Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Доволни ли сте от козметиката на Корес  и по - точно кремът с екстракт от роза?

# 721
  • София

Ако си ползвала новата формула, сподели какво не ти харесва в сравнение със старата.

*Bubble*, и преди сме си говорили, че кремовете на Клиник често пощипват, зачервяват и пр. На мен и с други техни кремове ми се е случвало, но после се свиква. Дано новата формула да е елиминирала това усещане.

Новата версия не е ли с по-висок фактор.Мисля че моят крем е с 30-ти?
 Иначе да,говорили сме си за пощипването,но при мен беше извън нормите,е с новата версия всичко е 6,даже не згам и аз как се навих да му дам втори шанс.Освен това в магазина ми казаха че новата версия можела и като нощен крем да се ползва за разлика от предния.

Аз имам Biotherm Auquasource синята версия и като изключим силния аромат съм доволна.Зеления също така натрапчиво ли мирише на веро?

# 722
не знам за синия, но аз лично не харесвам  Biothem Aquasource, ползвах този за суха кожа и така ми мазнееше и ми беше един тежък - не знам - в ценово съотношение, бих казала че Clinique  са къде къде по-добри и освен всичко друго - нямат гадни мириси на веро и тем подобни.

# 723
http://apteka.framar.bg/30038885/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … -40-%D0%BC%D0%BB-

Състав: AQUA (WATER, EAU), CETEARYL ISONONANOATE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PTFE, STEARETH-21, GLYCOLIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, STEARETH-2-DICAPRYLYL CARBONATE, 1,2-HEXANEDIOL, CREATINE, DIMETHICONE, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, ETHYLHEXYL STEARATE, o-CYMEN-5-OL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, BIOSACCHARIDE GUM-4, MICA, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE / POLYHYDROXYSTEARATE / SEBACATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, SODIUM ISOSTEARATE, ALCOHOL, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER / LEAF EXTRACT, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), TOCOPHEROL.

Още за: УРИАЖ ISOLISS КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КЪМ СУХА КОЖА 40 мл. (URIAGE ISOLISS CREMA 40 ml.),

Взех си този крем, може ли някой разбиращ да ми каже има ли нещо полезно в него и вредно също newsm78  bouquet

# 724
  • Belgium

Ползвала съм само серума от серията (защото не обичам миризмата на роза в козметични продукти) и мога да кажа, че беше много приятен - лека консистенция, бързо попива, но заглаждаше добре кожата и придаваше свеж вид. Мини през магазина им, там ще те затрупат с мостри, много са щедри и ще можеш да решиш дали ти допада крема.

Аз имам Biotherm Auquasource синята версия и като изключим силния аромат съм доволна.Зеления също така натрапчиво ли мирише на веро?

Не бих казала, че мирише на веро, миризмата е лека и свежа, акватична в унисон с името. Има и съвсем лека ментова и морска нотка, но трудно се описва, защото ароматът е доста цялостен.

# 725
И аз съм в чуденка какъв да е следващият ми крем за лице, защото с Филорга-та не се погодихме Simple Smile
Кожата ми е мазна в Т-зоната с разширени пори, докато към скулите е суха и с розацея. Имам склонност към образуване на пъпки, най-вече по брадичката. В същото време като се измия дори и само с вода, кожата ми стои опъната и изпитвам дискомфорт, докато не сложа крем. Другото, което е характерно и страшно ме дразни е, че ако не сложа фдт или тониран крем имам огромна разлика в тена между кожата под очите и останалата част на лицето ми.  Close 
Спряла съм се на серума Idealist pore minimirer  на ЕЛ, но крем не съм избрала още. Всъщност, хвърлила съм око на този
Скрит текст:
Мисля, че за лятото е ОК.

ПС. Отказахте ме от новия Superdefence на Клиник Simple Smile

# 726
И аз съм в чуденка какъв да е следващият ми крем за лице, защото с Филорга-та не се погодихме Simple Smile
Кожата ми е мазна в Т-зоната с разширени пори, докато към скулите е суха и с розацея. Имам склонност към образуване на пъпки, най-вече по брадичката. В същото време като се измия дори и само с вода, кожата ми стои опъната и изпитвам дискомфорт, докато не сложа крем. Другото, което е характерно и страшно ме дразни е, че ако не сложа фдт или тониран крем имам огромна разлика в тена между кожата под очите и останалата част на лицето ми.  Close 
Спряла съм се на серума Idealist pore minimirer  на ЕЛ, но крем не съм избрала още. Всъщност, хвърлила съм око на този
Скрит текст:
Мисля, че за лятото е ОК.

ПС. Отказахте ме от новия Superdefence на Клиник Simple Smile

Серума е супер. За крем - изглежда доста добре - с фактор, без мазнини, антиоксидантен, но най-добре пробвай с мостра ако имат.

Ако си ползвала новата формула, сподели какво не ти харесва в сравнение със старата.

*Bubble*, и преди сме си говорили, че кремовете на Клиник често пощипват, зачервяват и пр. На мен и с други техни кремове ми се е случвало, но после се свиква. Дано новата формула да е елиминирала това усещане.

Новата версия не е ли с по-висок фактор.Мисля че моят крем е с 30-ти?
 Иначе да,говорили сме си за пощипването,но при мен беше извън нормите,е с новата версия всичко е 6,даже не згам и аз как се навих да му дам втори шанс.Освен това в магазина ми казаха че новата версия можела и като нощен крем да се ползва за разлика от предния.

и зеленият има натрапчив и силен аромат, както каза на веро. Синият не съм го душкала, но зеленият точно на веро си ми мирише. На мен лично ми харесва аромата обаче  Mr. Green.

# 727
  • София
От серията много ми харесва маската - много освежава тена, придава свеж вид.
С крема не се погодих, но аз съм с мазна кожа, предполагам по-сухите кожи ще му се зарадват.

# 728
На мен ми оставяше лепкаво усещане, макар че съм със суха кожа, явно натуралните козметики повечето ми действат така  Peace

# 729
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774250.0

Общи условия

Активация на акаунт