След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 231
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Страхотни са! Heart Eyes

Сиси, Hug утре да стискаш палци на Гришо  Heart Eyes
Миленче, Hug няма начин да пропусна,винаги му стискам палци на нашто момче, но с тези серии турнири в Америка трябва да не се спи, за да го следя Crazy А кой е този хубавец от подписа ти?

# 526
Сиси,мъжо ми Берк  е на подписа ми Heart Eyes да бе много късно ги дават тея срещи  ooooh! като почне в 2 3 и откара цяла нощ  Mr. Green

# 527
  • в очите на дъщеря си
Ееее, тази последната снимка мн яка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момета , новата тема е готова- пишете на воля. Mr. Green Като я свършите ще ви захраня с чисто нова , новеничка.

# 528
Аз да се фукна. Whistling

# 529
много си джиджана  Heart Eyes

# 530
Само заглавието е различно. Тук е: "Жертвата, направена от Серенай Саръкая за ''Прилив и отлив''.'' Иначе другото е едно към едно:

Излезе наяве, че Серенай Саръкая не си е почивала заради сериала ''Прилив и отлив'', в който ще сподели главната роля с Чаатай Улусой. Когато Саръкая се присъедини в първите дни на месец юни към снимките в Кипър на филма ''Бехзат Ч. Анкара гори'', почти не си почина. Актрисата, която след приключването на снимките отиде на почивка за една седмица в Мармарис, съкрати почивката си заради новия си проект.

Саръкая, която се затваря вкъщи и работи върху героинята, която ще играе, от време на време отива в кафенетата в квартал Джихангир(където се намира и къщата й), за да разпусне. Сериалът, чиито снимки ще започнат в първите дни на месец август, ще се излъчи по средата на септември. Актьорите/актрисите, които са приключили фотосесиите за сериала, през изминалите дни, отивайки в офиса на Ай Япъм, започнаха и пробно четене. Очаква се първите фрагмани на сериала да излязат тази седмица.

# 531
Тази нощ ще сънувам как Ча ме полюлява. 1swing amiiii

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 00:11 от angel4e_f

# 532

Внимавай само да не стане така, че от люлката да се озовеш на земята.  tooth #JustSaying  Wink

# 533
Сиси,мъжо ми Берк  е на подписа ми Heart Eyes да бе много късно ги дават тея срещи  ooooh! като почне в 2 3 и откара цяла нощ  Mr. Green
аа мъжо ти, Joy така кажи  hahaha , ама мн готин Whistling одобрявам го Mr. Green
Така ще е с Гришо още месец някъде, ако излизам вечерта тъкмо го хващам отнякъде Laughing посред нощите, но иначе не мога да дотрая да го чакам, а и то наистина отива цяла нощ. ooooh!

Систър, сладки сънища Laughing  Wink

# 534

Внимавай само да не стане така, че от люлката да се озовеш на земята.  tooth #JustSaying  Wink

Аз за всеки случай ще си подложа нещо мекичко, да не се повредя. Grinning

Систърче  Hug

Сладки и люлеещи се безаварийно сънища на всички ви! Flutter

# 535
Ако може някой да прати линк с инфо на 2 сериала, но на бг или АЕ, защото не разбирам турски или  мн моля линк на сериалите със бг съб. Търсих мн, но нищо не открих, а мн ме интересуват. Благодаря предварително. Simple Smile
Пратих ти на лични инфо за двата сериала, актрисите и актьорите, но не са излъчили даже и първи епизод - тепърва ще снимат, така че няма линк с бг суб.

# 536
Зори ах каква си опасна бабе, а уж не харесваше Серенай  Joy
Я си пей  Whistling

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз за всеки случай ще си подложа нещо мекичко, да не се повредя. Grinning

Систърче  Hug

Сладки и люлеещи се безаварийно сънища на всички ви! Flutter
С люлкането ще си и останеш ми се струва  Mr. Green

# 538
да се направя на възпитана и да ви пожелая  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
да се направя на възпитана и да ви пожелая  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ади нема нужда  Mr. Green Hug