След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 282
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте  Hug  Красив станал пак ,ееее ей ми го стария Ча  newsm03 newsm10 newsm10

# 422
Серенай ми е много симпатична на новата снимка, Чаги не толкова с този дълъг бретон.

# 423
  • в очите на дъщеря си
Аз ги харесвам и двамата и смятам на първо четене , че си ходят.

# 424
В момента,на тази снимка и двамата нещо не ми харесват  newsm78 Серенай е направила някаква странна физиономия,а косата на Ча е на всички възможни страни разпиляна  Laughing

# 425
  • в очите на дъщеря си
В момента,на тази снимка и двамата нещо не ми харесват  newsm78 Серенай е направила някаква странна физиономия,а косата на Ча е на всички възможни страни разпиляна  Laughing

Е той нали ще е бедняк , без семейство , ще го намерят на улицата и т.н Ако е изтупан хич няма да е достоверно. Peace

# 426
Тинче,  Hug не говоря за облеклото,а за косата му,странен ми е.Но аз коментирам само тази снимка,може в самия сериал излъчването му да е друго.

# 427
Каква коса! Ами погледа! Охх Crazy
Искам да отида на сета и да си поиграя с косата му, ще я разроша едно хубавичко Laughing

# 428
Искам да отида на сета и да си поиграя с косата му, ще я разроша едно хубавичко Laughing

ще я тупираш и ти малко  Mr. Green

# 429

ще я тупираш и ти малко  Mr. Green
хахаха hahaha

# 430
  • в очите на дъщеря си
Несиии, палавницеееее......... Blush

Как ще се разберете с брачедката нз........ hahaha

# 431
Несиии, палавницеееее......... Blush

Как ще се разберете с брачедката нз........ hahaha

ойй Flutter

ам чи все нещо шЪ измислим Wink

# 432
Добро утро.
Снежи, да, Чаатай е на сета, само че на АФК- 24 серия за партито при басейна по случай завършването на учебната година.

Благодаря, Наде.  bouquet Аз мислех, че е нова. Peace

Добре изглеждат и двамата, ама защо трябва да са 1 към 1 с оригинала, не мога да разбера. ooooh!

# 433
Мераба къзлар   bouquet  bouquet  bouquetпУнежи съм заклета Чаатайка Simple SmileшЪ мЪ приютите ли и мен да ви надниквам от време на време Blushпа и по някой хабер да поствам и аз HugчИ к'ат чуя за Ча и ей тъй  #Crazy #Crazy #Crazyсъм Praynig
teşekkür ederim предварително  Joy Joy Joy Joy Joy

# 434
Е стига де как така едно към едно нали щеше да има промени  Cry Cry Cry Cry
Оф пак момичето ми ще умира омръсна ми вече  Cry

Общи условия

Активация на акаунт