Отговори
# 465
тцтц еми карък съм днеска и това е. един път да се оплача за серия и те да ме чуят и до 5 са я качили и аз имах работа и изпущих серията  ooooh!

Йо сис аз съм от Ноевмри  Hug кола нямам още тъй че да се засечем ще е малко трудно  Joy

# 466
  • In a surreal moment!
Сори , диспансер, ши се наложи да потърпити седмица за 44.  Wink

Оказва се , че да таймираш субките си  е половината от удоволствието, сега иди ред на всевъзможните вграждания, които отнемат много време. Вграждането на логото тепърва ше го уча как става. На всичкото отгоре и двете с Ивва ще пътуваме от понеделник до четвъртък. Не сме се наговаряли, случайно  е. Нито тя има време да ми обяснява, нито да го направи, нито аз да са изуча и задействам сама. Така , чеее..... глозгайте 47 и бъдете милостиви към грешнего ИКСИ и Ивва .  Mr. Green Peace

Хади, ийи гиджелер!   Heart Eyes Hug

Аблътъ отива на сбор, ша ви купи захарни петлета  hahaha

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 20:29 от ИКСИ

# 467
ИКСИ Hugкой варка да си го превежда и реди сам на ум Mr. Green

# 468
Ауууу това мойто Ханде ужасно бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 469
ИКСИ Hugкой варка да си го превежда и реди сам на ум Mr. Green
+1
Рени Hug
Вери Hug

# 470
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу това мойто Ханде ужасно бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гюлсум си го заслужаваше Ренка,а тя Ханде просто не предполагаше,че едно селско момиче ще дойде и ще и отнеме Корай ,и най-вече мислеше,че с манипулации го е вързала Гюлсум и наранена опитваше да нарани и Гюлсум,а и много добре виждаше нещастието на Корай,и сама каза че се дави в него  Sad Peace

# 471
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нерде сте всички бе,да не би да гледате епизод  Mr. Green
Сега гледайте и се ядосвайте с Фериха сега и нейният скапан бабан  #2gunfire #Cussing out
Да разберете що и се палех толкова като превеждах 47-ми  #2gunfire #2gunfire

# 472
абе Влъх ти няма ли да се прибираш вече почна да ме съмняваш там,че и Ча и той на почивка никакъв го няма...та навръзват се нещата май  Joy хади че тряя нов мол да обикаляш  Praynig

# 473
Ирка Hugмен ме подразни че демек Гюлсум е оплела Корай Laughingми той що си сваля панталоните къдет не трябва Mr. Greenхем знае от къде идва и какво означава да спиш с нея Shocked

Тръгнах Фемирските сцени Laughingна всяка 2 дума баба та баба Shockedотказах се ooooh!нощеска кат съм по спокойна Laughing

# 474
Привет,отново,и от мен! wavey
Ирка!Дени!Ивва! newsm20 Огромно благодаря!!!   love001
Скрит текст:

Йоанче, безаварийно сърфиране по пътищата!!! newsm01
Манка,да си починеш добре и се заредиш с много положителна енергия!!! newsm18 newsm18 newsm18
За всички,които искат да подкрепят Хазатай...

Цитат
A wonderful Idea by our femir Arab fans .. They made a page to gather Hazatay together again .. Their plan is to make the page as huge as possible that is to get as MANY LIKES as possible then send it to turkish fans as well as producers , journalists , etc ( You see its name is in turkish so that turkish people would understand ) . Its a GREAT PLAN plzzz they need our support its a brand new page it needs to be shared A LOT TO GROW That's a first step for us to gather Hazatay PLEASE FEMIR FAMILY YOUR SUPPORT IS NEEDED SHARE IT EVERYWHERE ON FACEBOOK ON TWITTER WITH YOUR FEMIR FANS ESPECIALLY TURKISH ONES & of course dont forget to press like !! Here it is :
https://www.facebook.com/pages/Tekrar-yeni-bir-i%C5%9F-bir-araya-Hazal-varl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-ve-cagatay-i%C3%A7in-Evet/431093827005042

