В момента чета ... 20

• 54 724
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
По-зле и от Коелю е. Ако някой е стигнал дъното, то този си е изкопал и дупка там.

# 556
  • Benelux / Varna
Прочетох " Мария Стюарт " на Стефан Цвайг и останах много впечатлена , сега си търся "  Мария Антоанета " ,но в книжен формат.

Голям фен съм на Цвайг и отдавна препоръчвам тази книжка за любителите на историческите романи. Със задоволство забелязах, че е преиздадена и в момента е по книжарниците. Аз също си търся "Мария Антоанета".

# 557
Прочетох " Мария Стюарт " на Стефан Цвайг и останах много впечатлена , сега си търся "  Мария Антоанета " ,но в книжен формат.

Голям фен съм на Цвайг и отдавна препоръчвам тази книжка за любителите на историческите романи. Със задоволство забелязах, че е преиздадена и в момента е по книжарниците. Аз също си търся "Мария Антоанета".

В prodavalnik.com има няколко, според мен са на добри цени Simple Smile. Но стари издания.

# 558

Странни истории... уж рецензии за хотели, пък те други случки се случват. И все пак ми се струва, че нещо му липсва на автора.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 11:16 от blue_dream

# 559
  • Berlin
За нула време изръшках Гробището на забравените книги от К.Р. Сафон (трите книги от поредицата). Само последната малко като кръпка ми дойде, но може би такъв й е бил замисълът, да посвърже тук там нещо от предните 2. Simple Smile
Сега чета "Изключителните", Малкълм Гладуел, но малко бавно вървя.

# 560
  • Benelux / Varna

В prodavalnik.com има няколко, според мен са на добри цени Simple Smile. Но стари издания.

Мернах някъде, че ще я преиздават скоро,затова изчаквам,  ще ми се да си в взема новичка.

# 561
Знаете ли какво още ми се чете..... и дали има такава книга  Thinking
Примерно : 15 силни жени в българската история- Ванга, Тонка Обретенова, Райна Попгеоргиева ....Има толкова смели жени, за които е писано малко или въобще нищо.Ето много хора не знаят нищо за Вела Пеева,аз самата чух за нея, когато като по-малко посетихме къщата й във Велинград.

# 562

При нас я имаше онзи ден в Хеликон.

# 563
  • София, България
Прочетох "Степни богове" 3/5

И вече започнах "Ние, боговете" на Бернар Вербер
Имах огромна нужда да чета нещо различно от темата за Втората световна война, защото последните ми 3-4 книги бяха все на тази тематика.

Фен съм на Вербер, особено на трилогията му за мравките. Другата му серия, Танатонавтите, Империята на ангелите и ... също ми е интересна, лошо е, че последната част е разделена на три, като началото е точно "Ние боговете" и е издадена 2011 и от тогава пише, че втора част е в процес на превод. Не знам защо не издават останалите 2 книги, като Вербер си е популярен и купуван автор.

# 564
  • Benelux / Varna
За мравките на Вербер ми я препоръча една приятелка, в списъка ми е с желанията.

# 565
  • София, България
За мравките на Вербер ми я препоръча една приятелка, в списъка ми е с желанията.

Те са 3 книги ( "Мравките", "Денят на мравките" и "Революцията на мравките"), наистина са много интересни, препоръчвам. Колибри е издало само първите две, отново не е ясно защо, предполагам ползваш френски, така че, по-добре си ги прочети в оригинал.  Hug

# 566
Примерно : 15 силни жени в българската история- Ванга, Тонка Обретенова, Райна Попгеоргиева ....Има толкова смели жени, за които е писано малко или въобще нищо.Ето много хора не знаят нищо за Вела Пеева,аз самата чух за нея, когато като по-малко посетихме къщата й във Велинград.

Тази книга чела ли си :

http://knigite.eu/nejnite-imena-oganya-pi-3148.html

Обаче не е само за българки, а въобще за известни жени от миналото. А за Вела Пеева съм чела като малка:

http://www.stari-knigi.com/index.php?do=products&products=it … ew&view=11969

# 567

Тази книга чела ли си :

http://knigite.eu/nejnite-imena-oganya-pi-3148.html

Обаче не е само за българки, а въобще за известни жени от миналото. А за Вела Пеева съм чела като малка:

http://www.stari-knigi.com/index.php?do=products&products=it … ew&view=11969

Оооо, благодаря за инфото  Hug
Виждам, че идвете са издавани преди доста време, но ще поразровя   bouquet

# 568
  • София
"Изворът на женската сила" на Лариса Ренар. Отдавна не бях чела подобна книга. Нещо като книга за самопомощ, но и роман. Не че фабулата е нещо невероятно, но съчетанието между двете - определено ти дава идеи

# 569
Да разбирам ли, че "30 паунда" е по-добра?  newsm78
Не съм я чела.
Започнах " Време за бягство", върви много леко и бързо, но не е нищо особено
..............
Само филма "Пътят на промените" съм гледала, и ми хареса много, много, много. Ще потърся книгата, щом толкова я хвалите Peace

Общи условия

Активация на акаунт