Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 400
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
  • София
аз исках да питам за тези масла за тяло на Алверде от промоцията.
Оставят ли мазен филм върху кожата, попиват ли добре, въобще как се държат? Thinking

# 646
Simple Smile ми не съм питала защото не ме интересуваше толкова, бях писала днес по рано ако иска анбибиан да проверя дали има червилото което иска, но нея я няма и така Simple Smile при нужда ще отида и ще проверя как стоят нещата
Благодаря  Hug
Аз ще ги питам, другия път като ходя в ДМ за тези червила, защото в действителност в мола на Стамболийски имаше само тестери. Може би са решили да ги крият  Laughing
Нямаме, понеже съм на море, ама хванах най-после нета на хотела  Mr. Green
Кола-маска с нагревател съм виждала в една от брошурите на ДМ, но на място не съм се заглеждала. Има един сайт, в който продават нагреватели, пълнители и т.н. поръчвала съм за подарък от него и нагревателите са им читави.

# 647
Имате ли отзиви за гел очните линии на Catrice, които сега са намалени? Издръжливи ли са, наситени ли са цветовете и с каква четка се нанасят по-лесно?     

# 648
  • Варна
Имате ли отзиви за гел очните линии на Catrice, които сега са намалени? Издръжливи ли са, наситени ли са цветовете и с каква четка се нанасят по-лесно?     

И мен ме интересува. Без четка ли се продава? А очна линия във формата на писалка има ли и коя бихте препоръчали?

# 649
Да, да, нанасят се с тази четка. Без четка се продават.

А очна линия във формата на писалка има ли и коя бихте препоръчали?
Имам тази, съвсем прилична е!

# 650
аз исках да питам за тези масла за тяло на Алверде от промоцията.
Оставят ли мазен филм върху кожата, попиват ли добре, въобще как се държат? Thinking
Оставят лек мазен филм върху кожата. Не попиват напълно, но зависи от самата кожа. Примерно на по-сухите ми части (как се изразявам  Joy) като ръце и крака попива почти моментално, но на останалите стои някак леко мазно и овлажняващо известно време. Не е много мазно като за олио, защото преди това съм си взимала 2-3 пъти олиа за тяло, но съм ги подарявала, защото са ми били прекалено мазни и изобщо не попиват. Това не е от най-мазните, но и не попива веднага.

# 651
  • София
Ясно! Благодаря ти! Hug  bouquet
Ще задържа за момента, докато си разчистя склада за известно време. Wink

# 652

И мен ме интересува. Без четка ли се продава? А очна линия във формата на писалка има ли и коя бихте препоръчали?

Киса, Catrice имат очна линия под формата на писалка. Онзи ден видях, че е намалена тъмно синята, но консултантката каза, че почти всеки ден намалят цената  и на други артикули и цветове, затова нищо чудно скоро да пуснат и черният цвят на -50%. Аз лично не съм ползвала такъв вид очна линия и не мога да изкажа мнение, но съм чела хубави неща за писалката на Golden rose.

# 653
  • Варна
Тaкa, след рaботa се зaмъкнaх в Лили дa си вземa от тaкa прехвaленaтa пудрa Скин финиш /и по руските форуми я хвaлят/. Видях, че и ружовете сa нaмaлени, що дa не вземa, 15 мин. се двуомях между 2 цвятa, нa кaсaтa стaнa ясно, че точно тези нюaнси не сa нaмaлени, a сaмо един- кaфеникaв. Не го взех, a може би трябвaше?...

# 654
Аз си купих ружа на Catrice, Toffee Fairy. Ако слагаш кафяви или шоколадови сенки, ще ти подхожда много.

Скрит текст:

Аз май сбърках с тези сенки. Мислех,че са прахообразни,защото пише 5 гр., а не 5 мл. А те се оказаха кремообразни.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 00:08 от krem-karamel

# 655
  • най-шареното място
Точно този тип сенки са много хвалени. Не знам тяхната версия колко е добра, но вероятно е.

# 656
krem-karamel- добре, че сподели за сенките и аз мислех, че са прахообразни. Направо се отказвам от покупката им.

# 657
  • най-шареното място
Интересно ми е защо?
/Всички се радват на появата им/

# 658
Накратко - кремообразни имам много искам прахообразни защото имам база за сенки, с която стоят разкошно. Освен това искам да избегна блясъка и лъсването на кремообразните  Peace

# 659
  • София
Който харесва кремообразни, тези са с много добро качество според мен, а и има хубави цветове. Конкретно лилавият го сравняват с chanel illusoire.

Общи условия

Активация на акаунт