Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
 По-добре да бях изгледала някой чалга клип. Щото и тук е бой и еб*н, само сръбската музика липсва.

# 466
Тя плаче,той е дърпа,после секс и я гледа как спи,после тя вика,той пак я дърпа,вади я от колата,тя в несвяст и пак секс и всичко е ок.
 Thinking
Без да съм го гледала така както го описваш... Sick

# 467
  • В Космоса
Че кво му е на клипа? Ако беше някоя холивудска шитня щеше да го възхвалявате... ooooh! Деян е малко мазен, Радина - неориентирана, ама нищо фрапиращо... Crazy

# 468
  • Tам през Атлантическия океан
Радина и Деян заснеха филм за любовта си  Wink

http://life.dir.bg/video.php?id=14605108
Пък после Николета и Валери били показни. Кому е нужен този филм, то им се видя любовта в "Къртицата".

Лека усмивка предизвикват в мен и подражателите на двойката  Grinning Във ВФ е пъно с риалити имататори  Wink

Naomi Campbell, 43 Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/01/article-2382597-1B18FA … C-987_634x586.jpg

# 469
Че кво му е на клипа? Ако беше някоя холивудска шитня щеше да го възхвалявате... ooooh! Деян е малко мазен, Радина - неориентирана, ама нищо фрапиращо... Crazy

Ами нещо непрчём ми е този клип  Crazy разбирам да са си го направии за себе си ОК  Wink
Какво е посланието  Wink ? Нали са медийни уж , какво казват/доказват  с това ,че се обичат  Whistling ?
Като Николета и Валери само че по-арт уж  Grinning

# 470
  • В Космоса
Ми, според мен, че се "обичат на инат", ли ква беше там репликата. Онзи я джаска, тя се блещи, но въпреки това голяма либоф ги тресе. Показват се, да, няма спор, ама си е по-арт без да се лъжем. Николеткино-Валерчовото показване е направо трагично - пънове пълни.

# 471
 Предпочитам да гледам островитянската втора сватба на Н§В, отколкото как Деян влачи Радина от колата Stop

# 472
Предпочитам да гледам островитянската втора сватба на Н§В, отколкото как Деян влачи Радина от колата Stop
Така де другото е по-екзотично някак си , показват стандарт на живот .....
  Sunglasses

Ех , знаЧи никой не отрази моста на Naomi Campbell  Crossing Arms

# 473
  • В Космоса
Да, бре, въпрос на предпочитания си е. Така е. Wink

# 474
Според Клюки.бг Райна и Светльо са заедно и обмислят сватба......

# 475
Да ,вЕ  Светльо Хиподилски да се жени за Райна  Crazy стига вЕ  Crazy Crazy Crazy

# 476
  • В Космоса
Счига ве! Shocked

# 477
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво да я отразяваме Наоми- имитира Николета hahaha

# 478
  • Под липата
Ех , знаЧи никой не отрази моста на Naomi Campbell  Crossing Arms

Е, как! Отразих, отразих  Mr. Green
Вече не мога да си представя плаж, море или яхта без някоя мацка да се чекне в поза мост за снимка.
Даже, вчера, си мислех   Thinking да взема и аз да се оМостя на Централния варненски плаж - да му направя реклама, че нещо позападнал, позабравен ми се струва...Ама на,  достраша ме да не се сецна посред лято, та да седя в поза умиращ лебед на дивана заради едната му снимка и хубост   Mr. Green

# 479
  • В Космоса
Аз бих направила циганско колело на бургаския. Не, че е запустял, напротив, ама ей така за атракция. hahaha Joy Joy baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт