- от коя марка АМ давате вечер преди сън и по колко ?
- има ли някой отказал биберона и за колко време успяхте ?
- за детска ясла ако искам да постъпи месец май 2014г кога трябва да кандидатстваме ?
Иначе се прибрахме от море по никое време, но си изкарахме супер готино
Малката още ме държи за пръстче само понякога се отпуска да тръгва сама
Мъжът ми постоянно ми прави забележки, че се оплаквам от малкия, че не съм била единствената, ама как да му обясня, че това не ме успокоява. Като видя дъската за гладене затрупана с дрехи за гладене, като отворя хладилника и няма нищо за ядене и трябва да готвя, за чистенето да не говорим и за капак малкия постоянно ме преследва и иска да пипа нещо, което е на високо, постоянно иска да си играеме, иска да е навън и на всичкото отгоре - по цяла нощ мрънка и на мен не ми се събират повече от 2-3 часа сън!!!! Ами човек от камък да е трудно би се справил с всичко, а да не оставям на последно място и еднообразното ежедневие, което някак не ти дава стимул сутрин да станеш и да си в добро настроение, защото нещо различно и разнообразно те чака. Смяната на памперс и при нас е кошмар, гониме се из целия апартамент, с гърнето нямам никакъв успех, вече спрях и да пробвам, защото после докато му сложа памперса и става лудница и така...Това в никакъв случай не означава, че не си обичам детето,напротив, той е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало в живота, просто грижите са ужасно много и понякога не ми остава време да му се радвам и някак ми става мъчно и гузно, че не го гушкам и целувам достатъчно, иначе не е от най-палавите, има и доста по-палави деца от него, много е добричък и миличък, но наистина грижите ме съсипват, незнам откога не съм се поглеждала в огледалото, не съм си лакирала ноктите, или пък нещо е така за себе си да направя. И все пак слава богу, че сме отделно от свекърви и сами се справяме някак, но определено НЕ Е ЛЕСНО.
), колкото да подменя памперса.
,Веда Словена,ние сме същите,този палец няма отказване,и не само при заспиване,ами и на вън си го смуче,а биберон въобще не е ползвала.Аз АМ го спрях още на годинка,тя не го ще,минахме на кисело мляко,което не след дълго също намрази,и сега с голям зор и правя понякога и то с банан иначе неще да го помирише дори,не признава нито бисквити ,нито нищо,само ако има банан го яде що годе 
Нашата дъщеря е родена на 14,05,12г. вече ходим от три месеца, по цял ден тичаме, играем и искаме разни неща!Храним се от кухнята, но все още нямаме много зъби в момента ни расте 8 зъб от долу, от горе имаме 4 и сега от долу ще имаме 4, всеки път като пробива зъб тя не спи спокойно и не се храни добре, последно преди няколко дни беше така докато проби последният зъб!Много се отвива вечер, лятото по не се притеснявах защото беше горещо, но сега захладня и непрекъснато ставам да я завивам!Разивавме се добре като цяло, вече тежим почти 11 кг и сме 82 см.,обще взето като чета за вашите малки съкровища виждам, че повечето неща ние също ги правим, което ме успокоява!Вчера ходих да питам за ясла защото ние мислим да я пускаме вече на ясла тъй като паричките не ни стигат, то на кой ли му стигат и за съжаление мъничката трябва да ходи на ясла!Притеснявам се как ще и понесе, но няма как, най - се притеснявам, че се разболяват много често децата
В колко часа заспиват децата ви и колко време спят през деня? Напоследък нашият хубавец се буди с ужасен рев през нощта, после спи до към 8,30-9,00, но обедния му сън не надвишава час и половина и както съм труп по цял ден само го чакам да заспи през деня да си почина, но тъкмо реша да си лягам и той се събужда! Не мога да разбера защо започна да реве насън, както си спеше по цяла нощ до преди 2-3 седмици, така сега започна да реве