Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 904
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Наскоро открих тази марка - BODY FARM, ароматите им са вълшебни. А това е лосиона, който ползвам.

С кокос. Лесно се нанася, попива добре и хидратира.  Peace

Ей, тия и аз ги бях заплюла преди време и така и забравих да си купя. Малко ме е яд, че се намират само 2-3 аромата, а в сайта им са един куп... Някой знае ли къде зареждат повечко от тях?

Имат фирмен магазин на "Витошка". Има доста голям избор. Не мога да кажа номера, но като се движите в посока от НДК към Съдебна палата се намира вляво, някъде по средата.
Супер, мерси!

# 241
Gosh classic  Peace

# 242
Candy_girl, точно този продукт на Lush не съм го ползвала. Аз съм така пристрастена към сърчицето с разкошния ванилов аромат и парченцата истинско какао, че друго не поглеждам  Wink

Bomb cosmetics, като цяло по-малко ми харесват от Lush, в магазина им обстойно си бяхме поговорили с консултантката и пробвах няколко различни неща на Bomb Cosmetics, но не ме впечатлиха и едва ли ще повторя.  Сапуните им във формата на парче торта обаче са готини и са много готин подарък, подарих на повечето ми приятелки  Laughing Барът за тяло с лавандула също е не е лош, но трудно се размеква и попива по-бавно, а това за мен са си големи минуси.

Аз от ,всичко което съм пробвала на Lush точно сърцата най-малко и харесаха,но мисля да им дам втори шанс.сега съм пристрастена съм масажния бар с ягоди,разкошен е. Heart Eyes
На Бомб си бях взела три масажни бара-с ванилия,шоколад и ягода и ми харесаха, но тези на Лъш ми харесват една идея повече. Peace

# 243
Сега лятото доста си ме мързи да мажа лосион и затова се спрях на този душ-крем. Идеален е и хидратира чудесно кожата ми - не е и скъп.

# 244
В момента Dove бадем мн хидратищ. също харесвам Бетина Барти  Peace

# 245
В момента Dove бадем мн хидратищ. също харесвам Бетина Барти  Peace
+1 за Бетина Барти,особено червената линия. Heart Eyes

# 246
В момента този:

Ужасен е. Трудно се разнася и ми лепне.

Този ми допадна, че ухаеше леко и се нанасяше лесно.

Подготвила съм и другия такъв, само че с магнолия. Обожавам аромат на магнолия. Много нежен.

# 247
  • Canada
Ползвам този и едва ли скоро ще го заменя  Peace

Харесва ми като състав, хидратация, аромат  Flutter Нататък ще пробвам и други от марката  Heart Eyes

# 248
  • София
Съвсем случайно влязох в магазина на Body Farm на Витошка и излязох с 3 лосиона- кокос, грейпфрут и с някакво цвете от Изтока, на люляк ми мирише на мен. Най-после открих моята марка лосиони !!  Heart Eyes Имала съм страшно и са ми били или прекалено мазни и гъсти или недостатъчно хидратиращи. Харесвам и използвах до скоро и млеката на Боди Шоп, но химията там ми идва в повече  Confused

# 249
  • Belgium
В момента съм с Natio Yoga Scent и съм влюбена  Heart Eyes

Нежна консистенция, разнася се като масло и попива бързо без мазен филм, а кожата е подхранена и мека. Чак се хлъзга  Heart Eyes

Ароматът е пълен разкош - не знам дали е Йога, но е Дзен отвсякъде.  Crazy

# 250
Препоръчайте ми,моля крем или лосион за след епилация.Излизат ми малки,червени точици и много не ми харесват Sad  bouquet

# 251
  • софия
В момента съм с Natio Yoga Scent и съм влюбена  Heart Eyes

Нежна консистенция, разнася се като масло и попива бързо без мазен филм, а кожата е подхранена и мека. Чак се хлъзга  Heart Eyes

Ароматът е пълен разкош - не знам дали е Йога, но е Дзен отвсякъде.  Crazy
А може ли да кажеш дали го има в България и къде .

# 252
  • Belgium
За съжаление го няма в България, донесоха ми го като подарък от Австралия.

# 253
Винаги имам налични поне 5 вида лосиони, които редувам: много ми харесва Green Tea (Elizabeth Arden) - и като консистенция, и като ухание. Но най-много комплименти относно второто съм получавала, когато съм с Silky Body Lotion - Organic Raspberry (Yves rocher). Също с Yellow Peach - пак на Ив Роше.

# 254
В момента ползвам това

Страхотен, лек аромат на мед, хидратира ми идеално, кожата става мека. Доволна съм.

Редувам и с този на Агива

екстракта е от божур, но на мен мирише на сладки бонбони. Купих си го от морето, от щанд на Българска роза. Един недостатък е, че е по-течен някак си.
Харесват ми много и двата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт