Търся архитект за проект на къща

• 6 838
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте, след дълго колебание дали да си закупя апартамент или да построя къща , реших да си построя една малка еднофамилна къща. До колкото съм запознат за целта ми трябват проекти изготвени от архитект. Ще съм много благодарен, ако ме ориентирате ориентировъчно колко ще струва проекта и ми препоръчате добър архитект от Пловдив ( имам имот в село Труд ).

Благодаря

# 1
Здравейте, след дълго колебание дали да си закупя апартамент или да построя къща , реших да си построя една малка еднофамилна къща. До колкото съм запознат за целта ми трябват проекти изготвени от архитект. Ще съм много благодарен, ако ме ориентирате ориентировъчно колко ще струва проекта и ми препоръчате добър архитект от Пловдив ( имам имот в село Труд ).

Благодаря
Писах ти на лични съобщения и дадох координати. Успех.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 14:15 от nelkata65

# 2
Благодаря много Simple Smile в момента събирам информация и смятам да направя едно добро пручване на пазара Simple Smile

# 3
Направих едно обширно проучване на проектантите в Пловдив и се спрях на две фирми.
МОЛЯ В, някой който е имал взимане даване с архитекти да сподели мнение , защото  до колкото съм запознат от избора на архитект и това дали е добър зависи колко скъпа ще ми е къщата.

# 4
браво за взетото решение, друго си е къщичка с дворче на открито, но за съжаление за Пловдив не съм компетентна да препоръчам архитект. Успех!:)

# 5
Ако кажеш на кои си се спрял, може и да споделим мнение, но така, за какво по-точно искаш мнение?
Ето  ще се самоцитирам от друга тема, с едно най-общо мнение за отношенията архитект-възложител

# 6
Направих едно обширно проучване на проектантите в Пловдив и се спрях на две фирми.
МОЛЯ В, някой който е имал взимане даване с архитекти да сподели мнение , защото  до колкото съм запознат от избора на архитект и това дали е добър зависи колко скъпа ще ми е къщата.

Това за цената на къщата не съм сигурна, че е вярно. Т.е. архитектът проектира сградата според вашите изисквания и претенции, а колко ще струва зависи от вложените материали. Значи пак вие ще му зададете параметрите.

# 7
Обиколих три архитектурни студиа... В първите две попаднах на архитекти на възрастта на баща ми и не останах много очарован от цените и отношението. В третото студио ме посрещнаха едни младежи на около 30 годишна възраст които ми допаднаха , ако някой е имал взимане даване с тях моля да пише. Аз съм взел решение на 90 процента , но все пак не е лошо да чуя мнение.

http://arhitekt-plovdiv.com

# 8
Името на фирмата не ми говори нищо, а не видях нито едно име на архитект. Като им гледам обектите, нямат много опит, но ти си знаеш, явно твоите критерии са други. Успех!

# 9
Обиколих три архитектурни студиа... В първите две попаднах на архитекти на възрастта на баща ми и не останах много очарован от цените и отношението. В третото студио ме посрещнаха едни младежи на около 30 годишна възраст които ми допаднаха , ако някой е имал взимане даване с тях моля да пише. Аз съм взел решение на 90 процента , но все пак не е лошо да чуя мнение.

http://arhitekt-plovdiv.com
Хех, пък в бюрата по труда такива вече ги нямат за младежи! Явно няма кой да им каже, че са!
Иначе за избора на архитект, всичко е според цената - какво можете да си позволите! Ние се отказахме от варианта със строежа поради много факти една от който прекалено много пари в това несигурно и без друго време. Но всеки си знае джоба и се разпростира според него. Ако има повече пари си взима наистина добър архитект, ако не търси цена. Успех, дано стане хубава къщичката. Peace

# 10
Щом държиш да са младежи, ето и от мен едни http://www.rtcbg.com/main.php. Не мисля че работят евтино, но имат много обекти, някои от които доста големи.

# 11
# 12
Благодаря за отговорите, аз вече се спрях на архитекти. Другата седмица ще разгледам два техни обекта на живо, за да взема окончателно решение. След това ще пиша отзиви.

Благодаря на всички

# 13
Успех! И да покажеш проекта, когато е готов!  Simple Smile

# 14

Общи условия

Активация на акаунт