Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 110
  • 745
  •   1
Отговори
# 1
Шаци,поздрави и благодарности за новата тема  newsm51 smile3525
Многу сакам да се надевам дека скоро ке имаме сите заедно да дискутираме за некој нов проект на Джансел.....со нетрпение чекам  newsm53

# 2
Shatzi   smile3501чудесно ни посрещаш в новата тема  newsm10 благодаря newsm51

Pasi newsm10 smile3501 smile3525

Да ни е честита и да ни донесе късмет и много радост от сбъдване на пожеланията ни за пореден професионален успех на Джансел

За прекрасното ни настроение в първия ни ден с новата тема избрах това  newsm74  клипче  Tada
newsm18 newsm18 newsm18 Cansel Elcin - Habibi Je Taime  newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 16:31 от dai4e

# 3
 Wink Струва си обаче да пусна и този клип с първия турски сериал на Джансел ПК и очарователния Джемал  Peace Wink Grinning

Гледам в момента друг сериал, но си мисля, че дори и да бях видяла Джансел за първи път в тази му роля впечатлението ми щеше да бъде същото, каквото е и сега   smile3555 thumbsup Smile

# 4
 Hug Hug Hug
Малко снимки на сцените в клипа от предния ми пост  Peace  Wink Grinning

Дори и необръснат, стайлинг ... ами   Crossing Arms войнишка униформа  Wink  но като гледам и в момента във ФБ непрекъснато се слагат и снимки и клипчета от този сериал  Peace Heart Eyes Grinning
 Wink Интересът към този сериал остава и предполагам не само от ... дамите ...  Laughing

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 01:53 от dai4e

# 5
  • София
Паси   bouquet, Дайче    bouquet
За завиждане е Паси, че е разбрала за какво иде реч в сериала, аз горе долу. Славянски са субтитрите няма начин да не разбираш, ама много платонична любовта, все до толкоз разбрах. Ами та взеха и ги утрепаха още преди края на сериала. Джаснел е ясно защо, просто е трябвало да почне "Спомни си любима"    Hug

# 6
Shatzi  Wink не ме разсмивай  Praynig моля ти се ...  Sad аз сериозно ...  
Признавам, че го гледах този сериал само до 24 епизод и ... жива мъка ми беше с тези хърватски субтитри ... сложих за себе си един SON  Embarassed разочарована и Sick не очаквах от сценаристите по средата на сериала сцена "ала Ромео и Жулиета"  Naughty сега разбирам от теб истинската причина ...  #Crazy newsm78
Както и да е, но като го сравнявам сега с високорейтинговия ВВ ... ПК е по-добър  thumbsup Smile

Е, направиха един жест "на сбогуване" за зрителкиТе и Джансел го видяхме "по-угледен" ...   Heart Eyes   че то най-накрая може да е останала само ... мъжката зрителска аудитория ...  hahaha hahaha hahaha

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:35 от dai4e

# 7
Шаци   bouquet Дајче   bouquet
Да,во Македонија го гледав Прекршени крила на Тв со наш превод,ја имав таа чест....штета што тоа е единствениот филм со Джансел кој сме го гледале на Мак. Тв.
Многу би сакала и ,,Спомни си љубима,, да може да го донесат,сега би бил ,,актуелен хит,,.
Но,ке чекаме нов проект.....како да претчувствувам нешто дека скоро ке се најави   newsm03 newsm51

# 8
Pasi  rotfImao наистина ли си го гледала с превод този сериал   thumbsup Smile
Аз съм благодарна и на хърватските субтитри, много от думите ми звучаха като старобългарски  Wink
Една съществена подробност от миналото на Джемал остана неразбрана от мен ... причината за нежеланието му приеме нова длъжност и да работи в Истанбул ...  newsm78
Не беше само това, което обясни на Назлъ, че не му харесва "административна" длъжност ... в този клип след 2:50мин.

Преди тази сцена имаше друга в която Джемал си позволи да не се подчини и след това убеди коменданта да не учавства в дипломатическите преговори на военните за прекратяване на войната ...
Мисля си, че причината е по-скоро, свързана с личния му живот - може би това е бащата на годеницата му, защото тя се появи пред Джемал след смъртта на баща си ...,  или пък беше неговия баща, или друг родственик  newsm78 и доколкото разбрах също военен, но с по-висш чин ...  #Crazy

Като, че ли не успях ясно да формулирам питането си  Embarassed  ooooh! newsm78
 Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 03:37 от dai4e

# 9
 wavey Пожелавам ви прерасна събота  

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 10:45 от dai4e

# 10
Eдин чудесен колаж на Cansel Elcin & Özge Özberk или Джемал и Назлъ в "Прекършени криле"  thumbsup Smile

# 11
Страхотно партньорство се е получило още в първия сериал на Джансел с Йозге  Peace Grinning Heart Eyes

# 12
 Wink kırık kanatlar nazlı&cemal 02  Peace Laughing

smile3524 smile3524 smile3524

# 13
  • София
Добро утро  Laughing

Да сме осведомени как се пише Джансел Елчин на гръцки.  Joy

# 14
 wavey Добро да е утрото ни и деня

Shatzi

Общи условия

Активация на акаунт