Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
                        Hug Привет на всички в нашата любима къщичка! Hug
         Да пием и ние чай от сърце и с любов, и с търпение да очакваме добри новини.

bouquet Привет, Tanusha
txtloves

# 376

Ако направим конкурс къде е най-хубав, то май ще трябва само първи места да има.

# 377
Ако направим конкурс къде е най-хубав, то май ще трябва само първи места да има.
Абсолютно!
На всяка снимка ми се вижда най-хубав.
  bouquet  Hug

# 378
# 379
Момичета,дано земетресението да не ви е стреснало и уплашило много.Епицентърът е близо до Чаанаккале,а той пък е съвсем близо до "нашия " остров-ако снимачният екип и Енгин вече са в Бозджаада-може да са се поуплашили.Дано няма ранени и много стресирани.

Велянка, всяко земетресение ме стряска, независимо къде се намира по света. Постоянно получаваме знаци за лошотията  и за отношението си към природата. Но за съжаление всеки си мисли, че на  него няма да му се случи.

# 380
Момичета,приземяване!!!!То,че нашето гардже си е по-,по- най-,но има и други хубави и талантливи! Peace

# 381
  • Пловдив

Ние сме най.....
Скрит текст:

# 382
Момичета,приземяване!!!!То,че нашето гардже си е по-,по- най-,но има и други хубави и талантливи! Peace
Ааа... има! yes
ама не ги помня
Скрит текст:
Simple Smile шегичка...

# 383
 newsm51

Възможно ли е да има толкова чар и мъжественост на едно място.
Eee... няма по-красив мъж на планетата
... и това е!  txtloves

Умишлено повтарям тази снимка. Е, много е хубав!

Разбирам негодуванието на някои. Как може нашият любимец да не играе в сериал? Та той пресъздава цялата гама от емоции и чувства на един персонаж дори и без реплики. И това е само малка част от огромния му талант…  
Талантът, естествено, е на първо място - иска се голяма интелигентност да съумееш да пресъздадеш друг човек, но се иска и професионализъм, както и умения за работа в екип. Всичко това Енгин Акюрек го притежава. Но остава извън приспивния идиличен модел: роля след роля. Трудно се пробива стената на комерса. А и жестокостта към ближния по пътя към екрана.
Защо?
Дългите паузи между снимки са нещо съвсем нормално. Това е една от негативните страни на актьорката професия – чакането. На някои са необходими години, за да „изтрезнеят” от образа.. Ще дам един пример:  За последните 10 години Даниел Дей Луис приема едва 3 роли и дава средно по 2 интервюта на 5 години. Промеждутъкът между две роли е просто задължителен. Вие какво си мислите, че режисьорите искат и в новия филм зрителят да припознае Керим? Не. А и знаете колко безрезервно влиза Енгин в кожата на героя си и едва ли му е лесно да се отърве от собственото си превъплъщение. Времето на забрава е необходимо и на двете страни. Аз мисля, че Енгин иска да промени тотално имиджа си.
Да, не е честно, когато даден любимец дълго не  е канен за нови роли. Не само към нас, но първо към него. Иска ни се да е галеник на съдбата, когото големите режисьори да ухажват… Но уви, явно Енгин не е от тях. Боли ни, че не му дават възможност за изява. Ще има дълго чакане, хабене на нерви…Ще бъде мишена на жълтата преса. Няма как. Професията е много динамична и пълна с непредвидени ситуации. Всичко това върви със занаята и той го е знаел предварително.
Аз обаче не съм песимист. И все пак Енгин не е без филм. Ето, сега чакаме „Малък септемврийски проблем”и се надяваме той да оправдае надеждите ни… Е, може да не ни стига /Енгин никога не е вповече/, но трябва да се научим на търпение, след като сме си избрали за любимец  творец нестандартен, с високи критерии както към себе си, така и към останалите, човек пестелив на думи и прибран в личния си живот. Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.
А другите са на пазара. По сергиите. Най-отпред се подреждат най-евтините…Греби, народе!

# 384

И тук е неповторим

# 385
Аз обаче не съм песимист. И все пак Енгин не е без филм. Ето, сега чакаме „Малък септемврийски проблем”и се надяваме той да оправдае надеждите ни… Е, може да не ни стига /Енгин никога не е вповече/, но трябва да се научим на търпение, след като сме си избрали за любимец  творец нестандартен, с високи критерии както към себе си, така и към останалите, човек пестелив на думи и прибран в личния си живот. Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.
А другите са на пазара. По сергиите. Най-отпред се подреждат най-евтините…Греби, народе!
txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 12:02 от AureliaFelix

# 386
Любов,от твоята клавиатура-в Божиите уши! Joy newsm51
Само да вметна,че точно този журналист е от малкото искрени и добронамерени към Енгин-винаги е писал в негова подкрепа и беше подел цяла "кампания" в пресата,когато измъкнаха изпод носа пеперудата на Енгин.

# 387

+ 1  Peace

- 1  Peace По пазарна логика на пазара са най-търсените. От където следва и най-скъпо заплатените.  Peace

# 388
Скрит текст:
Аурелия (п.375) ми се струва,че са го издебнали пак сладура.Израза му е все едно го боли зъб,шегувам се)

И тук сме много чаровни

# 389
Аз гласувах,но не ми показа резултати....А що се отнася до проекти-може пък наистина да няма нищо подходящо като за Енгин.Аз се радвам и на малкото,което ще ни поднесе.              

Общи условия

Активация на акаунт