Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 916
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
За пореден път се убеждавам, че бебешките олиа не са подходящи за суха кожа.... След намазването всичко е ок - мека, хидратирана уж, но след два дни още по-суха... поне при мен е така - ефекта е само на момента.
това е заради парафина. В 96% от олиотата на пазара основната съставка е парафин/минерално масло, а той пречи на кожата да диша и допълнително я изсушава. Най-лошото е, че води до преждевременно стареене на кожата, аз затова не го харесвам като съставка.

# 211
На Ейвън с роза и шоколад. Има много приятен аромат. Предимно за това ги използвам, не че имат голям ефект.

# 212
Аз също съм със суха кожа но не съм открила подходящия за себе си.

# 213
  • София
За суха кожа на Lush маслата са много хубави,но доста неикономични.

# 214
  • София
Какво ви е мнението за този лосион
На живо къде мога да открия марката?

# 215
  • Belgium
Какво ви е мнението за този лосион
На живо къде мога да открия марката?

Ремедиум  Peace

# 216
  • София
Мерси, Лу  bouquet

# 217
Аз съм с много суха кожа и съм пробвала какви ли не мазила. Наскоро си взех това и съм очарована. Прави кожата ми мека и гладка. Само миризмата е по - силна, но това не ме притеснява. Цената му мисля беше около 30лв., но определено си заслужава.

# 218
  • Пловдив
Ооо лосиона на Нукс е страхотен! Flutter ползвах го дълго време,но направих грешка,че го слагах и докато бях бременна и сега полудявам от аромата му...а толкова ми харесваше Crazy

# 219
Ползвам в момента лосиона + олио на Balea с олио от гроздови семена и шам фъстък, харесвам го, но трябва да се внимава с количеството, тъй като подлъгва, понеже попива бързо в началото, но все пак 40% от състава му е олио (съдържа и слънчогледово олио). Първия път здраво се омазах, два часа чаках да попие после Laughing Не е особено подходящ за топло време, ако се ползва точно преди излизане. Аз се мажа вечер.

Ползвала съм преди и другия с бадем - той ми харесваше повече като аромат, но иначе са еднакви като ефект.

http://crossingbeauty.blogspot.com/2014/02/balea-creme-ol-bodylo … ions-i-heart.html

# 220
Ето два от моите:

цък

# 221
  • Стара Загора
От кой поддушов лосион сте най-доволни?Понеже още кърмя доста често пропускам да се мажа ,защото все е нужно малко време да се абсорбира напълно,а при мен често не стига Simple Smile.Кожата не ми е много суха ,но ако пропусна 2-3 пъти да си сложа лосион се изсушава.

# 222
  • Временно
Наскоро открих тази марка - BODY FARM, ароматите им са вълшебни. А това е лосиона, който ползвам.

С кокос. Лесно се нанася, попива добре и хидратира.  Peace

# 223
От кой поддушов лосион сте най-доволни?Понеже още кърмя доста често пропускам да се мажа ,защото все е нужно малко време да се абсорбира напълно,а при мен често не стига Simple Smile.Кожата не ми е много суха ,но ако пропусна 2-3 пъти да си сложа лосион се изсушава.
Eucerin за поддуша е добър, като цената му е около 20 лв за 400 мл. На Nivea ( Eucerin e марка на Nivea ) ми харесва този с Какао, катo него ще намериш за около 8 лв. за 200-250 мл.

# 224
  • Стара Загора
Благодаря, ще пробвам първо Нивеата и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт