В момента чета ... 20

• 54 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Добре завърнала се, Мона Лиза  Hug

Прочетох "Стръв", много интересен замисъл и изпълнение. Ако някой режисьор може да сътвори и подобаващия филм на базата на тази книга, шапка ще му сваля. reverance

Скрит текст:
Само малко ме хвана яд по едно време, че не съм чела всичко от Шекспир. Познаването на творбите му по-издълбоко, би било в услуга за по-доброто разбиране на маските. Интересно ми е според тази теория от кой филия или псином съм. Mr. Green

# 406
  • София
Прочетох "Стръв", много интересен замисъл и изпълнение. Ако някой режисьор може да ътвори и подобаващия филм на базата на тази книга, шапка ще му сваля. reverance

Слад такъв отзив съм силно заинтригувана  Grinning . На кой автор е тази книга, за да си я потърся?
Дали я има в ел. вариант?

# 407
  • на североизток от Рая

И на мен ми стана интересно след отзива на buttinsky.

# 408
На Сомоса четох "Зиг Заг" и от тогава не смея да се доближа до негова книга  Laughing Laughing. Защото след "Зиг Заг" известно време сънувах кошмари и не смеех да ходя по тъмни коридори.... Дали "Стръв" ще ми причини подбни страдания Simple Smile?

# 409
Понеже вече съм гледала филма, много се колебая дали да прочета и книгата, за която има толкова добри отзиви Thinking
Зори, смело налазвай "Слугинята". Мисля, че няма да останеш разочарована  Peace.

Прочетох я Party
Много ми хареса, три дни не я оставих, след работа бързах да свърша домашните задължения, за да ми остане време да чета  Crazy Накрая все едно буца ми беше заседнала в гърлото.
С две думи - чудесна книга!

# 410
  • София
Zorie, радвам се, че ти е допаднала  Peace! И филмът не е лош, но книгата дава друг усет за историята, нали?

# 411
Да, определено!

Филмът е хубав, книгата - в пъти повече Simple Smile

В близките дни ще прочета ''Милениум''. Защо ли имам усещането, че ефектът ще е същият (филмите съм ги гледала и ми харесаха)  Wink

# 412
  • София
Zorie, предполагам си гледала шведските филми. Има и американски по първата книга, който също не беше лош, в интерес на истината. Опасявах се, че може много да са го "поамериканчили", но биваше. Но е факт, че книгите ми бяха много по-интересни. Изобщо скандинавските автори пишат доста интересни по свой особен начин трилъри.

# 413
Вени, гледала съм ги всичките - първо американската версия, после трите шведски филма. Харесаха ми, дори американската версия.

Предпочитам първо да бях прочела книгите, така си създавам своя картина за героите, но опасенията ми за ''Слугинята'' не се оправдаха и останах възхитена. Дано и с трилогията се получи така Simple Smile

# 414
И аз предпочитам да чета първо книгата и след това да гледам филма по нея, макар че със Слугинята се получи обратното. И постоянно докато четях, правех аналог с филма. Което за мен беше недостатък, макар и да останах очарована от книгата като цяло.

Приключих с 22/11/63. Хареса ми, макар и да ми дойдоха малко в повече твърде обстоятелствените обяснения и разяснения на автора, които на места ми се сториха даже излишни. Но съм доволна от крайния резултат, останах с хубав спомен.

След известна чуденка какво да започна се спрях на 'Оризовата майка'

# 415
На Сомоса четох "Зиг Заг" и от тогава не смея да се доближа до негова книга  Laughing Laughing. Защото след "Зиг Заг" известно време сънувах кошмари и не смеех да ходя по тъмни коридори.... Дали "Стръв" ще ми причини подбни страдания Simple Smile?
Има ли я на български тази книга? Искам да видя на мен как ще ми повлияе  Laughing

Сега чета "Слугинята" и "Степфордските съпруги"  Simple Smile

# 416

И аз я завърших буквално преди минути.
Хареса ми, потопих се в атмосферата на миналия век.
Накара ме да потърся и да прочета доста за историята на САЩ, която не познавам добре.
Макар да съм чела и други книги за пътуване във времето, тематиката не ме отегчи, чаках с нетърпение историята да се разплете. Да, имаше някои ненужни обяснения, но не ме подразниха.
Първа среща ми е със Стивън Кинг и не съжалявам, че избрах тази книга за запознанството си с него. Определено ме мотивира да прочета още. Не съм върл фен на ужасите като жанр и ми се иска да е нещо по "меко", препоръчаха ми "Сблъсък", ноо не съм решила още.
5/5

Мисля да подхвана "Акабадора" довечера.

dion, изобщо няма да сгрешиш с "Оризовата майка". Единственото, което мога да напиша за нея е "уникална"!

# 417
  • София
И мен ме чака "Слугинята" Grinning
След толкова много положителни отзиви с нетърпение чакам да й дойде ред!  Laughing
Филмът много ми беше харесала! Сигурна съм, че книгата ще е в пъти по-добра  Peace

Аз приключих с "Момичето, което бях". Хареса ми, препоръчвам  Peace

Сега се чудя "Акабадора" ли да почвам или "Черната мълния" /Джон Сол/  newsm78

# 418
  • Варна
Добре завърнала се, Мона Лиза  Hug

Прочетох "Стръв", много интересен замисъл и изпълнение. Ако някой режисьор може да сътвори и подобаващия филм на базата на тази книга, шапка ще му сваля. reverance

Скрит текст:
Само малко ме хвана яд по едно време, че не съм чела всичко от Шекспир. Познаването на творбите му по-издълбоко, би било в услуга за по-доброто разбиране на маските. Интересно ми е според тази теория от кой филия или псином съм. Mr. Green
Много съм доволна, че ти хареса.
Аз се опитах да се самоопределя, но изобщо не ми се получи. Според мен, Сомоса трябва да издаде отделно упътване за псиномите Simple Smile

А заради "Ключът към бездната" си купих Лъвкрафт. С което спечелих уважението на Блажев Mr. Green

# 419
Ами време му е наистина.

А "Клара и сянката" чела ли си я? Как е тя? Пак ли има псиноми?

Общи условия

Активация на акаунт