В момента чета ... 20

• 54 048
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Интересно ми е дали има и други разочаровани от "Жената и огледалото" на Шмит? newsm78 Стигнах някъде до 80-та страница и нямам намерение да продължавам. Направо не ми се вярва.....толкова елементарни шаблонни изрази.... ooooh!

# 136
Довършвам първата част на "Тъмната кула" на Стивън Кинг. Много ми препоръчаха поредицата и я започнах с големи очаквания, но не я усетих, определено не е моята книга. Едвам ще я изтрая до края.
Купих си "Ад" на Дан Браун и  "Дворецът на бълхите" на Шафак. Гледам, че и Халед Хосейни има нов роман, и него ще купя и съм готова за плажа Simple Smile

# 137
Интересно ми е дали има и други разочаровани от "Жената и огледалото" на Шмит? newsm78 Стигнах някъде до 80-та страница и нямам намерение да продължавам. Направо не ми се вярва.....толкова елементарни шаблонни изрази.... ooooh!
Не 100, ами 200 % съм съгласна с мнението ти, sweetkids_mama! 
Дори не съм писала "официално" мнение, само във файла си бях нахвърлила някои "негодувания", но не беше никакво удоволствие да ги довършвам и публикувам. Все пак си спомням чувството - много рядко се случва такова нетърпение и възмущение да изпитвам по време на четене, направо  непоносимо ми беше, истински се нервирах и се чудих "какво е това, за какво го е писал, харесал ли си го е?!"... Сигурно ако беше друг автор, пак щях да недоволствам по време на четенето, но защото е Шмит - недоволството беше двойно...  Confused

# 138
  • София
Да добавя и аз един негативен глас за "Жената с огледалото", и трите истории ми бяха наивни и предсказуеми. "Сектата на егоистите" също ме разочарова.
А някой да е прочел вече "Двамата господа от Брюксел" ?

В момента чета

, кратки есета и разкази за града ...

# 139
  • На планетата Земя
Здравейте!

Ударих на камък още на 10-та страница на "Градината на желанията".
Скрит текст:
След като се появи някакъв Фред, купи си билка и започна да страда по раздялата с половинката си (също мъж), изгубих рязко интерес и реших да не губя повече време с книгата  Grinning

Ще я чета друг път или никога. Има толкова други 100 пъти по-интересни неща.

Започнах 22/11/63 на Стивън Кинг.

Имате ли впечатления от "Знакът на всички неща" на Елизабет Гилбърт?

P.S. Проспуснах да напиша, че свърших "Слугинята" и съм много впечатлена. Толкова ми хареса книгата!  Peace

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 09:53 от Mileto

# 140
P.S. Проспуснах да напиша, че свърших "Слугинята" и съм много впечатлена. Толкова ми хареса книгата!  Peace

Сега и филма изгледай и ... епопеята ще е пълна! Още цитирам пайовете ... Simple Smile

# 141
  • На планетата Земя
Страхотна идея, big pufana!  Hug Може би още тази вечер!

# 142
  • Варна
Започнах "Името на розата".
"Градината на желанията" е лекичка приказчица, клоняща към скука.

# 143
  • Пловдив
На мен "Името на розата" много ми хареса, чак нямах търпение детето да заспи, за да си я чета.

Имате ли мнение за тези книжки, коит осе продават със списание "Журнал". Чудя се дали да си ги купя за плажно четиво, че са малки.

# 144
И аз тъкмо приключих със 'Слугинята'. Много ми хареса книгата, персонажите, отношенията, всичко. За съжаление, бях гледала филма преди време и все правех сравнение между него и книгата. Определено впечатлението ми щеше да е по-голямо, ако не бях го гледала, но тогава не знаех за книгата. Имаше доста неща, които не си спомнях и ми беше много интересно. Страхотна книга! Иска ми се да прочета и други книги на подобна тематика. Знаете ли дали има такива? За живота през 60-те години в САЩ.

Приготвила съм 'Аз преди теб' - Дж.Мойс. Ще пиша като понапредна пак с впечатленията ми от книгата.

# 145
Знаете ли дали има такива? За живота през 60-те години в САЩ.

В 22/11/63 на Стивън Кинг по-голямата част от действието се развива през 60-те. Може и да не е точно това, което търсиш, но определено ще ти хареса. Не е ужаси  Naughty

# 146
  • София

В 22/11/63 на Стивън Кинг по-голямата част от действието се развива през 60-те. Може и да не е точно това, което търсиш, но определено ще ти хареса. Не е ужаси  Naughty

Подкрепям  Peace ! Великолепна книга!

# 147
Да се включа и аз тук Simple Smile
В момента чета "Черно мляко" на Елиф Шафак. Малко трудно ми върви, явно защото преди това четох "Хиляда сияйни слънца" (луда фенка съм на Халед Хосейни), но иначе е интересна като замисъл.
След това мисля да продължа с три/четирилогията на Сафон - Гробището на забравените книги

# 148

Подкрепям  Peace ! Великолепна книга!

Благодаря за мненията   bouquet  Тя така или иначе чака в списъка. Отбелязвам я като следващата, която ще прочета.

# 149
  • На планетата Земя
Значи аз без да искам съм налучкала поредността - Слугинята, а сега 22/11/63.

Общи условия

Активация на акаунт