# 475
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе Влъх ти няма ли да се прибираш вече почна да ме съмняваш там,че и Ча и той на почивка никакъв го няма...та навръзват се нещата май  Joy хади че тряя нов мол да обикаляш  Praynig
Той наполовина е отворен,или всичко или нищо тва е моето мото  Joy Joy Joy
И аз съм шофьор от една година точно,ама не съм спряла да карам,защото всичко е тренинг Peace
Йо  Hug и аз сега са ми много смешни У-тата ама като бях с У хич не ми бе до смях,особено как гасях на светофара,ееее това ми беше като закон Божии наближа светофар и оп като отпусках съединителя и натисках газта и оп изгасна и отзад ми сватба ставаше,и аз една студена пот почваше да ме облива и хептен се забатачвах,това бяха първите 4-5 пъти градско,ама изпита бях отличник,без грешка,а така ме въртя из всички гадни места изпитващия  Joy Joy
Ами да тя така си мислеше,че Гюлсум го е оплела,де да знай,че Корай толкова тъп бил  ooooh!
Почна ли да те дразни,тя там е супер изнервяща,направо и аз едвам я изтрах с тоз нейния баба  #Cussing out
Ми то от морския бриз му е такъв перчама бе Влъх,виж как на усети на 30 се връщаме,на 2-ри снимки почва,виж кви работи а  Joy Joy

# 476
Още информация...
Цитат
Guys we posted this on our page yesterday :

THANK YOU TO ALL OUR ADDICTED FEMIR FANS YOU ARE ALL WONDERFUL .
I WOULD LIKE TO ANNOUNCE THAT I AM DEALING WITH ONE OF OUR LOVELY/ADORABLE FEMIR FANS WHO IS EAGER TO INVEST AND MAKE AN UNBELIEVABLE PROJECT FOR HAZAL KAYA ,,,,, WE ARE IN PROGRESS WE HAVE CONTACTED A FAMOUS JOURNALIST AND A PHOTOGRAPHER AND WE WILL KEEP YOU POSTED WITH THE UPCOMING UPDATES....
IF ANYONE OF YOU IS INTERESTED TO BE INVOLVED IN THIS PROJECT PLEASE FORWARD US A MESSAGE TO OUR INBOX IN ORDER TO PROVIDE YOU WITH MORE DETAILS .

... I just would like to give you a hint .. The Journalist is Selçuk Ozdemir ... He too wrote about it on his twitter account . he will be meeting with our lovely femir fan ( whose identity will remain secret for now ) in Dubai in the upcoming days ... There will also be a photographer Wink) ... For further details feel free to leave us your messages
Превод с Гуги...[/b]
Скрит текст:
Момчета ние публикувал това в нашата страница вчера:

БЛАГОДАРЯ на всички наши пристрастен FANS FEMIR вие всички сте прекрасни.
Бих искал да съобщя, че аз съм се занимават с един от прекрасната ни / очарователни FANS FEMIR СЗО е нетърпелив да инвестират и да НАПРАВИ върха на пръстите ПРОЕКТ ЗА Хазал Кая,,,, ние сме в напредъка, който са се свързали с известния журналист и фотограф и Ще ви държим в осчетоводяват с ПРЕДСТОЯЩИТЕ UPDATES ....
Ако някой от вас се интересува да участва в този проект, моля изпратете САЩ към нашия INBOX, за да ви даде повече подробности.

... Просто бих искал да ви дам жокер .. Журналистическият е Селчук Йоздемир ... Той също пише за него на своя Twitter акаунт. Той ще се срещне с прекрасна наш фен femir (чиято самоличност ще остане в тайна за сега) в Дубай през следващите дни ... Ще има и един фотограф;)) ... За повече информация не се колебайте да ни оставите вашите съобщения

# 477
# 478
Наде,   bouquet за снимките на Джейда. Много е хубава. Heart Eyes И като гледам си почива доста добре. Заслужи си тази почивка след толкова работа.
И пак е участвала в някакво предаване.

# 479
Влъх карам аз от време на време ама тук ми е много голяма лудница и фърчат коли и никои нищо не спазва  Joy
на сайта на мола пишеше официално откриване,не би трябвало да е наполовина готов...странна работа  Joy

викаш на 30 се връщате...аферим  Peace поне 1 ден да отмори момчето и на 2-ри да са хваща на работа 1е жена му трябва да харчи пари у мола  Joy па и комшийката му и тя  Joy

Общи условия

Активация на акаунт