД?

# 202

Вчера и днес имало намаление 15% в МД в часовете между 17-19ч. на всичко. Ще се метна за памперси, мокри кърпи, превръзки и еднократни бикини.

Какво е МД?

Сигурно ДМ. Аз поне така го прочетох механично, без да съм задълбочавала, че са сменени буквите  hahaha

# 203
Здравейте и от мен
И аз много трудно заспивам, и изобщо не се наспивам  Tired
Тая сутрин излязох към 9.30, прибрах се в 10.30 - едвам се довлачих до вкъщи от тая жега  #Crazy
Имах чувството че ще си припадна някъде по пътя  Shocked
Сега съм се излегнала на хладно и тъмно и няма да мърдам никъде
На нас ваничка ще ни подарят, та не знам каква ще е
Айде, аз продължавам с почивката, вие се пазете  Hug

# 204
Ако ме видите по колко много вървя и не се спирам, ще кажете че не съм бременна, като сме навън малката немпомръдва и аз се възползвам максимално, че после ми разказва играта Mr. Green
Ох, днес се натиках пак в един детски магазин и направо се отказах да купувам по интернет, толкова неща има дето не съм подозирала из тоя нашия град Embarassed
А за сутиена и течовете от гардите, мисля че трябва да слагам вече нещо по дебелоче положението става много зле вече, майка изрично ме е предупредила да не спя ебз сутиен, ама аз точно това правя и резутлата е готин, петна навсякъде Joy

# 205
Здравейте!
Тези дни не се застоявам вкъщи, на мен пък днес в София ми се види доста прохладно, цял ден съм навън и преди малко се прибрах.

Кики и всеки,който има интерес- складът на Майорал не работи в събота и неделя.

Сега седнах да търся модела на одеалото на Принц Джордж. Оня ден обяснявах на майка ми, че на приближени снимки прилича на старите руски шалове на баба и познайте какво се оказа! Baby Shawls -  за кръщене  Laughing
Ще се плете! Няма ние баш да останем по-назад с нашите малки принцове и принцеси!  Simple Smile

# 206
здрвайте от мен,само радости си пожелавам да споделяме Peace  bouquet

# 207
Amelly , точно вчера загледах една пелена за кръщенена Bearington, но ми се иска да я видя  http://shop.dete.bg/beauline-tradicionna-pelena-kryshtene

Моделът, който си показала изглежда разкошно.

# 208
  • До морето :)
Аз се прибрах. Не можах въобще да си почина (с деца на баня), но поне се разнообразих.
Връщам се да ви чета.   bouquet

# 209
Amelly , точно вчера загледах една пелена за кръщенена Bearington, но ми се иска да я видя  http://shop.dete.bg/beauline-tradicionna-pelena-kryshtene

Моделът, който си показала изглежда разкошно.

Тази Bearington е много семпла, цялата е лицева плетка, само бордюрът е по-интересен, но и той е съвсем прост. Ако можеш да плетеш или имаш роднина,която плете, е нищо работа. Аз имам схема на бордюра. Ако нямаш кой да ти я изплете, мога да ти я направя за половината от цената в сайта  Laughing

Изпитвам леко затруднение да намеря точната схема на принцовата пелена. Но пък един друг модел от сайта ми хареса повече и може с него да се пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт