В момента чета ... 20

• 54 757
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Ами затова ти казвам, че щом Гавалда не ти се струва захаросана, "Слугинята" едва ли ще ти се стори такава. Тя също е позитивна. Опитай се да се абстрахираш от глупавото заглавие  Peace
А ако си много скептична, пробвай със филма. Той е много добър. Получи Оскар за главна женска и поддържаща женска роля, ако не се лъжа.

# 481
  • София
Прочетох "Акабадора". Книгата определено ми хареса - 3/5  Peace
Сега започвам "Черната мълния" (Джон Сол)

# 482

Прочетох и .

На тази книга бих поставила оценка 10+/10.

Добавям я в списъка си за четене.

Ами затова ти казвам, че щом Гавалда не ти се струва захаросана, "Слугинята" едва ли ще ти се стори такава. Тя също е позитивна. Опитай се да се абстрахираш от глупавото заглавие  Peace
А ако си много скептична, пробвай със филма. Той е много добър. Получи Оскар за главна женска и поддържаща женска роля, ако не се лъжа.

И филмът е хубав, но първо прочети книгата, Вайда Peace В пъти по-хубава е!

Аз да ви се оплача Sad Не мога да открия първата от книгите ''Милениум''. Много искам да прочета трилогията и останах разочарована от липсата на първата част. Не мога да чета без да съм започнала от нея (нищо, че съм гледала филма).

# 483

Прочетох и .

На тази книга бих поставила оценка 10+/10.

Добавям я в списъка си за четене.

И филмът е хубав, но първо прочети книгата, Вайда Peace В пъти по-хубава е!

Аз да ви се оплача Sad Не мога да открия първата от книгите ''Милениум''. Много искам да прочета трилогията и останах разочарована от липсата на първата част. Не мога да чета без да съм започнала от нея (нищо, че съм гледала филма).

В читанката ги има и трите Peace

# 484
Снощи по нощите си дочетох . Много приятна книжка излезе  Peace Сега продължавам с разказите на Елин Пелин и с малко вамп вълна . Дано ми хареса....

# 485
  • София
Някой чел ли е нещо на Джон Грийн? Попаднах на един малък откъс от негова книга ( ''Къде си,Аляска?'' ) ,който ми се стори интересен...
И бих искала да се запозная с този автор,но първо да чуя някакви мнения,ако има.

# 486
Момичета някакви мнения за следните книги:
Скрит текст:
newsm78

# 487
Започнах тази:

Засега е интересна,обичам подобен тип романи.

# 488
  • Sofia
Аз започнах тази и засега ми харесва умерено:

# 489
  • на североизток от Рая
  Аз прочетох

Още преди да я  прочета, знаех какво ще намеря. Съдържанието е ясно - пълно пренебрежение на жената в арабския свят. Навсякъде господства мъжът. Жените са като сянка на своите бащи, братя и съпрузи.
 И тук една красива жена опитва да е силна, реализирана, но получава грубо отношение, бой, претърпява два развода, което доста ме изненада.
 Нищо ново под слънцето, всъщност.

# 490
Момичета някакви мнения за следните книги:
Скрит текст:

Хубава е. Аз харесвам Бегбеде, няма лоша книга според мен (от прочетените). Не съм чела още 9,99, въпреки че наскоро се сдобих с нея.

Дами, намерих си книгата
Скрит текст:

Започвам с нетърпение да я чета Simple Smile

# 491
Гордост и предразсъдъци.
Джейн Остин.
 Hug Peace

# 492
# 493

Аз, ама на мен пък много ми хареса ... Wink

Ставаше въпрос за тази книга, довърших я. Заслужаваше си четенето, макар че в началото се бях стресирала от твърде дългите описания.
Скрит текст:

NeDa, имаш ли информация какво е станало със съдебния иск? И изобщо какво се е случило? Просто ми стана интересно Simple Smile

# 494
Току-що затворих "Оризовата майка". Много силна книга! На места направо ме разтърси дълбоко, толкова емоции....

Вероятно следващата ми книга ще е "Ловецът на хвърчила" Нищо не съм чела от Х.Хосейни досега. Иска ми се да се потопя малко в тази култура.  

Общи условия

Активация на акаунт