Отговори
# 435
А сега, здравейте!  Hug Hug Hug

Ей го и ....  Grinning

Превод - Ирка /съпругата на Ча  Mr. Green/ и Дениии,    субтитри - Ivva /истинската любов на Ча  Mr. Green Mr. Green/

Представете си как беше преведен този епизод.......
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря ви, момичета!    bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря и на Габи за помощта!  bouquet
Момичета Благодаря newsm51 newsm51 newsm51

# 436
Какви благодарности ooooh!мен ми се изчака чакалото #Cussing outчакайте и да го прегледам кат са прибера и да вида дали няма нещо за превод на ум ooooh! Mr. Greenпък тогава ще помисля за татлъ нещо Naughty

# 437
  • In a surreal moment!
Логото , да...как да процедирам с него...Имам го от Дзверовите субки. Да го копна и да го слагам където няма реплики, така ли? Или нещо друго се прави, инструктирай ме публично хаххаах....

# 438
Какви благодарности ooooh!мен ми се изчака чакалото #Cussing outчакайте и да го прегледам кат са прибера и да вида дали няма нещо за превод на ум ooooh! Mr. Greenпък тогава ще помисля за татлъ нещо Naughty
Joy Joy Joy

# 439
Ирче,  bouquet Дени,  bouquet Ивва,   bouquet благодаря Ви за превода на 47 серия.
Йоана, честито и безаварийно каране.

# 440

Уффффф!  Дай, дай, дай.....  smile3539 smile3539 smile3539
 Пък като ви дадат и ...   Mr. Green нищУ!  Cry

Икси,
Скрит текст:

логото се вгражда,  Peace така както субките, но не където няма реплики, а по време на целия епизод, горе в дясно, в случая. Аз бая нерви изхабих докато го направя на непрозрачен фон.  #Cussing out Теглих, инсталирах и деинсталирах куп програми,  Shocked накрая го направих с Camtasia - прекрасната Camtasia. Ако не ти се занимава и искаш аз да ти го вградя и да ти пратя готовия епизод.  Peace Драсни ми на ЛС.

# 441
Ирче, Hug   bouquet Дени, Hug   bouquet Ивва, Hug  bouquet благодаря ви за превода на 47 епизод

Това е за вас
Скрит текст:

# 442
Ивве и на целия екип работил по 47 , благодаря ви  newsm51

Сис, чак сега видях облизващия си податък-ммм  smile3521

Йоанче, честито и безаварийно каране  Hug

# 443
Благодаря на екипа за епизода smile3525 smile3525 smile3525

Докат ми се отворят татлътата пощурях smile3511

# 444
Благодаря на екипа за епизода smile3525 smile3525 smile3525

Скрит текст:

Докат ми се отворят татлътата пощурях smile3511

Мммм...  eat  Мерси!    love001

# 445
Мммм, течно шоколадче. Heart Eyes

Гръцките му фенове правят страхотни колажи.
Скрит текст:

# 446
Здравейте красавици и умници,

Ренка, Hug Heart Eyes  bouquet
Много си обичала еденето.
Скрит текст:

Манка, Hug Heart Eyes  bouquet
Благодаря за Дженифър Лопез и Шайен. Обичам ги и двамата. Бързо и леко подреждане на багажа за морето.
Скрит текст:

Йоанка, Hug Heart Eyes  bouquet
Честито! Желая ти никога да не бъдеш участник в ПТП нито като шофьор, нито като пешеходец.
Скрит текст:

Ирка, Hug Heart Eyes  bouquet Дени, Hug Heart Eyes Ивва, Hug Heart Eyes  bouquet
Благодаря за 47 епизод. Ще го изгледам с огромно удоволствие.
Скрит текст:

И за всички диспансеризирани.Наближава визитацията.
Скрит текст:

# 447
  • в подножието на планината

Еее, сега вече вече всичко е наред настроението ми се оправи... Laughing 47- ми епизод... newsm44

Ирка, Heart Eyes Ива, Heart Eyes Дени, Heart Eyes благодаря за преведения епизод!  bouquet  bouquet  bouquet

Йоана, честито и безаварийно каране и от мен... Hug

# 448
  • В света на мечтите... ❤
А сега, здравейте!  Hug Hug Hug

Ей го и ....  Grinning

Превод - Ирка /съпругата на Ча  Mr. Green/ и Дениии,    субтитри - Ivva /истинската любов на Ча  Mr. Green Mr. Green/

Представете си как беше преведен този епизод.......
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря ви, момичета!    bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря и на Габи за помощта!  bouquet

Благодаря момичета  Hug  Hug  Hug
Никакво чичеци  Naughty само татлъ и шикер подаръци   chef

Скрит текст:

# 449
  • Още у мъглата ...
В междучасието ми видях, че имаме съботен подарък  newsm44

Благодаря ви за труда и нервите, за да ни доставите това удоволствие, Ивва  newsm51, Ирка  newsm51 , Дени  newsm51 

И за благодарност пък за вас, като сме на шоколадова тема - ледено шоколадово удоволствие  Laughing
Скрит текст:

Днес съм по ледените кефчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт