В момента чета ... 20

• 54 136
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм с малко смесени чувства от Джем  Thinking

# 661
  • София
Разкажи, стана ми любопитно  Hug!

# 662
  • на североизток от Рая
 Аз започнах да чета

Харесва ми началото. Интриги още от първите страници.

# 663
Разкажи, стана ми любопитно  Hug!

Вени, нали знаеш, че съм с малко по-така вкус.. Wink

На моменти ми ставаше скучно, в книгата почти няма пряка реч, бавничко ми вървеше..Но като цяло ми хареса. В GR съм и дала 4 звезди, все пак е Вера Мутафчиева  Peace

И съм безкрайно разочарована от "Пир за врани" , на 300 страница съм и нищо не се случва!! Зарязах я за момента и започнах "Писмото на Росети".

Разпалихте любопитството ми с „Мостът на Дрина“ , намира ли се по книжарниците?

# 664
Чета това
Интересно е засега- телефонен разговор между мъж и жена и никои от тях не трябва да затваря телефона.

# 665
  • Варна

Как съм могла да пропусна този изумителен разказвач?!?

# 666
  • София
Аз започнах да чета

Много е хубава цялата поредица "Прокълнатите крале".

# 667

Поредицата е невероятна! Обожавам я.

После изгледай и сериала:

Скрит текст:

# 668
О, с Жерар Депардийо и Жана Моро! Мерси, Пуфанке!
Не знаех за този сериал. Веднага ще го сваля  Hug

# 669
"Нула часът – развръзката"-Агата Кристи на хартия,а на компа "Вихър от мечове"-Джордж Р. Р. Мартин

# 670
  • София
Киф, вярно е, че няма пряка реч. Аз също много трудно се спогаждам с книги, писани по този начин, но точно тази ми стана интересна. Може би, защото обичам историческите книги, защото имах положителна нагласа и най-вече, защото Вера Мутафчиева е интересен разказвач!

Нели, и аз много харесвам цялата поредица! И на Вивиан я бях препоръчвала. Някои от книгите не са много силни, но като цяло е супер.

Сериалът е направен много необичайно, различен от американските исторически сериали, с които сякаш съм свикнала. Но и аз се присъединявам към препоръката на big pufana, така че, момичета, пробвайте го  Hug.

# 671
В момента съм на вълна Анита Блейк, чета "Кървави кости" и се надявам възможно най-скоро да свърша поредицата, защото не е много добра...

# 672
В момента чета "Търговия с душите ни" на Марко Пицути и много ми харесва. Доста смущаващи факти разкрива авторът, то които те побиват тръпки за света, в който живеем. Мисля в най - скоро време да си взема и "Забранените археологически открития" на същия автор, а също така се очаква и "Търговци със здраве" да излезе скоро, която според мен, е доста шокираща....

# 673
# 674
Нели, съжалявам, че "Пътят на промените" не се е оказала по вкуса ти. Мен ме трогна заради проблематиката, която до някаква степен ми е близка - семейство, кариера, планове, човешко поведение, отношения и психология, както и заради увлекателния стил на писане. Възможно ли е да си чела други подобни истории и затова да си им се наситила? Или просто не е твоя тип литература...
Аз съм в края на "Сянката на вятъра"; има дарба Сафон, книжката е интригуваща, по-нататък сигурно ще прочета и следващата му. Предпочитам обаче по-реалистични, човешки истории, мистъри-елементите, както и крими, малко позалязоха от хоризонта за мен. Но книгата си струва де, радвам се, че я прочетох след няколко години отлежаване в едно от чекмеджетата на нощното ми шкафче, защото мислех, че е тежка, както мисля и за "Името на розата" - с такива косвени впечатления съм останала за втората от отзиви на други хора за нея. Някой ден ще стигна и до нея вероятно. След "Сянката" мисля да се отдам на по-земния "Ожени се за мен" от Ъпдайк.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт