Аблация на сърцето - 2

• 108 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Ох , милички ! Изобщо не се заблуждавам , а ме е яд . За съжаление нямам и апетит днес . Трябваше да поканя свекърва ми на гости ...  това в кръга на шегата . Дано се случи поне по пътя , имам близо 80 км до доктора .

# 406
Айде сега! Wink
Дано не се случи! Praynig
Гадно е! ooooh!

# 407
Да , случи се отново стадото диви мустанги , но след 24- те часа . Аз , глупачката си мислех, че щом съм опасана с жичките .. Както и да е , бях сигурна , че съм извън ритъм, но на ЕКГ се видя че си е обикновена. Аритмия , неприятна , но супер подходяща за аблация . Холтера показа същото . Няма мъждене и трептене , няма исхемия . Така че дилемата ми е аблация в България и нова кухня или аблация в чужбина със старата . Много си го харесвам кардиолога  и му вярвам безкрайно . Мисля , че ще го послушам .

# 408
ей хора, утре влизам в Св.Екатерина, още веднага ще ми правят коронарография...и да видим какво ще излезе от това. Ако не е там  проблема пак трябва да се чудя какво следва....а трудно се понася вече. Сега в момента съм с аритмия а и отгоре на всичкото толкова много ми се вие свят, че чак не усещам нищо около мен....много гадно. Стискайте палци!

И спокойна вечер на всички! Simple Smile

# 409
danielche88, успех, мила! Hug
Стискам палци всичко да е ОК! Praynig

Таня, какво значи обикновена аритмия?

# 410
Даниелче, стискам палци всичко да мине нормално. Успех от мен! Пиши после.

# 411
Таня, радвам се, че се е открила причината и има решение. Пожелавам да избереш на правилното решение.

# 412
Даниелче, успех , гладки и чисти артерии !
DeVa , досега бях с диагноза пароксизмално предсърдно мъждене . На гръцки звучи колпики мармариги . / с ударение на последната сричка/ . А пароксизмос е пристъп . Честно, минаха месеци да си го преведа . Езика го говоря сравнително добре , но мед термини не ги намирам в огромните речници ,впрочем И на български повечето ми звучат на китайски . Точно затова кардиолога ми обяснява на човешки език , с думи прости" това е най- безобидната аритмия , която се оправя с аблация , защото влошава качеството на живот . Понякога  обаче отшумява спонтанно , ти решавай  имаш ли търпение или ако не , давай направи я!"
Знаеш ли , може да звучи глуповато , но материята ми се вижда твърде сложна , за да я изучавам сега . По тази причина събирам мнения от повече специалисти , за да взема решение . Така че , мило момиче, не мога да съм по- конкретна и съжалявам че не мога да съм толкова полезна за всички вас , колкото сте вие за мен . Признавам , ограмотихте ме , вече съм по- ориентирана .

# 413
Абе простата аритмия си е синусов ритъм с повишена честота, най-безобидната. При предсърдното мъждене и по-сложно и има риск от тромби съответно инсулти.

# 414
Гала, ще те включа в кръга на консултантите , ако се съгласиш . Кратко и понятно , това е нужно на невежия болен.
Впр . подготовката на моя бон воаяж напредва . Възможно е да литна  до края на месеца , така че взимай скенера .  Да , и преди дни ме попита как ще се консултирам след аблацията . Попитах кардиолога той къде би си направил такава - при колегите му в Гърция или  Германия/ Франция . Беше достатъчно откровен и оттам се разбрахме , че няма да ме изостави  и ще направи всички контроли , които са нужни . Слава богу , системата тук изключва конкуренцията и не се цупят , ако ги заобиколиш .

# 415
Абе простата аритмия си е синусов ритъм с повишена честота, най-безобидната. При предсърдното мъждене и по-сложно и има риск от тромби съответно инсулти.

Да, гала, така е. Peace
Моята е такава.

Таня, ами много добре, радвай се, че е това! Hug
Аблацията е решение! Peace

Единственото, което мен ме спира още е, че при доста хора се налага втора аблация. Tired
А има ли случаи и след втората пак да получаваш пристъпи? Crazy

# 416
Момичета и момчета , след консултация с д- р Трайков , състоянието се оказа спешно . На 28 този месец влизам , на 29- ти сутринта с пълна упойка ще ми направят аблация . Имам старо заболяване на бял дроб и антиаритмика - амиодарон  може да го скапе , ако продължа повече от 2 месеца да го приемам . А те вече станаха . Имам уредена процедура и в Солун на 22 т. М. Но там не ми се ще . Солун за мен след Барселона е най- купонджийски град , не искам да го свързвам с неприятни изживявания .Така че и Париж и Мюнхен дай Боже да ги видя пак като здрав турист , няма да успея за толкова кратко време да се справя .   
Хареса ми д-р Трайков , в първия момент ми се видя притеснително млад , но явно е в силата си сега .
Имаше въпрос за доплащането 1200 лв е.

# 417
Здравейте,имам един малко странен въпрос към запознатите Embarassed.Дали има някаква възможност да бъда прегледана в Трета градска от специалист  през уикенда Rolling Eyes,естествено срещу заплащане...Дали сте чували за такъв случай ,нали все пак е болница,предполагам дават дежурства.Отдава ми се възможност ,да пътувам доСофия на 25 този месец,и много ми се иска да мина преглед при специалист.Аз ще звънна на телефоните за информация ,но не искамда се излагам прекалено с тъпи въпроси,по лесно е да попитам първо тук Hug

# 418
  • в джунглата
Таня Радева имам въпроси -защо с пълна упойка и защо се доплаща?
 Мисля си че някои беше споменал че процедурата минава по здравна каса.
За упойката питам защото лично д-р Протич ми е казвал, че е силно препоръчително дори задължително да си в съзнание.

# 419
Да, Дънди, по каса е, в Токуда също. Peace
Но сигурно има нещо друго при Таня.

Успех, Таня! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт