Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Аааа отивам да си изтрия лака- едната ми ръка е с тези цветове.Ще го махам,да не ми кажа някой после,че копирам нЕкоя звИзда Crazy

# 526
То изобщо не е компромат и си е чист спам, но днес записах дъщеря ми в ново училище /понеже се преместихме/ и се оказа,че това училище била завършила наша хубостница Николета Лозанова  Joy

Цъкам в гугъл на имидж за съответното училище и ми излизат голите ц..ци на Николета  hahaha

# 527
  • Нови искър
То изобщо не е компромат и си е чист спам, но днес записах дъщеря ми в ново училище /понеже се преместихме/ и се оказа,че това училище била завършила наша хубостница Николета Лозанова  Joy

Цъкам в гугъл на имидж за съответното училище и ми излизат голите ц..ци на Николета  hahaha

eeeeee твоита дъщеря не е Нилото все пак не я подценявай така

# 528
Тъкмо ще докладва какво пише в тоалетните за НиЛо.
Носят се легенди за нейните тоалетни изяви, впоследствие описани по стените там. hahaha Ако не са теглили една боя вече де.

# 529
  • Варна
Някъде в чужбинско ще да е, пясъка не ми изглежда нашенски. Thinking

# 530
  • София
Не е задължително, пясъка в България е различен на почти всеки плаж!  Peace

# 531
Кое е училището?

Другата снимка от Алисия е
http://prikachi.com/images/248/6401248q.png доста нервашки надпис  Mr. Green

# 532
Тъкмо ще докладва какво пише в тоалетните за НиЛо.
Носят се легенди за нейните тоалетни изяви, впоследствие описани по стените там. hahaha Ако не са теглили една боя вече де.
Не и припомняй миналото.Тя вече е примерна майка и съпруга. Mr. Green

# 533
Четох, че Анистън се е разделила с косата си, специално за ролята.

# 534
много пухкави тия крачета, дали изобщо са нейните? и с какви джапанки хахах, това хич не приличат на краката на Алисия

# 535
  • Бургас

Е, добре, че е било google, а не началната страница на сайта на училището  Laughing

# 536
  • София
  bouquet

# 537
# 538
Четох, че Анистън се е разделила с косата си, специално за ролята.

Доколкото виждам от снимките й, не е точно така.. Сигурно съдят по снимките, на които е с перука

# 539
Софито тръгна със сина на Стораро.

Скрит текст:
Фолк певицата Софи Маринова заби големия син на колегата си Тони Стораро. Певицата се отърка до певеца по време на парти. В последно време Софи е направо неразделна с Фикрет Стораро. 19-годишният младеж и 37-годишната певица са доста интимни един с друг. От години Софка е близка на семейство Стораро и редовно двамата с певеца ходят заедно по участия. Напоследък обаче охладили контактите си. Преди няколко седмици Фики изкара дует с баща си, който обра овациите в мрежата. А също така спечели куп женски сърца, сред които и Софкиното.

Вече седмица фолк дивата е луда по младежа. Маринова не изпуска от очи мускулестия красавец и навсякъде е с него. Преди дни двата дори цамбурнаха заедно на парти с пяна в плувен басейн, където Софка не пропусна да се отърка в него. Що се отнася до Тони Стораро певецът е доста притеснен за сина си. На него въобще не му е приятно, че малкия се забавлява с кака си Софка. Приятелите и колегите им отдавна шушукат, че преди 10 години самият Тони е бил със Софи. Сега пък синът му е с нея пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Общи условия

Активация на акаунт