Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за бързите отговори
само въпросче относно ZOPO C2, операционната му система е Aliyun OS
а не Андроид....
и между UMI X2 и  JIAYU G4 кой е за предпочитане

Благодаря

# 616
  • Казанлък
Благодаря за бързите отговори
само въпросче относно ZOPO C2, операционната му система е Aliyun OS
а не Андроид....
и между UMI X2 и  JIAYU G4 кой е за предпочитане

Благодаря

Според мен UMI X2 е много добър,а има и повече памет 2GB RAM и 32GB ROM...но пак за сметка на това е по-скъп. Така че прецени дали това ти трябва.

# 617
  • Русе
Отказа дисплея на един от Fire таблетите които поръчах юли месец. Реве ми си  Cry

Връщам се назад да чета как да реша проблема  Tired

# 618
  • Казанлък
Отказа дисплея на един от Fire таблетите които поръчах юли месец. Реве ми си  Cry

Ееее, слагаме този таблет във черен списък  #Cussing out Не мога да разбера какво се случва. Специално питах сестра ми и тя каза,че нито те,нито приятелите им имат проблеми със този модел,но са го купили на по-висока цена в края на миналата година,ако не се лъжа. Дали производителите са променили нещо за да свалят цената му от 160 на 110$  newsm78 Само така мога да обясня тези масови проблеми напоследък.

# 619

Ееее, слагаме този таблет във черен списък  #Cussing out Не мога да разбера какво се случва. Специално питах сестра ми и тя каза,че нито те,нито приятелите им имат проблеми със този модел,но са го купили на по-висока цена в края на миналата година,ако не се лъжа. Дали производителите са променили нещо за да свалят цената му от 160 на 110$  newsm78 Само така мога да обясня тези масови проблеми напоследък.

Моя Fire работи добре засега. Превеждам нещата от линка, който дадох по-горе. Може да помогне на някого да си оправи таблета. Подчертавам, че не съм изпробвала долуописания начин, но предвид отзивите предполагам, че ще работи. Пробвайте го на собствена отговорност. Ако преди това сте го носили на сервиз има вероятност да са омазали версиите на софтуера и да не стане с него. Този фикс не подменя версията на Андроид.

1. Теглите този файл
2. Разархивирате така, че да станат 2 файла: uImage_recovery и fire-tp-fix.zip
3. Копирате ги в основната папка на microSD карта и я поставяте с таблета
4. Когато таблета е изключен натискате и задържате бутона за включване и бутона за намаляне на звука за да влезете в Recovery-то
5. Натискате Install zip from sd card и след това избирате файла fire-tp-fix.zip
6. Изчаквате, таблета сам ще се рестартира

Дори и да не подейства, така или иначе ще изпращате таблетите в Китай, струва си да се пробва.  Peace

# 620
оф,да ви се оплача  Tired
таблетите ми се явяват в тракинг сайтовете като влезли в Португалия/единият на 25/08,другият на 30/08/ ,съответно не издържах  повече и вчера им писах на тукашните,а те ми отговарят за едната поръчка,че я няма в Португалия,а за другата,че е влязла вчера следобед  Shocked

кой е най-надеждният сайт за проследяване?

# 621
  • Ловеч
кой е най-надеждният сайт за проследяване?
няма такъв...

# 622
  • Русе
Drop, то хубаво ще направя тия неща но нали дисплея не работи, как ще виждам къде какво правя? И нямам карта  newsm78

# 623
За съжаление при мен не помогна гореописания начин на съживяване на fire, пробвах го преди да го занеса в сервиза, където ккаво са правили незнам, но вече не иска и да зарежда. И тъй като китайчетта ми върнах цели 18 долара се чудя дали да не го дам на някои да го отвори, да не би да е някоя жичка???

# 624
  • Русе
Как 18 $  Shocked Тия луди ли са?

# 625
Drop, то хубаво ще направя тия неща но нали дисплея не работи, как ще виждам къде какво правя? И нямам карта  newsm78

Трябваше да уточня, че по-горе става въпрос за повреден тъч скрийн, който работи, но не е сензитивен, което май им е най-честия проблем на Fire. В твоя случай явно съвсем не работи. Като се опиташ да го включиш чува ли се шум от таблета?

mischenceto вероятно са ти брикнали таблета. Можеш ли да влизаш в Recovery-то? Предполагам си пробвала, но ето начин за оправяне: http://www.slatedroid.com/topic/37847-unbrick-tool-for-fire/

# 626
  • Русе
Таблетът се чува че работи но екрана стои черен. Не е падал, на 80 % батерия е бил и е изгаснал докато се играе на него. Реално таблетът още няма месец. Точно този го получих на 15-ти август.

# 627
Таблетът се чува че работи но екрана стои черен. Не е падал, на 80 % батерия е бил и е изгаснал докато се играе на него. Реално таблетът още няма месец. Точно този го получих на 15-ти август.

Сложна ситуация, вероятно ще трябва да рискуваш и да го върнеш на китайците, за да ти го отремонтират или възстановят сумата за покупка.
Можеш ли да го отвориш... виж в ютъб дали има видео как се разглабя, да не би някой лентов кабел да се е скапал?
Тук в Русе мисля че сервиза към Зора ремонтира таблети, дали няма да могат те да го оправят, да не се налага да го пращаш в Китай?

# 628
  • Русе
Има кой да го отвори но ако се окаже че се е скапал генерално, после китайците няма да ми възстановят сумата. А аз ще искам пълно възстановяване.

# 629
Искай си сумата и бъди многооо упорита. Обикновено почват с някви дребни отстъпки и сумички и след дълго пазарене качват. Макар че при теб е сравнително нов таблета, и би трябвало веднага да ти възстановят сумата, дори бе да го връщаш. Пробвай да им напишеш,че ще им пратиш видео за това как таблета не работи, че е на няма и един месец и си много разочарована от това, че си го ползвала толкова кратко време. Мисля, е може и да си спестиш 15 лв за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт