Отговори
# 225
 то и другата Влъх ще да е в траур с тоя Ча та ако ги събереш може и да ти даде Мико да ги утешава  Joy

# 226
Бъни до колкото знам това е от Анталия за някакви награди Rolling Eyes

# 227
# 228
# 229
  • Още у мъглата ...
Как ще е добре бе,аууууу кое му е добре то с тоя развят перчам,че и изгорен,че и боядисан на тва и отгоре  ooooh!
Рени,Проф,Гъбке,Влъх как няма да запаля,гледай как ми окипазиха ашкъма  ooooh! Heart Eyes
Джейн Hug виждаш ли на какво са го направили #Crazy
Бравос Иввето е готова с 47 и амен,амен Иксини е на финала с 44,брей вие много се разтропахте след появата на Дикси  Joy Joy Joy
Снежи Hug
Кви са тия екстрасенски из темата бре  Mr. Green
Бибо Hug май,май,и аз за какво отворих текста ,отивам да му ударя едно,две за мъката  Mr. Green

Ох, остави се, ей кат си паднах тъй на главата

и ми се вляха екстрасенските видения  Joy Joy

Хайде, отивам да туитвам  Laughing

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥
Габчи прати й Мико да и попее малко на уше и да и мине  Joy

не не май с Влъха ще сменяме мъжете, то тия туркини не разбират от мъже и ни ги погрозиха  Naughty единия погрозне а те татлъ та татлъ и той горкия си мислих че бил убав па и се смее  ooooh! другия ми ти с оня мустак сега и брада пуснал,че и мустака му бил на мода в Турция...алооо аланколу фенките си затрихте  #2gunfire
Влъх,ще пия и за теб,Мико иначе няма мърдане колко години си е все същия,бравос на него,твоя мустакя чакахме да махне,той и брада пуснал,Дядо Поп ще му метнем килимяфката и да отива там да припява  ooooh!
Тоя пък с петльовския перчем и той са кипри вече,мани,мани тез скапани туркини,те щот грозни и да ги доближат до тях си  #Crazy
Пепини  Hug ама вие също сте за очен да знайте,айде дружно с него по едни цаки да ви сложат с по-висок диоптър  Mr. Green
Гъбке,щот се реанимирах кат му видях перчемака,и той да ми пратиш тъкмо ще си завърти главата и ще ме дигне от течението ,което ще се образува от перчемчето  Mr. Green
Изчезвам засега,до по-късни доби,ще потърся дежурен гинеколог за 44,че гледам хората напират,ама ще иска да му платим за извънредния труд,тъй че кой напира да обръща джобовете Peace
Аз пък снощи се заех с клипа с целувките им,ама не мога да се сетя за тая целувка в коя серия е кога са женени и горе в апартамента както гледаха филм и той я награби и мисля си че имаше кекс там,да ми напишете коя серия,че само тя ми остана  Heart Eyes

# 231
Не се кахърете...като го видите в цял ръст на 2 август и ще си оправите визуалните възприятия...чок гюзел си е  thumbsup
Габче! wavey

Хазалчето ви е обидена,че мислите да се отказвате от севгилито й  tooth tooth tooth

Тази вечер ще се редуваме с внук ми /на компа/.Ама той до 23ч.ще си легне и после съм на линия. thumbsup

# 232
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
bunny : )
снимката е от наградите в Анталия. От там сме качвали едно клипче с единственото самостоятелно съвместно интервю на Хазал и Чаатай. Коментирахме го с Беллора. От същото интервю има направен доста сполучлив колаж на двамата, като е изрязана водещата намираща се между тях.

# 233
Влъх и аз съм си сипала едно такова,че нещо и аз май яхнах метлата  Crossing Arms значиии любовника пак е назначен на севгили,то не са трае вече   ooooh!
някой ако иска едно малко да заповяда
Скрит текст:

# 234
Габчи прати й Мико да и попее малко на уше и да и мине  Joy

не не май с Влъха ще сменяме мъжете, то тия туркини не разбират от мъже и ни ги погрозиха  Naughty единия погрозне а те татлъ та татлъ и той горкия си мислих че бил убав па и се смее  ooooh! другия ми ти с оня мустак сега и брада пуснал,че и мустака му бил на мода в Турция...алооо аланколу фенките си затрихте  #2gunfire
Влъх,ще пия и за теб,Мико иначе няма мърдане колко години си е все същия,бравос на него,твоя мустакя чакахме да махне,той и брада пуснал,Дядо Поп ще му метнем килимяфката и да отива там да припява  ooooh!
Тоя пък с петльовския перчем и той са кипри вече,мани,мани тез скапани туркини,те щот грозни и да ги доближат до тях си  #Crazy
Пепини  Hug ама вие също сте за очен да знайте,айде дружно с него по едни цаки да ви сложат с по-висок диоптър  Mr. Green
Гъбке,щот се реанимирах кат му видях перчемака,и той да ми пратиш тъкмо ще си завърти главата и ще ме дигне от течението ,което ще се образува от перчемчето  Mr. Green
Изчезвам засега,до по-късни доби,ще потърся дежурен гинеколог за 44,че гледам хората напират,ама ще иска да му платим за извънредния труд,тъй че кой напира да обръща джобовете Peace
Аз пък снощи се заех с клипа с целувките им,ама не мога да се сетя за тая целувка в коя серия е кога са женени и горе в апартамента както гледаха филм и той я награби и мисля си че имаше кекс там,да ми напишете коя серия,че само тя ми остана  Heart Eyes

53

# 235
  • Стара Загора
Кой каза пиене  Mr. Green

# 236

Скрит текст:
моля спешно някой да ми даде числата от тиража в неделя, че трая да ходя море, ама и кола и апартамент да купя, пък Ша дам 1% на позналия, вижте каква съм дашна  Joy Joy Joy
Морето ме влече, ама портнмонето НЕЕЕЕЕ

Джейни, твойта да не стане после като в песента

Скрит текст:

Joy

# 237
Привет на всички! Hug
Докато дойда и тази тема сте преполовили, нищо - ще наваксам с четенето  bouquet
Много хубави на тази снимка.

# 238
  • Стара Загора
Какво му е на Ча на новата снимка  newsm78 тази пък е наистина най - добра от последните няколко, които сме виждали, а прическата направо са я направили на Раян, всичко си е ток и жица  Mr. Green

Верче, наздраве къз  newsm24

# 239
  • в подножието на планината

Аууу, йени снимка има Ча...и сега ако кажете, че не е хубав...не знам... Mr. Green

Ирка, Hug да се оправяш бързо! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт