Февруарче кротичко се излежава в коремчето на мама ! - Тема 3

• 21 780
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Аз днес следобед съм на ФМ при д-р Павлова в МЦ Марковс, а утре сутринта съм на БХС в Майчин дом.
Мика86 ти по кое време ще ходиш за БХС, можем да се видим, аз ще съм там в 8:00?

и аз утре исках да ходим на БХС

само ме мъчи въпрос- дали трябва да се обадя и предварително да се запиша или може просто така да дойдем сутринта?

# 121
момичета, исках да ви питам за сънища.
вече от една седмица сънувам всяка нощ много ярки и цветни сънища. днеска сънувах, че имам близнаци момичета. видях ги на леглото , ама много малки, просто се изплаших.
и след такива сънища се събуждам уморена.
дали някой имал същите проблеми?

# 122
Desana1, аз бях так по едно време, около 2 седмици ходех като пияна. Виеше ми се свят постоянно и едвам гледах, а трябваше и на работа да ходя. В обедната почивка ме беше страх да ходя навънка за дълго, че да не припадна някъде по улиците. Добре че ми мина вече, че не се издържаше.

Блазе ви, че е топличко и ходите на моренце. Тук е зима и се навличам с дебелите якета. Чакам с нетърпение да дойде малко по-топло време, че ми писна от дебелите дрехи. Искам на морееееее!!!  Grinning  Hug

# 123
Здравейте момичета! Аз днес следобед съм на ФМ при д-р Павлова в МЦ Марковс, а утре сутринта съм на БХС в Майчин дом.
Мика86 ти по кое време ще ходиш за БХС, можем да се видим, аз ще съм там в 8:00?
Ами аз съм в МЦ "СВЕТА ПЕТКА" и съм от 11:00 часа,така  че няма как да се видим ,би било добре,ноо само ще си стискаме палци всичко да е наред,а аз вярвам,че ще е така Hug

# 124
  • Варна
Здравейте момичета, как сте днес? Simple Smile Аз съм добре, като изключим лекото гадане... Simple Smile
Исках да ви питам, като сте правили изследвания за токсоплазмоза IgG, до колко време стават готови? Понеже вчера сутринта ги пуснах, вчера следобед на резултата пишеше "неготов", а сега пише "0"... Това резултат ли е? Много ми е притеснено... и се моля всичко да е наред...  Praynig Ще ви бъда благодарна, ако ми отговорите...  Hug

# 125

и аз утре исках да ходим на БХС

само ме мъчи въпрос- дали трябва да се обадя и предварително да се запиша или може просто така да дойдем сутринта?

Първо трябва да отидеш при специалист който да ти измери CRL - дължината на бебето, NT - нухална транслуценция и NB - наличие на носна кост, след това отиваш в Майчин дом с тези измервания и ти взимат кръв за БХС. Не е нужно да си записваш час за БХС в Майчин дом.

# 126
Здравейте на всички мами, доколкото виждам днес всички са по добре. Гаденията вече намаляват, при някои дори спират за щастие.
Рускиня и аз много сънувах в период една седмица, но сега спрях  Hug
Прегръдки за всички и хубав ден   bouquet

# 127
Здравейте и от мен

И аз утре съм на БХС, незнам къде ще ме прати АГ-то, доколкото знам може и в Тина Киркова. Кумата ми е с 2 седмици по напред и е ходила там. Днес отивам при АГ-то за измерване Mr. Green Така се вълнувам, като знам, че пак ще имаме поглед над бебо Simple Smile проблема е, че ще трябва да отида в най-голямата жега, че съм без час и ще падне едно чакане с детенце Sad ама здраве да е, поне не е толкова далече от вкъщи.

# 128

Първо трябва да отидеш при специалист който да ти измери CRL - дължината на бебето, NT - нухална транслуценция и NB - наличие на носна кост, след това отиваш в Майчин дом с тези измервания и ти взимат кръв за БХС. Не е нужно да си записваш час за БХС в Майчин дом.

мерси мерси)
аз сега  обаждах се в майчин дом.

там има телефон за информация

02 9172200

казаха така:
в кабинет 231 от 8 до 12:30  за 45 лева ще ти направят ултразвук.
в кабинет 212 от 9 до 14:30 за 50 лева ти взимат кръвта на биохимичен скрининг.

ако не искаш да плащаш 45 лева за ултразвук, можеш да го направиш при своя лекар и да донесеш снимка и размери на плода. НО трябва да не е по старо от 2 дена. примерно днес правите УЗИ, утре даваш кръв. само така. ако закъснееш на поне 1 ден- вече не е действително.

# 129
Здравейте и от мен! Аз днес отново се чувствам по- добре няма гадене, пия много вода и ям плодове, че тази жега не се търпи!
Стискам палци на всички БХС да е ОК.
Хубав ден

# 130
Здравейте и от мен днес! Дано всички, които тези дни сте се запътили за изследвания, да се похвалите с добри резултати Simple Smile
Аз сега забелязах на последната снимка, която имам на бебчето, че пише 57г.(EFW 57 g). Това теглото ли е, не е ли в пъти повече от нормалното? Сминката е правена в края на 11 седмица.
А CRL е 37 mm, това е дължината, нали така?

# 131
здравейте мили момичета лек и прохладен ден ви пожелавам

# 132
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте, тук е адска жега и не издържам вече.Търсим си нова квартира дано по скоро да намерим че ще пукна без климатик...

На мен май взе да ми идва апетитааа  Mr. Green

# 133
Момичета от няколко дни усещам сякаш тежест или все едно ми са притиснати яйчниците и пикочния мехур, не е   постоянно а само когато ставам и сядам!  До сега нищо не усещах и ми беше странно а сега като усещам разни неща пак е странно и се чудя дали е нормално!?  newsm78

# 134
Здравейте момичета , благодаря ви за разбирането Simple Smile
Днес съм малко по-добре, да чукам на дърво Simple Smile. Пак е адската жега, но стоя на хладно, дано скоро се поразхлади, че не се живее така. Аз утре съм на преглед вече да ми пуснат изследванията и да видим какво ще каже доктора.
Приятен и усмихнат ден ви желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт