Отговори
# 600
# 601
  • София
Аййй Надее  #Shocked #Shocked #Shocked поне да я беше скрила тази снимка  ooooh! ooooh! ooooh!  no ако е йени, не върви на добре  ooooh! ама не вижда перчем да стърчи, може и да е стара  Thinking  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
Аййй Надее  #Shocked #Shocked #Shocked поне да я беше скрила тази снимка  ooooh! ooooh! ooooh!  no ако е йени, не върви на добре  ooooh! ама не вижда перчем да стърчи, може и да е стара  Thinking  Mr. Green

Въпроса е йени ли е, не е ли, че и на тази снимка е доста слабичък и само зъбите и носа му се открояват, Rolling Eyesа иначе и перчем мяркам, може да е малко позализан на една страна?! Cry

# 603
  • София
Аййй Надее  #Shocked #Shocked #Shocked поне да я беше скрила тази снимка  ooooh! ooooh! ooooh!  no ако е йени, не върви на добре  ooooh! ама не вижда перчем да стърчи, може и да е стара  Thinking  Mr. Green

Въпроса е йени ли е, не е ли, че и на тази снимка е доста слабичък и само зъбите и носа му се открояват, Rolling Eyesа иначе и перчем мяркам, може да е малко позализан на една страна?! Cry

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Praynig Praynig Praynig Дано не е йени  Confused верно само нос и зъби е на тая снимка  ooooh!

Скрит текст:

Party Party Party

Слънчицето ви напуска  Hug Hug Hug Hug Hug

# 604

Клоди, Hug излизам в жегата и си мисля, колко ти е добре на тебе... Heart Eyes
  love001 smile3521

Вяра Joy Joyмдаа Mr. Greenе браво Laughing и някой друг език не е излишен Joy

# 605
newsm44 newsm68 newsm44

Мен пък ми харесва на снимката Peaceейни ли е не е ли низнам Rolling Eyes

# 606
В един арабски сайт е публикувана на 19.01.2013 тъй,че не трябва да е йени  Laughing

Simple Smile

# 607
  • в подножието на планината

Не знам защо не ви харесва Чаги на снимката... Thinking на мен  ми изглежда добре... Rolling Eyes

# 608
Стара снимка,но сигурно в сериала ще е нещо подобно,само дето малко по-слаб  Laughing

# 609
  • В света на мечтите... ❤

Няма лесно да забравим Фемирската магия, тя толкова много спомени ни остави, емоции и чувства предизвика всеки път, когато ги видим и чуем. Въпреки, че мина повече от година от края на филма, той все още тресе и пленява всеки, който се е докоснал до тях, по-различен начин и степен.

Не спряха....не спряха за секунда дори да ни вълнуват, да ни държат в трепет, напрежение...от запознанството до края, от първия поглед до последния, от първата целувка до последната, от първото скарване до последното, от първото сдобряване до последното, от първата сватба до последната....Няма и да спрат...оставиха следа в сърцето ни! Heart Eyes Неспряха и няма да спрат да бъдат ФЕмир, защото това, което видяхме, преживяхме с тях, дори и финала не успя да ни го отнеме!  Peace

Благодарения на тях ние се срещахме тук; тук в нашата странна реалност; тук, където се събираме да споделяме неща, които с друг не можем; да се разтоварим от ежедневието, което сме имали; събира ни една единствена странност, а именно ФЕМИРСКАТА ЛЕГАНДТА.

За някои мои приятели това наистина е странност, която не могат да разберат. Никой околко мен не гледа сериала и благодаря ви, че ви има!   bouquet  love001

До по-късно, момичета! Hug

skakalinka  Hug Много ми хареса това което си написала,особено за това в червеното съм напълно съгласа,защото и покрай мен няма други толкова луди и запалени по ФЕмирската любов  Crazy  Hug

Верче  Hug много ми хареса това,което си постнала за хейтърите  newsm10

Марти с много хубави дрешки си се изтупал,много са свежи  Hug  Peace

Още малко ФЕмир от мен  Flutter

# 610
Не съм написала, че не ми харесва на снимката, а че е слаб и се открояват на нея само зъби и нос. Rolling Eyes
Ако, ще мяза в сериала както от манекенския му период с този дълъг, рошав, опърлен и проскубан, а на моменти и зализан алаброс, въобще не бих могла да си кривя душата и да напиша, че ми харесва, защото не ми. Crossing Arms

# 611
Тъй като преобладават момичетата тук,ви споделям нещо,което ми хареса,надявам се и на вас да ви хареса  Hug

Скрит текст:
Нежнаст и вяра,радост и болка,
чудна магия,светла мечта,
цвете омайно,весела пролет,
лято и зима,нощна звезда,

извор кристален,стих от поема,
дивна богиня,мил благослов,
птица свободна,морска сирена,
изгрев и залез,вик и любов,

песен безкрайна,стон и безумство,
буря свирепа ,кротка вълна,
пламък изгарящ,слънчево чувство,
ангел и демон,просто - жена!

Живко Ковачев

# 612
#‎MEDCEZİR‬ became Trend Topic in Twitter!
Приливът и отливът са станали ТТ
Скрит текст:
Кали,  Hug, прекрасно си описала това което и аз чувствам за Фемирската любов, напълно съм съгласна и с Дани, и мен са ме обявили за луда, ама нищо ново  
Дани, постигнала си съвършенството, толково морскооо синьооооо, Фемир щастливи, напълни ми душата, джанъм, браво,
И по едно следобедно кафенце, изпълнено с ФЕ любов

# 613
Чаатай има снимки от преди, на които също не изглежда особено добре и тази явно е от тях.  Laughing Но си личи, че не е нова.

# 614
Туй последно вече за днес,ама го скривам,че много грозно се получи  ooooh!  Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт