Отговори
# 420
  • София
Момичета да ви почерпя, че онзи ден изкарах книжка  Party Party  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 421
  • София
Тази не я бях виждала  Shocked Mr. Green

# 422
Момичета да ви почерпя, че онзи ден изкарах книжка  Party Party  Hug Hug Hug

Скрит текст:

честита да ти е  Hug и аз съм от скоро шофьор  Joy

# 423
  • In a surreal moment!
Боже...Ханде пристигна с гръм и трясък...не остана, не остана....дръжте са у ритлите , другари   Mr. Green

44    44    44   идееееееееееее....   тия дни......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Сюрреализъм - баба Реза и Емир рамо до рамо сватбари ...ши умръ... голям смях  Joy

Не мога да разбера, що са пекат с тия шорти...отврат...бели кълки и светнал като месечина задник...това ми докарва мускулни спазми от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Слънчице - да ти  е на хаирлия! И, моля те, внимавай, никога не си мисли, че си върхъ шифьор, никога, последствията са трагично ужасни!  Heart Eyes Peace

# 424
Слънчице, Hug честито! Grinning Без аварийно каране и мерси за почерпката Hug

Икси, Hug браво къз! smile3501 не си давай зор, ние ще чакаме колкото е нужно Simple Smile

# 425
Ивва,ко стана тоя епизод мноу го забави по байра  ooooh!

Ирка каза така да напраЯ... smile3534  Joy Joy

Пфуууу,че и час дали в който да се качи епизода  Mr. Green

ooooh! ooooh! Нахални та чак нИ са траят!
  Mr. Green Mr. Green

# 426
  • София
Мерси момичета  Hug Hug Hug Hug

Вярче  Hug сис да не се засечеме по пътищата некде  Mr. Green  Joy Joy от кога си ти? Вече не сме "У"  Joy Joy малее ама като видя някое "У" и се спуквам от смях  Joy Joy много са ми смешни, викам на мама дали и ние изглеждаме така докато караме и тя ми вика еми да  Joy Joy Joy

Иксини  Hug мани, мани, страшно е по тия пътища, аз уж внимателно карам, ама де да го знам тоя пред мене или зад мене, защото го има и тоя момент  ooooh! абе Бог да ни пази и това е!

Ади аз па изчезвам  ooooh! Sad   Hug Hug Hug Hug Hug

# 427
  • В света на мечтите... ❤
Слънчице честито джанъм  Hug  Hug  Hug Пожелавам ти безаварийно каране и здрави нерви,защото с днешните шофьори по пътя можеш да откачиш направо  

Скрит текст:

И да внимаваш с тези приятелчета  Peace

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:47 от DANI ;)))

# 428
  • София
Дани мерси  Hug Hug а с варадинкови ще се оправяме някак  Mr. Green и кво ще прайме сега, ще се черпиме или  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

Айде няма ме  Hug Hug Hug Hug

# 429
Съншайн Hugчестито Heart Eyesбезаварийно каране и здрави нервички Laughing

Ивва HugИкси Hugв 17:15 ч сериите да са качени тук Naughty Mr. Green

Мераба и на другите Hug

# 430

Мераба и на другите Hug
Айдааа близнета Mr. Green Heart Eyes
Ulusoys sunshine честито и от мен Hug

# 431
А сега, здравейте!  Hug Hug Hug

Ей го и ....  Grinning

Превод - Ирка /съпругата на Ча  Mr. Green/ и Дениии,    субтитри - Ivva /истинската любов на Ча  Mr. Green Mr. Green/

Представете си как беше преведен този епизод.......
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря ви, момичета!    bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря и на Габи за помощта!  bouquet

# 432
  • In a surreal moment!
   tiptoe   tiptoe   tiptoe

готова съм , готова съм, готова съм

Обаче...ши чакате ощи, няма кък...трябва да се сложи надписа бг мама тийм и да се вградят субчетата, което отнема доста време с моята програм

Иве, да ти пращам ли субчетата за надписите и по нататъшно оформление и пускане или аз да действам?

Само дай малко инструкции за надписа - където е празно от реплики, нали? Аз го имам от Дзверовите субки, ши го зема от там, а, така ли да направя?

УХАААААААА...ти си пуснала 47 йеееееееее  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 433

По-рано изпълних задачЪТЪ!  newsm44 newsm44
 Ай сЯ черпете   Mr. Green ! Всякакво татлъ приемам,  smile3508  чичеци - ни щЪ! Naughty Mr. Green

# 434
.....................

Иве, да ти пращам ли субчетата за надписите и по нататъшно оформление и пускане или аз да действам?

Само дай малко инструкции за надписа, където е празно от реплики, нали? Аз го имам от Дзверовите субки, ши го зема от там, а, така ли да направя?

smile3501 smile3501 smile3501

Кой надпис, бе Икси? Логото ли?
  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт