След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Фуркан С.: "Шок! Аслъахн Гюрбюз се раздели от актьорския състав на ''Любов''. Веднага се опитвам да взема инфо''.

Какво става с този сериал на Хазал?! Shocked Първо сценаристката, а сега и Аслъхан.

# 571
Здравейте  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите Hug

Нови снимки има, инфо Party айде сега и един фрагман да ни пуснат да нищим Laughing Joy

Яман Thinking харесва ми Heart Eyes

Тази Шебнем Донмез ама хич не ми харесва Rolling Eyes и ролята и в Север Юг беше кофти.

# 572
# 573
Вили Hug

Фарук Тургут: ''в сериала ''Любов'' ще работим с Хазал Кая, Хакан Курташ, Каан Урганджъолу и Небахат Чехре.''

Ф.Т.:"За съжаление не можем да работим с Аслъхан Гюрбюз.''

# 574
Сис Hug Ох,че си ми хубава  Heart Eyes

Неси  Hug Какво се случва със сериала на Хазал.  newsm78 Дано няма проблеми с него и да потръгне.

# 575
Вили Hug

Ф.Т.:"За съжаление не можем да работим с Аслъхан Гюрбюз.''

Неси  Hug

Че какво толкова като няма да участва в сериала Laughing нали Хазал и Небахат ще участват Heart Eyes и двете са много успешни актриси, надявам се да има успех сериалчето им Praynig

Сис Flutter благодаря за дрешката Hug

# 576
Сис,аа ти си я направила много-много по-добре  Hug

И да идва по-често лилавичкото,че липсва  Hug

# 577
Сис, то идва лилавичкито Mr. Green ама го мързи да пише Laughing Joy само ви чета Whistling да не изпусна нещо случайно hahaha

# 578
Неси  Hug Какво се случва със сериала на Хазал.  newsm78 Дано няма проблеми с него и да потръгне.
Вани Hug И аз сега научих. От една страна участието на Хазал се потвърди, а от друга - случилото се с Аслъхан. Фарук Тургут/продуцентът/ беше подписал договор с Аслъхан Г., даже имаше и снимка в нета, а сега няма да участва.

# 579
Какво е значението на името Мира?
Червена, цветна, огромна блестяща звезда.
Характеристики на името Мира:
Произход: латински
Анализ на името Мира:
Изобретателна, способна да използва ума си добре; чувствителна и много емоционална; постоянно затрудняваща се да взима решения; притежаваща високи възприятия, когато някои неща не са улегнали, постоянно показва, че се притеснява за тях.

Анализ на името Яман:
Не можещ да забрави тъгата и проблемите, преживени в миналото; отново и отново изживявайки ги; имащ високи възприятия; взимащ разумно решения; притежаващ висока интелегентност; умеещ да върти бизнес; готов на риск в работата; енергичен; държащ се отговорно в различни ситуции; креативен.
Значение на името Яман:
Притежаващ сила и сръчност.

# 580
# 581
  • в очите на дъщеря си
Мн ми харесва визията и на двамата. Млади , модерни и красиви.

Виждам, че имената са съобразени с персонажите.

# 582
# 583
Неси,благодаря за инфото,явно наистина имената са съобразени с ролята им във филма или поне ще видим дали е така.  Peace

# 584
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте момичета!  Hug

Извинявам се, че чак сега реагирам, но по-рано нямах възможност да се включа с писане. Много благодаря за пожеланията!   bouquet  bouquet  bouquet

Ванина, прощавай и ти за закъснялото пожелание (е, нали уж можело цяла седмица, та чак и месец да се честити, така че ще се възползвам от патериците  Simple Smile ). Честит рожден ден на Мъжа на твоето сърце, жив и здрав да бъде и нека има много обич и топлота във взаимоотношенията ви!  Heart Eyes

Кога ще започне излъчването на сериала с Чаги и Серенай? Страшни снимки и колажи сте пуснали, много са красиви заедно -хмм, може пък пак да погледаме заедно, компанията ви ще ми бъде приятна!  Party

Хубав ден на всички!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт