Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 935
  • 724
  •   1
Отговори
# 405

Красота...

Скрит текст:

# 406

Ние не знаем към какво се стреми Енгин, не ни е казал. Просто от малкото, което подава за себе си, предполагаме, че и той си има цели и те едва ли са само желанията на масовия зрител. Неговият потенциал е огромен и със сигурност му се иска да го ръзгърне в нещо стойностно. Ако той искаше да участва на всяка цена все някъде щеше да пробие. И какво? При провал на серията негативите щеше да ги обере пак той. Изразил се е, че няма предложения от деликатност, да не каже, че тези предложения просто ги е отхвърлил като неподходящи. Като всеки умен човек и той си пази хляба и едва ли иска да е на нож с гилдията. Стана малко дълго, но във всеки случай той знае какво да прави с живота и професията си. Ние ще сме до него в очакване, като истински ценители на таланта му.

# 407

Отражения...

# 408
Последно знаем ли към какво се стреми Енгин, или не знаем?!  Peace Много противоречащ е поста ти,  Plamenna_ .  Peace В началото уж не знаем, а после дори знаем и това, което не е казал.  Thinking И ще е така докато той сам не си каже. И тук е въпроса по който дискутираме от време на време леко встрани от "ах, колко е красив" и "Божееееееее...".  Peace

# 409
Ние ще сме до него в очакване, като истински ценители на таланта му.
newsm10

# 410

Ох, и ние обичаме Енгин, чоооок. Всички фенове, то и затова се казва фенове го обичат. Да обичаш някой, това е привилегия на този който обича. Като Булута, Керим, Низипли.

# 411
Здравейте момичета   
Ние не знаем ние предполагаме към какво се стреми Енгин     
Благодаря ,пламена ,разбрах те

# 412
Здравейте момичета  
Ние не знаем ние предполагаме към какво се стреми Енгин    
Благодаря ,пламена ,разбрах те
Здравей, dochi!

# 413
  • Пловдив

Plamenna_, веднага си признавам - обичам го това момче Енгин. И наистина той трябва да си живее неговия живот. Ние ще го подкрепяме, ще му пращаме само позитивни мисли, пожелания и обич.....

# 414
# 415
  • Пловдив

Някой се интересуваше назад в темата, за снимки и интервюта на Лиана. Слагам снимки в спойлер няколко. Интервютата са собственост на MBC Group, но феновете им вероятно ги имат преведени по темите от форума. Ето, вижте:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 14:08 от mariana51

# 416
Здравей Аурелия -аз нали трудно пиша -не ми остава друго освен да ви чета и ви се радвам

# 417

Като морско съкровище.Харесва ми.

# 418
 Hug dochi!
  bouquet

# 419
  • Бургас
Здравейте отново !
Пламена   bouquetза пост 406-кратко и ясно .Енгин знае какво да прави с кариерета си.Вече се е доказал с изборите ,които до момента е направил.Просто е деликатен и добре възпитан да каже ,че не е харесал някои предложения.  PeaceТова е и мое мнение и съм го споделяла.Той си знае какво чака ,а ние знаем ,че чакането си струва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт