В момента чета ... 20

• 54 839
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Elita, права си  Mr. Green Ето примери  Laughing
И всички мацки в гръб  Thinking
Явно художникът е един и същ и не се отличава с особено голямо въображение  Joy

А може и да си мисли, че никой няма да забележи  Laughing Laughing

# 391
Днес довърших "Изгубената дъщеря" . Много ми хареса и я прочетох за отрицателно време. Беше ми интересно да чета за индийската култура.  По препоръка на Svet започнах . Още съм в началото, но ми харесва за сега. Ще си позволя удоволствието да публикувам един цитат...
Скрит текст:
"Хората те изучават част по част, помнят кога какви дрехи си носил, забелязват цвета на очите ти и формата на носа ти и накрая свеждат цялата ти външност до три-четири прилагателни, а в това време ти си мислиш, че те дори не знаят за твоето съществуване."

# 392
Elita, права си  Mr. Green Ето примери  Laughing
И всички мацки в гръб  Thinking
Явно художникът е един и същ и не се отличава с особено голямо въображение  Joy

А може и да си мисли, че никой няма да забележи  Laughing Laughing

Хахаха, аз например не бях забелязала   Joy А едната книга ("Сестра") даже съм я чела. И наистина, прави сте, че изглежда като нарисувана от един и същ художник с фетиш към червените наметала/рокли/палта  hahaha

# 393
  • USA, Steak State
Започвам

Това е първият ми сблъсък с автора.

# 394
Според мен тази книга не е от най-подходящите за първи сблъсък с автора, защото мен точно тази ме разочарова и едвам дочетох 2-ра част. Това е, че първата част не звучи особено завършено, и ако не си наистина сигурна, че ти харесва, ще се наложи да се помъчиш и с останалите.

Дано не си толкова нетърпелив читател като мен. Но май ти беше успяла да прочетеш докрай "Жената в бяло", та се надявам да ти издържат нервите Laughing

Аз бих препроръчала като за първа среща "Спутник, моя любов" или "Кафка на плажа" Peace

# 395
  • Варна
.

Дано не си толкова нетърпелив читател като мен. Но май ти беше успяла да прочетеш докрай "Жената в бяло", та се надявам да ти издържат нервите Laughing

И аз съм от отбора на коравите Mr. Green

# 396
  • на североизток от Рая
.

hahaha Прочетох, че си от кЬОравите.

# 397
  • Варна
.

hahaha Прочетох, че си от кЬОравите.
То и от него съм  Mr. Green

# 398
Илса Бик - Пепел

# 399
.

Евала ти за нервите! Аз буквално се изприщих докато я четох тази книга.

# 400
  • Варна
.

Евала ти за нервите! Аз буквално се изприщих докато я четох тази книга.
Е, то и аз така, но си надвих на перушината  Mr. Green Финалът се оказа МНОГО разочароващ, но поне имам пълното право като оцеляла след четене да го плюя на воля.

# 401
Аз отново реших да се допитам до вас  Tired Утре ще ходя до библиотеката и честно казано не зная какво да си взема. Търся книга с интересна, завладяваща история...
Скрит текст:
Например харесаха ми "Изгубената дъщеря" и "Ловецът на хвърчила"
Но може и да е друг жанр.. ...Помоооощ  Praynig

# 402
  • София
Sparks, аз напоследък четох и ми харесаха: "Пазителките на гълъбиците", "Писмото на Росети", "Светлина между два океана", а сега дочитам и също много ми харесва - "Момичето, което бях". Която от тях да намериш, мисля, че ще ти допадне  Peace

# 403
Аз отново реших да се допитам до вас  Tired Утре ще ходя до библиотеката и честно казано не зная какво да си взема. Търся книга с интересна, завладяваща история...
Скрит текст:
Например харесаха ми "Изгубената дъщеря" и "Ловецът на хвърчила"
Но може и да е друг жанр.. ...Помоооощ  Praynig

Бих препоръчала нещо на Исабел Алиенде, каквото и да е. Напр. "Ева Луна", "Къщата на духовете", но аз съм пристрастна, защото много харесвам авторката.

# 404
  • София, България
Здравейте момичета!
Бях 2 седмици на море и не съм ви чела, после ще се връщам да прегледам какви са книжните вълнения по темата и ще пиша за книгите, които прочетох, но сега бързам да споделя овчия ми възторг от Йосип Новакович и неговия "Жълтък"!
На мен ми заприлича на Правек и на Бурето. Спомням си, че като питах за книгата получих само 1 отзив и то негативен, но ми хареса ужасно много! 5 от 5! Уникален автор.

Общи условия

Активация на акаунт