Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 773
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
# 706
 Banghead не мога да се спра...

# 707

Много никове, малко потребители...

# 708

Момичета,колко е хубаво-поглеждам в темата и новини.Предполагам,че сценариста е решил да впрегне в действие при Текин всички дадености на Енгин -да упражнява подводно плуване, да рисува ,да ни пленява с изразителния поглед на прекрасните си очи, да ни хипнотизира следейки движенията на красивите му ръце,които говорят на собствен език

# 709
      Сълзи като бисери...

# 710
Много никове, малко потребители...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 12:47 от AureliaFelix

# 711
Я малко Кадир за разнообразие...                    Heart Eyes Hug

# 712
# 713
И сладкото ми юначе Низипли.          

# 714
Поздрав за всички необременени от злоба потребители, с пожелание за разумно и доброжелателно общуване.

# 715
Дами ли сте, момичета ли сте - от  отдавна - няколко години вече си се разхождам ей така за убиване на времето из темите Peace Ама, то що материал съм натрупал  Peace- бедна Ви е фантазията -  но микс да става Peace Joy.  И аз като някои си се кефя, на всичко, което публикувате и не "публикувате". Ама то се намира и непубликуваното Peace Peace Peace

Разхладителен ден пожелавам на всички

Продължавайте

# 716
Поздрав за всички необременени от злоба потребители, с пожелание за разумно и доброжелателно общуване.

Я, вижте пък и от коя клавиатура излезнаха тези знаменателни думи - ум да ти зайде! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 717

Я, вижте пък и от коя клавиатура излезнаха тези знаменателни думи - ум да ти зайде! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ех, stoctan, ако клавиатурите можеха да говорят...

# 718

Днес съм обзета от желание да размножавам образа на  любимия образ

# 719

Общи условия

Активация на акаунт