Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 901
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
В момента ползвам това

Страхотен, лек аромат на мед, хидратира ми идеално, кожата става мека. Доволна съм.

Редувам и с този на Агива

екстракта е от божур, но на мен мирише на сладки бонбони. Купих си го от морето, от щанд на Българска роза. Един недостатък е, че е по-течен някак си.
Харесват ми много и двата, а бяха случайни покупки Simple Smile

# 256
В момента използвам това

Страхотен, лек аромат на мед, хидратира ми идеално, кожата става мека. Доволна съм.

Редувам и с този на Агива

екстракта е от божур, но на мен мирише на сладки бонбони. Купих си го от морето, от щанд на Българска роза. Един недостатък е, че е по-течен някак си.
Харесват ми много и двата, а бяха случайни покупки Simple Smile

# 257
  • София
В момента съм с Alverde,като за цената си е супер,нямам забележки,добре хидратира нормалната ми кожа и не е много натрапчив аромата.

# 258
В момента ползвам маслото за тяло на Сефора - просто невероятен продукт. Откакто го ползвам не ми се поглежда друга марка!

Ако ви се чете повече за него - тук

# 259
В момента ползвам маслото за тяло на Сефора - просто невероятен продукт. Откакто го ползвам не ми се поглежда друга марка!

bouquet
Тъкмо се чудех , какво да си купя.
Прочетох и в блога!
Утре съм там защото...

Елате между 31 Октомври и 2 Ноември и вземете 20% ОТСТЪПКА на всички продукти с марка Sephora, Benefit, Too Faced и Make Up For Ever.
Заповядайте на нашето Хелоуин парти и ще ви приветстваме с питие и безплатно изрисуване на Хелоуин елемент по случай празника.

# 260
  • На ръба..
Мнооого любим

# 261
Yves Rocher малинката

Heart Eyes

# 262

bouquet
Тъкмо се чудех , какво да си купя.
Прочетох и в блога!
Утре съм там защото...

Елате между 31 Октомври и 2 Ноември и вземете 20% ОТСТЪПКА на всички продукти с марка Sephora, Benefit, Too Faced и Make Up For Ever.
Заповядайте на нашето Хелоуин парти и ще ви приветстваме с питие и безплатно изрисуване на Хелоуин елемент по случай празника.

ха, като нищо ще се засечем - и аз утре съм в София и непременно ще мина!  Mr. Green Embarassed

# 263
Mixa - Body Balm - Repairing Surgras - богат на липиди. Чудесно хидратира и ухае приятно. В последно време вкъщи го ползвам и за крем за ръце.

# 264
  • Orihuela Costa,Spain
Ползвам на Виши капитал солей хидратиращ, по принцип е за след слънце. Много хубаво мирише, много съм доволна.

# 265
Докога е това намаление в Сефора? Laughing И на мен ми хареса това масло така по описанието.

# 266
  • Belgium
Днес приключи намалението в Сефора.

# 267
  • София

Грабна ме с това описание  Simple Smile Като изхабя запасите, определено ще си го купя, обожавам ароматът на портокал  Crazy Лосионите са Сефора не са нищо особено, явно маслата им са друга бира.

# 268

Грабна ме с това описание  Simple Smile Като изхабя запасите, определено ще си го купя, обожавам ароматът на портокал  Crazy Лосионите са Сефора не са нищо особено, явно маслата им са друга бира.
Да, определено лосионите не са нищо кой знае какво, има дрогериини марки, които са по-добри. но виж  маслата просто...  Heart Eyes Запасих се с цели 2 опаковки  покрай намалението  Mr. Green  dance...

# 269
Записвам се да прочета, че ще сменям лосиона за тяло. Ега ти лепкавото чудо, на Арома зелената линия, грийн лайн-боровинката, имам чувството, че съм се намазала с нещо захарно, пфу Sick

Общи условия

Активация на акаунт