НМУ "Любомир Пипков"

• 82 982
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
Солфежът е много трудна материя, особено за човек, който по-късно започва да го изучава. За да успееш да запишеш диктовка по слух, се изисква много опит и знания. Елементарна  та теория можеш да я научиш, но диктовките са трудни. Много от децата ходят паралелно и на частни уроци. Преди 20 години бяха по 20-25 лв, представям си сега колко са.
Сега за 40 минути плащаме 50 лв., а обикновено взима по два часа заедно, тоест 100 лв. Само тя и още едно дете от класа имат шестици по солфеж.

# 376
При кого ходите на уроци по солфеж, ако не е тайна?

# 377
  • София
Солфежът е много трудна материя, особено за човек, който по-късно започва да го изучава. За да успееш да запишеш диктовка по слух, се изисква много опит и знания. Елементарна  та теория можеш да я научиш, но диктовките са трудни. Много от децата ходят паралелно и на частни уроци. Преди 20 години бяха по 20-25 лв, представям си сега колко са.
Сега за 40 минути плащаме 50 лв., а обикновено взима по два часа заедно, тоест 100 лв. Само тя и още едно дете от класа имат шестици по солфеж.
Е, добре де, не може ли да пропускате уроците и да има 5? Примерно.

# 378
Защото целта не ни е оценката, а развитието. За мен учудването беше, че дори вече в МУ, ако иска да се развива, трябва да е на уроци. Че защо тогава е в това училище?

# 379
Може ли да препоръчате (на лично съобщение) учител от НМУ, който да подготви дете за кандидатстване след 7-ми клас с цигулка?

# 380
Здравейте! Детето ми сега става 8-ми клас и е прието с пиано, възможно ли е да кажете какво ви е мнението на учителите по Солфеж най-конкретно Проф. Денислав Томов? Blush

Общи условия

Активация на акаунт