Февруарче кротичко се излежава в коремчето на мама ! - Тема 3

• 21 776
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Танче, слушай докито и всичко ще бъде наред Hug

# 496
  • гр. София
злати много съм послушна  Hug

# 497
Здравейте и от мен бременяги...Как сте?Виждам,че вече имаме и няколко мами със  stork-boy stork-girl което много ме радва.Надявам се да продължим да се увеличаваме,да имаме безпроблемни бременоости,много усмивки и положителни емоции,но най важното е ФЕВРУАРИ 2014 да напълним страницата ни с красиви новини,здрави и прекрасни бебчовци...Целувам ви много и съм благодарна ,че попаднах при вас Simple Smile Разнежила съм се нещо Simple SmileSimple SmileSimple Smile :*

# 498
Добро утро.
Днес все си мисля, че сме четвъртък... Аз мързелувам на работата. Шефът от др. седмица е в отпуск и е голям релакс. За съжаление и при нас има промени, плануват ме за сериозни неща, но скоро трябва да ги „светна“,  че съм само до края на годината тук.  Confused

За календар и аз използвам този в зачатие. Честно казано, аз си следя развитието по седмици, месеците хич не ги и гледам.  Simple Smile
Иначе нищо ново за отчитане.

# 499
  • Варна, морето, сините вълни...
Добър ден от мен.
Днес съм особено жизнена заведох малкия на ясла, наготвих, изчистих, подредих, сега остава само чините да измия. Вчера 2 перални пусках и днес това ще го пропусна. Отчет даден  Peace

Ох след 3 дена пак ми свършва Дуфастона, от сега се разорих а като знам колко изследвания ме чакат  ooooh! До 12седмица се пиеше нали, дано да ми го спрат сега на 20.08 като отида да ме запишат за ЖК най после  Crazy

# 500
  • гр. София
MonikaBurmova и аз много се радвам, че ви има и искам всички да изкараме заедно до края. Да няма повече напускащи ни мами  Hug mini_mami много ми липсва  Cry

Thea аз пък искам да е петък  Joy

mimi_jobnoto браво за прилива на енергия. А ти защо ни делиш с мартенските мами  Thinking Не сме ли ти достатъчни  Crossing Arms

Моята АГ пък излиза отпуска от 18.08 до 23.09  Shocked  #Crazy  newsm78

# 501
Ами защото тук съм много назад  Sad все още съм в 10седмица и с тях обсъждам гаденето  Mr. Green

Но февруарската дружина ми е присърце още от предното ми февруарче  Crazy

Надявам се не ми се съдите  Hug

# 502
  • гр. София
аз преживявам изневярата ти   Crossing Arms Ти си двоен агент  Joy

# 503
аз преживявам изневярата ти   Crossing Arms Ти си двоен агент  Joy

smile3534

# 504
  • София
Танче, кутията ти е пълна Wink

И моя лекар е в отпуска от този понеделник до началото на септември. Каза ми да си направя изследванията и ме пита дали мога да издържа до 15ти септември за следващ преглед, когато ще направим следващия БХС.
Имам около 20 хапчева Фолиева, каза ми да си ги допия и да ги спирам.

Ноооо, на мен много ми хареса бебо и на 16ти така и така имам час при другата АГ, ще си ида  Joy

# 505
  • гр. София
Mimi_jobnoto внимвай, ще те следя да не се окаже, че там постовете са ти повече  Mr. Green

desideskata ей сега ще я поизпразня, благодаря ти, че ми каза. Може ли да има капацитет 100 съобщения  Crossing Arms

# 506
mimi_jobnoto аз го спрях вече.. и дуфастона и папаверина, сега си допивам фолиевата и до другата седмица докато ми е прегледа ще си почина 2 дни от хапове. Определено малко по добре се чувствам след като ги спрях.
Танче ами ти от къде знаеш, че mimi_jobnoto е във мартенските мами, ти какво правиш там, ревнуваме Crossing Arms Joy  bouquet

# 507
Айде Танче отговаряй от къде знаеш за Мартенските Мами и ти май май някой си търсила там...

# 508
  • гр. София
уфффф сгащихте ме значи  Blush

Ами аз следя оформлението на първите странички и съвсем случайно тогава видях и мими там  #Crazy

Обещавам да не се записвам там  Joy Обичам ви мацки 

# 509
хахахаха,разсмяхте ме  smile3532
леле да идва тоя петъкккккк,да минава тая ФМ,ох дано всичко е ок!  Praynig
и моето аг целия септември ще е отпуска,надявам се че докато нея я няма ще ме извикат поне веднъж в софия #Crazy
много ме мързи да работяяяяяяяяяяяяяя Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт