Отговори
# 405
  • София
Някой взе ли си от новите олекотени завивки от Билла? Четох, че се коментират, но няма никой който да я е изпробвал  Mr. Green На мен хич не ми харесаха на пипане и се колебая. А спешно трябва да купя, детето всяка вечер мрънка  ooooh!

# 406
  • София
Два пъти купувам промоционални завивки от Кауфланд и двата пъти изтъняха много от едномесечна употреба без да са стигали до пране (аз ги слагам в чаршафи). Зимата задължително трябва да се слагат по две в плик. Спомням си, че едно време бях купувала от Метро и изкараха години преди да изтънеят и да станат от зимни на летни. Говоря за прозрачна опаковка със сложен лист А4 за етикет. Етикетът е в преобладаващо синьо с някаква извъртяна буква А като емблема и производител с великотърновски адрес. Това са тазгодишните. На предишните не си спомням какъв е бил етикетът, но подозирам, че са били същите.

# 407
Някой взе ли си от новите олекотени завивки от Билла? Четох, че се коментират, но няма никой който да я е изпробвал  Mr. Green На мен хич не ми харесаха на пипане и се колебая. А спешно трябва да купя, детето всяка вечер мрънка  ooooh!

Те ги пуснаха преди има-няма 1 седмица, едва ли някой вече е побързал да вземе, аз съм взимала от миналогодишната им такава точкова система и точно умуваме, дали и сегашните (които са по-скъпи) са същите ... Ако е от значение, от тази, която имам, съм много доволна, но съм я ползвала само една зима ... щом ти трябва спешно - или рискувай и вземи тези от Била, или някои от коментираните по-горе. Попитай и в темата за Лидл, дали имат впечатления от завивката, която ще пускат другата седмица там - от новата им брошура със сигурност мога да похваля електрическата подложка - цяла зима ми беше под чаршава, страхотно топлеше ...

Тaня67 похвали някакви от Метро, ако искаш и прецениш, че за които говорим те утройват и на теб мога да предложа 8 точки ...

# 408
  • София

Тaня67 похвали някакви от Метро,

Да не стане някаква грешка. Похвалих тези, които съм купувала преди поне 15 години.  Laughing  Дори не помня какви бяха, а просто изкараха много дълго. Със сигурност нямат нищо общо със сегашните предложения, независимо дали са от промоция или не.  Wink  Включих се, за да предупредя за завивките в Кауфланд и затова описах какъв е етикета. Предполагам, че предлагат различни видове и не всички са лоши. А в Била така и не съм видяла какви са, но вече имам няколко точки. И аз предлагам точки Била на нуждаещи се.  Wink

# 409
  • София
днеска във Фантастико видях олекотени завивки по 14 лв, р-р 150-200, бяха среден вариант нито зимни и много дебели, нито много тънки.

# 410
  • София
Миналата година купих от Лидл олекотена завивка и съм много доволна, НО беше цветна, т.е. не знам тази дали е същата (все пак да се пита в темата може да е добре). И да добавя, че е средно дебела, за моите лични нужди е перфектна. Не е мръднала, но аз я ползвам чаршафосана и почти не я пера.

# 411
Миналата година купих от Лидл олекотена завивка и съм много доволна, НО беше цветна, т.е. не знам тази дали е същата (все пак да се пита в темата може да е добре). И да добавя, че е средно дебела, за моите лични нужди е перфектна. Не е мръднала, но аз я ползвам чаршафосана и почти не я пера.

Цветната на ЛИДЛ, която имаше в нашия магазин и може би още има, е перфектна, но беше 40 лв., не ми се даваха сега.

# 412
  • на последния етаж
Да се присъединя и аз към тази полезна тема.

# 413
  • Sofia
Завивките на децата са от Икеа - безкрайно съм доволна. Такава мекота и топлина не съм имала досега. Само го давам като идея.

Иначе влязох да похваля Била, някога пазарувах редовно оттам, после много ведигнаха цените. Сега доста са коригирали нещата, когато си с Била карта. Както винаги предлагат търсените от мен марки и продукти.

# 414
  • Някъде там
Два пъти купувам промоционални завивки от Кауфланд и двата пъти изтъняха много от едномесечна употреба без да са стигали до пране (аз ги слагам в чаршафи). Зимата задължително трябва да се слагат по две в плик. Спомням си, че едно време бях купувала от Метро и изкараха години преди да изтънеят и да станат от зимни на летни. Говоря за прозрачна опаковка със сложен лист А4 за етикет. Етикетът е в преобладаващо синьо с някаква извъртяна буква А като емблема и производител с великотърновски адрес. Това са тазгодишните. На предишните не си спомням какъв е бил етикетът, но подозирам, че са били същите.

Shocked Shocked Ужас. Аз тези, които си взеха имат голям етикет вътре, на който пише Дитекс с размери 150/210 пълнежа е 250 гр./м2 Страшно съм доволна  Simple Smile има и сайта им на етикета, но определено не е някаква хартийка вътре  Peace Съжалявам за неуспешната покупка  Hug

# 415
  • София
Събирате ли стикери от Пени?
http://www.penny.bg/kampanii/album_nashata_planeta_zemia/_______ … aultContent1.aspx
Хванах се да събирам, голяма зарибявка ...
Ако има и други, да направим тем за размяна на стикери.
Гледам на касата, че хората не си искат стикерите, май няма много хора да събират.

# 416
Да се включа и аз Simple Smile Вчера видях новите книжки с точките.
От предната промоция със завивките си взехме голяма и за един сезон ползване сме много доволни.
Аз принципно много време си търсих многосезонна (двете части), такава са пуснали сега и много ми се иска да я взема, но ще ми станат много завивки.... Сестра ми ползват такава (не същата марка и материя) в Англия и са много доволни.
Някой ползвал ли е такава завивка? Става въпрос за тази, която комбинира две дебелини.

От чаршафите на ДИлос също съм доволна. Запазили са си цвета, няма проблем с материята. Това, което ме разочарова, когато ги взехме беше, че долният чаршаф беше бял, а не щампиран. После се загледах и видях, че така е показано на картинката. Не е болка за умиране, може да се комбинира и с други пликове и възглавници, но ми се видя като спестяване от щампа Simple Smile.

# 417
Тази вечер взех от Карфур лот 20 лв.-олекотена завивка за двойно легло + 2 възглавници. Хубави десени, не са много дебели завивките. Зимата не ни трябват дебели, защото имаме парно, така че юрганите от чеиза никак не се ползват.  Минахме на завивки, което си е доста удобно.

# 418
Влязох да прочета мнения за промоцията на Била на ТЕД/Дилос и тъй като видях, че коментирате олекотени завивки не мога да не ви препоръчам четирисезонните /тези от две части/  на Tarrington house. В къщи сме с тях от няколко години. По-добра завивка от тях не си спомням да съм ползвала! Аз често ги пера, въпреки че ги слагам в чаршаф-плик, не са мръднали!  Peace
От Метро ги бяхме купували, не бяха и скъпи по спомени...

# 419
В пикадили ще има промоция на възглавница на "Тед"- с намалението идва на 6 лв.Но никъде не пише нищо повече. Някой има ли представа.
Видях го в хартиената брошура.Онлайн май още не е излязла новата или се бъркам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт