В момента чета ... 20

• 54 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 105

Не съм се смяла така над книга. Ако можеш гледай и "Агнес" после, постановката по книгата. Няма такова веселие!

# 106
  • София
  big pufana  bouquet

# 107
Завърших "А планините ехтяха" на Хосейни, хареса ми, прочетох я с удоволствие, красиво написана истинска и трогваща!

Почвам най-накрая и с голям ентусиазъм:

# 108
  • София
В момента чета Граф Монте Кристо II . Мисля,че това ми стана една от любимите книги Heart Eyes

# 109
 Хора на лъжата на Морган Скот Пек. Интересна книга за мен.

# 110
В момента чета Граф Монте Кристо II . Мисля,че това ми стана една от любимите книги Heart Eyes

ето един съществен пропуск за мен ... гледам я в библиотеката си, и тя ме гледа... кога ли ще й дойде времето?

# 111
  • София

ето един съществен пропуск за мен ... гледам я в библиотеката си, и тя ме гледа... кога ли ще й дойде времето?

ооо да,определено мисля,че е голям пропуск. Това е една наистина прекрасна книга. Не знам да има някой, който съжалява,че я е прочел..не напразно се смята за класика.

# 112

"Граф Монте Кристо" е една от най-любимите ми книги Simple Smile Преди около 2 месеца попаднах случайно на филма по една от телевизиите и го изгледах с огромно удоволствие за пореден път. Simple Smile
    Прочетох "Градина на желанията" и "Аз преди теб". Първата се оказа много приятна и наситена с аромати книжка. Не е някакъв връх в литературата, но върви леко и ми напомня на вълшебна приказка. Втората книга ме развълнува доста, защото темата която засяга е много сложна и деликатна. Правото ни на избор и как то се отразява на близките ни. Егоистично ли е да искаме някой да остане в живота ни, когато това ще е мъчение за него... Много размисли събуди тази книга у мен и дълго ще я помня.

# 113
# 114
Днес прочетох последната част от "Нюансите"и ат утре започвам"Пчела"на Оура Лав.

# 115
В момента чета Граф Монте Кристо II .

За първи път чувам, че има втора част на Граф Монте Кристо Rolling Eyes

# 116

В случая се има предвид втората книга от Граф Монте Кристо! Понеже е бая големичка, мисля че повечето издателства, които я издават я правят в два тома за да е по-лесно/ко /и по-скъпо/!

# 117
  • София

Да ,2 тома са и са доста старо издателство, всеки том е по 700 стр..

# 118
  • Чукарландия
В момента чета:

# 119

Нямам търпение да стигна до края, за да се разплете историята.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт