Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 169
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
И аз идвам да ви се жалвам по повод телефона, който им върнах.  Tired
След като видях, че са го получили, но не ми пишат, вчера реших аз да им пиша. Отговориха ми, че са го получили и предлагат да ми върнат парите под формата на коинси. Аз им казах, че сумата е твърде голяма и предпочитам да се възстанови през Пейпал, още повече, че има пуснат диспут, който ще се затвори след като ми върнат парите.
И те, моля ви се, ми отговарят, че ще ми върнат парите СЛЕД като затворя диспута и да не се притеснявам- били честни!  Shocked Набрах аз и им писах, че няма да го направя и че диспута ще се затвори СЛЕД като направят рефънд! Тия добре ли са изобщо?! Вярно, че са длъжни да ме мотаят според криворазбраната си китайска политика за минимизиране на разходите, но прекалиха! Толкова съобщения и обяснения, нерви... ако ви кажа колко скролвам, за да видя последното си съобщение....

През другия си акаунт пък имам неполучен калъф за телефон по поръчка от 31.07. Казах им, че са минали над 40 дни и не е дошъл. Отговорили са ми да съм търпелива, ще дойде.  Tired Не ми се пуска диспут за него- около 4 долара е. Убедена съм, че пускането на диспути не е "здравословно" и за нас като купувачи, за да не бъдем заподозрени от Пейпал в недобросъвестност. Преди време съм чела за блокирани пейпал акаунти на хора, които имат повече диспути.  Rolling Eyes

# 631
  • Ловеч
И аз идвам да ви се жалвам по повод телефона, който им върнах.  Tired
След като видях, че са го получили, но не ми пишат, вчера реших аз да им пиша. Отговориха ми, че са го получили и предлагат да ми върнат парите под формата на коинси. Аз им казах, че сумата е твърде голяма и предпочитам да се възстанови през Пейпал, още повече, че има пуснат диспут, който ще се затвори след като ми върнат парите.
Ама какъв е проблема да си вземеш парите в коинси и да почакаш какво ще отсъди пейпал???Дали ще затворят диспута пейпал или ще ти дадат още 100 долара на теб ти е все едно. Но ти си знаеш..

И не знам защо постоянно мислите, че китайците ще ви преметнат нещо или ще ви пратят нещо, дето не работи. Може да е така в други сайтове, но в този не е. Тези 3-4 телефона, които купих напоследък все още нямат никакъв проблем и са били тествани най малкото за връзка с wi-fi рутер. Мислите ли, че имат сметка да пращат неработещи устройство, които вие след това да връщате??

# 632
В коинси не ме устройва- месечните ми покупки от сайта са на стойност не повече от 20 долара- кога ще изразходя 95 долара? Знам, че като искам възстановяване по сметка ще платя и комисиона на Пейпал, но въпреки това предпочитам този начин на връщане. А коинси и връщане по сметка едновременно е абсурд да стане- нали сайта ще даде обяснения, а дори да се стигне до връщане, то после ще спрат коинсите. Като ти прочетох предложението първоначално настръхнах, защото няма да си позволя да им взема парите двойно, но като се замисля колко разходи направих по връщането, а и платеното ДДС на митница- защо не! И все пак няма как да стане.  Peace

# 633
  • Ловеч
Ами не е така. Сайта и да дава обяснения каквото прецени paypal  последно това ще е...И ще затвори диспута и точка. А коинсите ти никой няма ти ги вземе 4-5 и повече месеца..

# 634
  • Варна
И аз идвам да ви се жалвам по повод телефона, който им върнах.  Tired
Ама какъв е проблема да си вземеш парите в коинси и да почакаш какво ще отсъди пейпал???Дали ще затворят диспута пейпал или ще ти дадат още 100 долара на теб ти е все едно. Но ти си знаеш..

И не знам защо постоянно мислите, че китайците ще ви преметнат нещо или ще ви пратят нещо, дето не работи. Може да е така в други сайтове, но в този не е. Тези 3-4 телефона, които купих напоследък все още нямат никакъв проблем и са били тествани най малкото за връзка с wi-fi рутер. Мислите ли, че имат сметка да пращат неработещи устройство, които вие след това да връщате??

Бай бабо, да не те среща мечка.

Ще покажа част от кореспонденцията ми със сайта, по повод на таблета за който платих 160 $ и 19 лева пощенски. Аз го виждам в два сайта като получен, китайците продължават да твърдят че го няма.
Dear ......
thanks for your message.
well, sorry that i did not find out any news about it.
so how about we refund you 100coins first?
we will return you the rest of it once we got it.
what do you think about it?
good day,
August

Thanks for the suggestion.
This is good news. 100 coins  will be sufficient to order a new Ainol-novo-7-fire  at this moment.
Good day,

Dear .......
sorry my dear friend, http://www.17track.net/cn/result/post.shtml?nums=RI087787314BG
28 Apr 2013 02:57:51, BULGARIA, SOFIA
 Insert item into bag (Otb) and Send item abroad Влагане на пратка в чувал (C 09) и изпращане в чужбина
sorry again that i can not refund you since it does not show it has reached China.
so could you track it for me?
if it is on the way to china, i can refund you first for it. otherwise, i can not.
hope you can understand.
yours,
August
Това са съобщения разменени в рамките на 2-3 дни и то след разменени много други съобщения, в които аз твърдя че са го получили, те пак ми показват този сайт и отричат да са го получили. Извинявай, ама днес да ме питат, съгласна ли съм да взема 100 коинса, аз да се съглася радостна, че всичко е приключило и на другия ден да ми кажат, сори ама нЕма стане, това ли да нарека коректност. Защото аз го наричам подигравка и наглост. Като нямат намерение да направят нещо, защо предлагат? Ей за това си мисля, че ще ме преметнат ако могат и още как.

# 635
  • Казанлък
От морето та директно в болница...един тъп шезлонг изигра лоша шега на кръста ми. Cry
Оттук ви чета,но не мога много да се включвам,за съжаление.
Катрин,дай им сайта,където се вижда,че са го получили.
Разбирам ви,че ввичко е свързано с нерви,но,момичета, явно не сте имали работа в другите китайски сайтове,които лъжат,дават фалшиви тракинг номера на пейпал и напълно игнорират писмата ви.
Не че оправдавам бик за забавянията и тази търговия,но и те си гледат бизнеса.
Наскоро в темата една жена се оплака,че изтърва телефона си и обвини сайта...беше доволна,че са и дали 10$ ,а после телефона се оправи. И мислите ли,че това е единичен случай?
Тогава не писах,но бях възмутена...

Да добавя само,че никой няма да върне голяма сума без връщане на продукта. Пейпал също го изисква при дефектен артикул

# 636
да се похваля,че получих един от таблетите http://www.buyincoins.com/item/25705.html  другия се появи на летището в Лисабон,значи до 2-3дни ще е примен  Grinning
получих и калъф http://www.buyincoins.com/item/26017.html ,но сметало няма  Mr. Green

-засега се държи добре,хваща зверси wi-fi ,много бързо реагира,дойде с 60%батерия,но го разредихме достатъчно и на 17% каза,че трябва да зареди батерията,но аз се помотах до около 11%  Laughing -до пълно зареждане отне около 5 часа
кажете как е правилно да се грижа за батерията  Praynig

# 637
Гледат си те бизнеса, но аз си гледам моя интрес! Запънаха се като магаре на мост и отново пишат, че трябва АЗ да затворя диспута. Е, няма да стане тая! Ескалирах в Пейпал и да дават там обяснения! Повече няма да се занимавам.
Казваха ми да не пиша изобщо на сайта, да не хабя нерви, а да си ескалирам директно, но нали гледам да съм честна и обяснителна- хак да ми е сега! Ако не им бях казала, че съм пуснала диспут, нямаше да ги има тия проблеми!
Спирам да пиша повече, дано до няколко дни получа парите си и тогава ще се включа, за да споделя.

# 638
Valpan пожелавам ти бързо оздравяване и забравяне на болката .. Да попитам могат ли едновременно да се използват коинси и код за отстъпка за едно нещо. И още нещо виждам, че има хора, които са си поръчали aino venus,  аз се бях ориентирала към препоръчания ми от valpan pipo smart3 s3 - разликата в цената не е много, но се чудя, като го видях аинола иии се почна чуденето, а коинсите колко време ги пазят?

# 639
  • Варна

valpan, бързо да се оправяш  Hug
Аз поне 5 пъти им пращах сайта и тракинга, за да проверят, дори копирах и им пейстнах самото проследяване, но без резултат. Те продължават да ми пращат техния си сайт, на който наистина не се вижда. Дори им писах, че има много сайтове и не във всички може да се види проследяването, знаете как е като чакаме да пристигне поръчка от там. В един сайт има данни, в друг нищо. Обаче това лъжливо обещание за коинсите преля чашата. Бях побесняла, но съм с вързани ръце, нищо не мога да направя.
Както и да е, аз тези пари вече ги прежалих, явно е че няма да видя нито стотинка, ама сега се налага да връщам и другия таблет и направо ми се изправя косата, като си помисля че и той може да потъне в нищото.

# 640
Да попитам могат ли едновременно да се използват коинси и код за отстъпка за едно нещо.
mischenceto,  могат едновременно да се използват и коинси, и код. Първо си въвеждаш кода за отстъпка и после избираш Standard Checkout. В "3. Payments" въвеждаш коинсите и потвърждаваш поръчката

# 641
Благодаря mickly. Сега остава да реша дали venus или pipo smart s3 - голямааа дилема, но след един развален аинол, вече и аз незнам какъв процесор или какво да гледам, засега пипото май надделява

# 642
  • UK
А сега някакви хубави кодове за отстъпка има ли валидни?

# 643
От морето та директно в болница...един тъп шезлонг изигра лоша шега на кръста ми. Cry

Разбирам ви,че ввичко е свързано с нерви,но,момичета, явно не сте имали работа в другите китайски сайтове,които лъжат,дават фалшиви тракинг номера на пейпал и напълно игнорират писмата ви.
Не че оправдавам бик за забавянията и тази търговия,но и те си гледат бизнеса.
Наскоро в темата една жена се оплака,че изтърва телефона си и обвини сайта...беше доволна,че са и дали 10$ ,а после телефона се оправи. И мислите ли,че това е единичен случай?
Тогава не писах,но бях възмутена...

Да добавя само,че никой няма да върне голяма сума без връщане на продукта. Пейпал също го изисква при дефектен артикул

Valpan пожелавам ти скорошно оздравяване  hug и дано не е нещо мн.сериозно  Praynig
 newsm80 аз също съм имала подобни проблеми със други сайтове,едно че не отговорят а ако благоволят да отговорят и да се вземе някакво решение наистина пращат фалшиви тракинг номера или пращат разни глупости от този род http://www.buyincoins.com/item/325.html за да могат да удалжат времето на диспута,питайте ме как съм се оправяла със Китайците  Joy
във единия случай ставаше въпрос за телефон а във другия за андроид игрова конзола от два различни сайта,така че тук във BIC са много коректни и мога да дам доста примери  Peace

# 644
 smile3528  Valpan Тези камъни в мойта градинка май . Никога не съм обвинявала сайта в нещо, просто им писах мога ли да им пратя телефона да го отремонтират или да ми предложат резервна част за него ,  а те ми предложиха коинси , / всяка предполагам си е изтървала телефона поне веднъж / . Не изопачавай случая.   bouquet
Желая ти скорошно оздравяване ! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт